Sonnin kyrpä paksu kyrpä

sonnin kyrpä paksu kyrpä

Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Iso kyrpä. Isoa kyrpää nuolisin ja imisin, vaikka ei kunnolla enää seisoisikaan. P-paikalla Kuinka usein pysähdytte p-paikalla, mielessä kalun hiplaaminen tai jopa kaverin löytäminen samalla asialla.

Jyväskylän kesäpaikat Missä on jkl parhaat paikat runkkailla ja paljastella kimpassa, tietysti muukin toiminta käy;. Peniksen puikotus - uutta sisältöä homoiluun Puikottaminen, penisporaus, sounding - harrastuksella on monta nimeä, jotka kaikki tarkoittavat samaa; sauvamaisten esineiden työntämistä peniksen sisään.

Tuollaisesta isosta kyrvästä ja sen kanssa pelehtimisestä haaveilee yllättävän moni mies, niin minäkin. Tuollainen puolijäykkä elin, elin joka on täys seisokista laskeutunut juuri alas mutta roikkuu pitkänä ja heiluu puolelta toiselle, paksut suonet vielä pullottaen, ehkä kiiltää vitun limoista ja terskan päästä roikkuu viimeiset kyrvän ulos pumppaamat sperman roippeet, pudota vai kerkeisinkö ne vielä suuhuni pelastamaan.

Tuollaisia pieniä kohtia näkee pienifilmeissä, ja niitä jumalallisen isoja roikkuvia ja puolijäykkiä posliini mulkkuja. Mulla samanlainen haave vaikka kokemusta ei viel olekkaan ja kunhan vaan olis yli 65v mies jolla pitkä ja paksu ja ennenkaikkea terve ja puhdas. On täs taas jo farkuis mukavasti kovetusta kun lukee muiden kiimaisten miesten viestejä Kertokaa jätkät mite usei te runkkailette mihi lentää ja millai hyväilette omaa rakasta kyrpää.

Runkkailen usein päivittäin ja kun olen oikein kiimainen, saatan tehdä sen kertaa päivässä. Mutta hyvin usein runkkaan suihkun jälkeen kun kyrpä on mel- koisen paisunut ja kova. Siksi, että pidä siitä ja siksi, että takuu- varmasti pääsen rajuun orgasmiin. Runkkaan sängyssä ja kokovartalopeilin edessä, jolloin voin seurata vartaloni kiimaisia liikkeitä, lihasteni pullistumista ja kuinka hiki kastelee vartaloni runkkailun edetessä.

Sperma lentää lakanoille, vartalolleni lattialle, seinää japeiliin. Haluaisin nähdä, kuinka sperma lentää kyrvästani mutta närn sen harvoin koska silloin olen usein silmät kiinni ja huudan nautinnosta. Jos naapuri kuulee en vlitä. Oot tosi kiimanen jätkä varmaan siität paljon lapsia ja siemenneste on kiitettävää panna alulle Nyt toki on kiva nauttia ja antaa rasvat lentää minne vaa samoi kuin itellä.

Silmät siinä menee kyll kiinni ja naama on aivan väännyksissä ja hengitys huohottavaa sen ohikiitävän hetken kun alkaa sperma nousta ja lasti sykkii ulos. Jatketaan samaan malliin tänään on kerran jo vetässy eile pari kertaa. Käyn silloin tällöin levareilla imettämässä isoa kaluani. On kiva seurata tulevan suihinottajan ilmeitä, kun kaivaa sepalustani kiimoissaan ja saa ison elimeni väännettyä esiin ja pitelee varresta kiinni.

Kieltämättä hyvällehän se tuntuu kun ottaa suuhun terskan, puristelee ja nuolee palleja. Kotona ei vaimo suostu tällaiseen, pihtaa vaan vanhaa värkkiään, siksi tällaisen mukavan harrastuksen pariin on vetoa. Kun antaa saa itsekkin. Millasia ottajia sulla on siis ikää jne. Joo kyllähän se iso kyrpä kiehtoo vaikka itseään heterona pitääkin.

Kun oma elin on ihan perus eli siis ei kovin iso, niin onhan siinä jotain mahtavaa kun on semmoinen suonikas ja kookas sonnin kyrpä. Se on vain saatana komea näky. Ja se luulee että isolla mulkulla se vois sen joskus saada. Kysehän on siitä että miehellä tulee olla muodostunut terska. Kannattaa treenata pillulihakset hänenkin kuntoon. Kyllä sillä koolla on merkitystä tietenkin, mutta sitten taas kokonaisuus on kyllä miehen korvien ja käsilihasten välissä. Ison omaava mies nimittäin voi olla laiska tai jotenkin ylimielinenkin.

Koko ei liitty kyvykkyyteenkään. Pienellä voi olla hyvä kunto ja kunnon halut. Iso koko ei siihen liity mitenkään. Olen kyllä ollut kipeä pienestäkin. Kun monta kertaa peräkkäin, niin paikat on aika hellänä. Ja sillä ei ole mitään tekemistä koon kanssa. Koolla on tosiaankin väliä. Ratkaisuna on hommata vakihoito jolla on iso elin. Vakihoidolla sonnin kulli poikaystävällä normimuna. Koolla ei ole väliä,mieluummin pientä kuin isoa,ei pelkkä pano ole mitään ilman lämmitelyä.

Hyvin lämmitettynä saa orkasmin vaikkei miehellä seisois ollenkaa,tai olis vaikka kuinka pieni. Onnistuminen on ihan muusta kiinni kuin koosta.

Älkää olko miehet niin tyhmiä että uskotte koon ratkaisevan. Siitä niitä turhia paineita teille tulee ja tarttette tabuja avuks,sitten onkin kierre valmis.

Hyvin lämmitetty onnellinen nainen,eikä ole puutetta. Kyrvän koon merkitys naisille olla enemmänkin korvien välissä!!!!!!! Olen olettanut kuitenkin sen ison koon tulevan paksuudesta, joten onko pituus paksuutta tärkeämpää.

Minulla on 17 cm ja cm paksu eilä kukaan ole valittunut pienuudesta. Mutta mitä tarkoittaa cm. Mittaa ympärys, niin tiedetään mistä on kysymys. Itselläni on vain 4,5 cm paksu ympärys 13 eikä kukaan ole valittanut pienuudesta. En usko että olisi valittanut vaikka olisi 3,5 cm paksu. Useimmat naiset ovat hienovaraisia.

Mulla terska on ehken ylisuuri. Mulkullani on pituusmittaa seisonnassa ehkä ne tavalliset 16sm, varren ympärys on sm eri kohdista, mutta terskan ympärysmitta on sm mittaushetkestä riippuen. Nämä ovat naiseni ottamia lukuja, ja ainakin hän väittää ettei ole isompaa terskaa nähnyt tai saanut, on muuten virolainen.

Ainakin hän ähkii niin pirusti kun nussitaan, mutta sitten kun saan Natusan-vauvaöljyn avulla sissään, niin nussiminen sujuu hyvin, eikä tuota tuskaa kummallekaan. Miehen kalun koolla ei ole väliä kunhan asettuu normi mittojen väliin. Voin jopa sanoa että pienempi tuntuu musta paremmalta ku iso. Iso sattuu mua ja koko ajan saa olla varovainen yhdynnässä ja siinä se fiilis sitten häviääkin. Ymmärrän kyllä näitä synnyttäjiä jotka ovat laiminlyöneet velvollisuuksiaan, synnytyksen jälkeisiin jumppiin ja näin ollen paikat ovat jääneet löysiksi.

Olen lapseni aikoinaan tehnyt, muttei ole väljyyttä, kun olen homman hoitanut ja trenaannut. Mutta kyllä sellainen kunnon kulli olla pitää siltikin kun on kerran makuun päässyt ei siitä viitsi luopua.

Isolla melalla on kiva harrastaa sexiä kaikenlaisissa paikoissa hankalissakin ei ole ongelmana pois lipsahtelu kun on vartta mistä pitää kii, pitkää vartta vasten on mukava liuttaa klitorista saa kunnon orkut kun on melaa sisällä ja klitoriskin tulee hoidettua, Kunnollisen kokoisella kun saa vaikka ratikassa seisaallaan hommat salakavalasti hoidettua ja muitakin mielenkiintoisia paikkoja on kaverini kanssa kokeiltu. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

..

Peniksen puikotus - uutta sisältöä homoiluun. Puikottaminen, penisporaus, sounding - harrastuksella on monta nimeä, jotka kaikki tarkoittavat samaa; sauvamaisten esineiden työntämistä peniksen sisään. Nämä esineet ovat useimmiten lääketieteellisestä silikonista tai teräksestä valmistettuja, pituudeltaan ja halkaisijaltaan eri mittaisia puikkoja ja tankoja. Oi miten ihanalta se tuntuukaan kun poikaystäväsi työntää kylmän terästangon sisääsi ja peniksesi seisoo kovempana kuin koskaan!

Peniksen puikottaminen muovaa toistuvasti harjoitettuna virtsaputken päästä avoimemman ja kiihottavamman näköisen. On ihanan kiimaista katsella kuinka kiimalina ja siemenneste tulvivat tuosta laajennetusta, tummana tuijottavasta ilon ja onnen silmäkkeestä.

Penisporaus on tuonut homoiluun aivan uudenlaista sisältöä ja harrastus näyttääkinsaavan yhä laajempaa suosiota homojen, bi-seksuaalien ja avarakatseisten heteromiestenkin keskuudessa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Iso kyrpä. Isoa kyrpää nuolisin ja imisin, vaikka ei kunnolla enää seisoisikaan. P-paikalla Kuinka usein pysähdytte p-paikalla, mielessä kalun hiplaaminen tai jopa kaverin löytäminen samalla asialla. Jyväskylän kesäpaikat Missä on jkl parhaat paikat runkkailla ja paljastella kimpassa, tietysti muukin toiminta käy;.

Peniksen puikotus - uutta sisältöä homoiluun Puikottaminen, penisporaus, sounding - harrastuksella on monta nimeä, jotka kaikki tarkoittavat samaa; sauvamaisten esineiden työntämistä peniksen sisään.

Tuollaisesta isosta kyrvästä ja sen kanssa pelehtimisestä haaveilee yllättävän moni mies, niin minäkin. Tuollainen puolijäykkä elin, elin joka on täys seisokista laskeutunut juuri alas mutta roikkuu pitkänä ja heiluu puolelta toiselle, paksut suonet vielä pullottaen, ehkä kiiltää vitun limoista ja terskan päästä roikkuu viimeiset kyrvän ulos pumppaamat sperman roippeet, pudota vai kerkeisinkö ne vielä suuhuni pelastamaan.

Tuollaisia pieniä kohtia näkee pienifilmeissä, ja niitä jumalallisen isoja roikkuvia ja puolijäykkiä posliini mulkkuja. Mulla samanlainen haave vaikka kokemusta ei viel olekkaan ja kunhan vaan olis yli 65v mies jolla pitkä ja paksu ja ennenkaikkea terve ja puhdas.

On täs taas jo farkuis mukavasti kovetusta kun lukee muiden kiimaisten miesten viestejä Kertokaa jätkät mite usei te runkkailette mihi lentää ja millai hyväilette omaa rakasta kyrpää.

Runkkailen usein päivittäin ja kun olen oikein kiimainen, saatan tehdä sen kertaa päivässä. Mutta hyvin usein runkkaan suihkun jälkeen kun kyrpä on mel- koisen paisunut ja kova. Siksi, että pidä siitä ja siksi, että takuu- varmasti pääsen rajuun orgasmiin.

Runkkaan sängyssä ja kokovartalopeilin edessä, jolloin voin seurata vartaloni kiimaisia liikkeitä, lihasteni pullistumista ja kuinka hiki kastelee vartaloni runkkailun edetessä. Sperma lentää lakanoille, vartalolleni lattialle, seinää japeiliin.

Haluaisin nähdä, kuinka sperma lentää kyrvästani mutta närn sen harvoin koska silloin olen usein silmät kiinni ja huudan nautinnosta. Jos naapuri kuulee en vlitä. Oot tosi kiimanen jätkä varmaan siität paljon lapsia ja siemenneste on kiitettävää panna alulle Nyt toki on kiva nauttia ja antaa rasvat lentää minne vaa samoi kuin itellä. Silmät siinä menee kyll kiinni ja naama on aivan väännyksissä ja hengitys huohottavaa sen ohikiitävän hetken kun alkaa sperma nousta ja lasti sykkii ulos.

Jatketaan samaan malliin tänään on kerran jo vetässy eile pari kertaa. Pienellä voi olla hyvä kunto ja kunnon halut. Iso koko ei siihen liity mitenkään. Olen kyllä ollut kipeä pienestäkin. Kun monta kertaa peräkkäin, niin paikat on aika hellänä.

Ja sillä ei ole mitään tekemistä koon kanssa. Koolla on tosiaankin väliä. Ratkaisuna on hommata vakihoito jolla on iso elin. Vakihoidolla sonnin kulli poikaystävällä normimuna. Koolla ei ole väliä,mieluummin pientä kuin isoa,ei pelkkä pano ole mitään ilman lämmitelyä. Hyvin lämmitettynä saa orkasmin vaikkei miehellä seisois ollenkaa,tai olis vaikka kuinka pieni. Onnistuminen on ihan muusta kiinni kuin koosta. Älkää olko miehet niin tyhmiä että uskotte koon ratkaisevan.

Siitä niitä turhia paineita teille tulee ja tarttette tabuja avuks,sitten onkin kierre valmis. Hyvin lämmitetty onnellinen nainen,eikä ole puutetta.

Kyrvän koon merkitys naisille olla enemmänkin korvien välissä!!!!!!! Olen olettanut kuitenkin sen ison koon tulevan paksuudesta, joten onko pituus paksuutta tärkeämpää. Minulla on 17 cm ja cm paksu eilä kukaan ole valittunut pienuudesta. Mutta mitä tarkoittaa cm. Mittaa ympärys, niin tiedetään mistä on kysymys.

Itselläni on vain 4,5 cm paksu ympärys 13 eikä kukaan ole valittanut pienuudesta. En usko että olisi valittanut vaikka olisi 3,5 cm paksu. Useimmat naiset ovat hienovaraisia. Mulla terska on ehken ylisuuri. Mulkullani on pituusmittaa seisonnassa ehkä ne tavalliset 16sm, varren ympärys on sm eri kohdista, mutta terskan ympärysmitta on sm mittaushetkestä riippuen. Nämä ovat naiseni ottamia lukuja, ja ainakin hän väittää ettei ole isompaa terskaa nähnyt tai saanut, on muuten virolainen.

Ainakin hän ähkii niin pirusti kun nussitaan, mutta sitten kun saan Natusan-vauvaöljyn avulla sissään, niin nussiminen sujuu hyvin, eikä tuota tuskaa kummallekaan. Miehen kalun koolla ei ole väliä kunhan asettuu normi mittojen väliin. Voin jopa sanoa että pienempi tuntuu musta paremmalta ku iso. Iso sattuu mua ja koko ajan saa olla varovainen yhdynnässä ja siinä se fiilis sitten häviääkin.

Ymmärrän kyllä näitä synnyttäjiä jotka ovat laiminlyöneet velvollisuuksiaan, synnytyksen jälkeisiin jumppiin ja näin ollen paikat ovat jääneet löysiksi. Olen lapseni aikoinaan tehnyt, muttei ole väljyyttä, kun olen homman hoitanut ja trenaannut. Mutta kyllä sellainen kunnon kulli olla pitää siltikin kun on kerran makuun päässyt ei siitä viitsi luopua. Isolla melalla on kiva harrastaa sexiä kaikenlaisissa paikoissa hankalissakin ei ole ongelmana pois lipsahtelu kun on vartta mistä pitää kii, pitkää vartta vasten on mukava liuttaa klitorista saa kunnon orkut kun on melaa sisällä ja klitoriskin tulee hoidettua, Kunnollisen kokoisella kun saa vaikka ratikassa seisaallaan hommat salakavalasti hoidettua ja muitakin mielenkiintoisia paikkoja on kaverini kanssa kokeiltu.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

GDANSK ESCORT ILMAISTA LESBOSEKSIÄ

Sonnin kyrpä paksu kyrpä Kotona ei vaimo suostu tällaiseen, pihtaa vaan vanhaa värkkiään, siksi tällaisen mukavan harrastuksen pariin on vetoa. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Jyväskylän kesäpaikat Missä on jkl parhaat paikat runkkailla ja paljastella kimpassa, tietysti muukin toiminta käy. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Kurvikas ja paksu beibi saa ulkona kyrpää. Yksi kyrpä suuhuun ja toinen vittuun.

Sonnin kyrpä paksu kyrpä