Venäläiset naiset hakevat seuraa aikuista seuraa

venäläiset naiset hakevat seuraa aikuista seuraa

Ottaa huomioon missä me molemmat pyörimme, taaskaan en voi sano kuin omasta puolestani, mutta piiiitkät parisuhteet kohdallani ovat kyllä tulleet jostain muusta kuin siitä paljonko minulla on ruplia taskussa. Sovitaan niin, että mää pidän vaihtoehtoni auki kaiken väristen ja maalaisten kanssa..

Ja arvostan aktiivisuutta etnisyyteen katsomatta Niin nää voit luennoida venäläsiten surkeista oloista ja siitä kuinka huonoja he ovat ihmisinä tai kuinka paljon parempi suomalainen olisi valintana. No, vaikkapa tuosta linkistä: Samana vuonna vastaavat luvut Suomessa: Terveyenhuollosta voit lukea linkistä http: Ostovoimasta voit lukea tuolta http: Mutta ihan hyvä keskustelu, piti tarkistaa että mistä ne omat käsitykset tulivatkaan. Loogistahan on että jos verot on alhaalla niin se näkyy sosiaaliturvassa.

Toki Venäjällä on paljon äkkirikkaita, lienevätkö nämä naiset sitten niitä vai toista porukkaa, vaikea arvailla. Yksi ongelma on myös venäläismiesten juopottelu. Silloinhan kuka tahansa suomalainen mies on venäläismiestä parempi, siis näiden naisten mielestä ei omasta mielestäni. Kuten tuossa aiemmin sanoinkin, Suomessa pariutuminen perustuu tunteeseen. Siten taskussa olevien ruplien määrä ei suomalaiselle naiselle ole niin tärkeää kuin joissain muissa kulttuureissa.

Jos perustelet sitä että venäläisiltä naisilta saat yhteydenottoja enemmän kuin suomalaisilta sen takia että Venäjän väkiluku on suurempi kuin Suomen niin ihan samalla perusteella siellä asuvat miehet ottaisivat runsaslukuisesti yhteyttä suomalaisiin naisiin.

Joku syyhän siihen on ja sitähän itse halusit hakea. En ole missään vaiheessa luennoinut siitä että venäläiset olisivat huonoja ihmisiä. En ajattele niin enkä ole niin sanonut. Olen vain sanonut että peruste sille miksi venäläinen nainen ottaa yhteyttä deittipalstalla suomalaiseen mieheen on toinen kuin suomalaisella naisella.

Ei se tee venäläisestä huonoa naista. Omien isovanhempieni parinvalinta tapahtui niin että kylän nuoret naiset ja miehet laitettiin pituusjonoon ja siitä napsittiin pituuden mukaan toisilleen parhaiten sopivat.

Niistä liitoista tuli kestävämpiä kuin nykyisistä jotka perustuvat rakastumiseen. Mutta halusit vastauksen että suomalaiset naiset ovat ujoja ja rujoja ja venäläiset taas aktiivisia. Ja sitä et nyt minulta saanut. Ei kannata kysyä ellei halua kuulla kuin yhden vastauksen. Ilmeisesti haluat kuulla että venäläiset naiset rakastuvat sinuun kun profiilisi näkevät ja suomalaisissa naisissa on jotain vikaa kun eivät rakastu.

Toki se olisi hienoa. Mutta sitten voi tulla aika iso pettymys jos ilmenee että syitä yhteydenottoon oli muitakin. Tiedän kuinka inflaatio toimii Ja muista aina nojatessasi tietoon Monessa saamassani kuvassa on kaivo takana Ja onhan niitä köyhiäkin tullut vastaan enempi kuin rikkaita.

En tiedä onko toi ongelma pahempi Eestissä vai venäjälllä eli En tiedä missä kultuureissa tuolla on merkitystä, tunne on tunnetta Oli sen tunteen tuntija sitten venäläinen, suomalainen tai ööö Tai jos siellä on enempi naisia kuin miehiä..

Kait terävänä tiesit, että siellä ei ole nettiä joka kadun kulmassa.? Tuosta joudun olemaan kanssasi eri mieltä Jo senkin takia, että taatelit oli naisella ei mulla. Eli kyllä hän otti yhteyttä ihan perheen perustamis mielessä.. Ja tämän pohjaan omaan kokemukseeni, enkä halua tietää jos olet ollut venäläisen naisen kanssa. Sitten sinullakin voi kokemuksesta jotain sanottavaa olla.

Kemia rakastuminen loppuu 3 kuukaudessa, sen jälkeen liittoa yhdistäväksi tekijäksi jää yhtenäiset arvot ja hillitön nonstop Vaan postilaatikkoni kertoi tämän Että suomalaiset on ujoja Sano sinä kun tiedät.. Eipä sunkaan kirjotusta siellä näy. Nää saa muo suuttumaan.. Tule takaisin tähän keskusteluun Ei sen väliä onko se suomalainen vai venäläinen kun ottaa yhteyttä Kun ottais nyt vaan yhteyttä ensin, että pääsis rakastumaan. Lähdekriittisyys on tärkeää, mutta ainakin tuo keskipalkka ja -eläke oli mielestäni aika luotettavasta lähteestä.

Inflaatiosta taas olen kuullut aika monesta lähteestä. Yhtä kaikki, tarkoitus oli perustella miksi väitän että elintaso on siellä huonompi. Vaikka olisi parempi ostovoima kuin Suomessa niin ei eurolla kuussa kovin pitkälle pötkitä.

Äkkirikkaat on tietysti asia erikseen. Jos näistä naisista suurin osa on äkkirikkaita niin entistä enemmän kaipaisin selitystä sille miksi tukkivat suomalaisten miesten inboxit. Ei suomalaiset miehetkään raivoraittiita ole, ennemmin kannattaisi suunnata vaikka Keski-Eurooppaan jossa kuulemma juodaan sivistyneesti.

En ole sitä mieltä että suomalainen mies on huono. Tarkensin vain ettet venäläinenkään ole huono ettet löytäisi uutta syytä syyttää minua rasistiksi.

Tunne on tunnetta, kaikissa kulttuureissa. Mutta alkuperäinen pointtini oli juuri se että jos olot ovat tarpeeksi huonot niin jokapäiväinen elämä menee arvoasteikolla tunnetta tärkeämmäksi.

Jos sulla on joskus ollut nälkä niin tiedät mitä tarkoitan. Perusturvallisuus ensin, etenkin naisilla. En nyt väitä että venäläiset olisivat kuolemassa nälkään, sentään, mutta jos elintaso on huono niin kyllähän nainen tekee lapsensa mieluummin hyviin kuin huonoihin oloihin. Lisäksi Suomi on maaiman tasa-arvoisimpia maita, venäläiset naiset eivät käsittääkseni koe mitenkään kummallisena sitä että hoitavat lapsia kotona kun mies tuo elannon kotiin, että mies maksaa kaikki menot ja tuovat kukkia.

Siten ei ole mitenkään erikoista astua rooliin jossa itse ei tuo elantoa perheeseen. Suomalaiselle naiselle se on itsessään jo aika vaikeaa. Aina on pitänyt tuoda oma osuutensa talouteen. Eikö näy yhdenkään suomalaisen naisen yhteydenottoa? Ellei niin vaihda kuvaa.

Mieti mikä on kohderyhmäsi elleivät venäläiset, sitten ei tarvi miettiä kun heiltä onkin jo tullut yhteydenottoja ja kohdista tekstisi ja kuvasi siihen. Ahaa, haluatkin keskustella siitä mikseivät suomalaiset naiset ole aktiivisia.

Elleivät sinuun ota yhteyttä, ks yllä. Pitäisi kuitenkin onnistua jotenkin erottumaan muista. Mutta siinä tuleekin sitten ero mitä asiat maksavat esim. Joo tajusin sen kyllä anteeksi että Täällä on ihmisä joille ei mikään riitä. Ja jos ne ei halua mitään käkkäräpäätä? Mutta sait minut miettimään. Saatat olla oikeassa, koska en ole nainen.. En voi sanoa suuntaan enkä toiseen onko nainen No ohan se kait noinkin En koskaan ole naiselta odottanut oikein mitään osuutta taloon.. Mutta kyllä olet sen puoleen oikeassa, että ohan noissa vesissä eroja.

Joo no kuvaa en tänne pistä, siihen on omat syyt jotka on vissiin perusteltu siellä. Pitäisi editoida rankalla kädellä, mutta haluaisin pysyä rehellisenä. Kohderyhmäni haluaa itseään 40 cm pidemmän miehen, eikä täällä ole pieniä ja kilttiä naisia joka miehelle..

Mutta koska et ole ollut vielä väärässä näissä profiili asioissa, niin tehdään sitten kuten neuvot Muistan suo jos saan jonkun ihmisen koukutettua.. Mitä se auttaa kun ne sieltä koskaan takaisin kirjoita. En sanoisi, että jokainen on uniikki.. Mutta stereotypiaa löytyy valitettavasti molemmista sukupuolista. Kiitti liebe, koitan tosissani saada ton profiilini paremmaksi, mut totuudesta en jaksa livetä.

Ja kun on huono elintaso niin se näkyy monessa, esim juuri juomisessa ja rikollisuudessa. Jos sellaista on paljon niin ehkä voi tulla mieleen että olisi kivempi asua jossain maassa jossa tilanne olisi vähän parempi. Ja Suomihan on vieressä. Tosiaan on varmasti merkittävää venäläiselle naiselle ettet juo. Keski-eurooppalaiset eivät taida kuitenkaan kaikki olla käkkäräpäitä? Voihan sitä että ihminen haluaa lapsilleen mahdollisimman hyvän kasvuympäristön kutsua laskelmoinniksikin.

Sitä kautta oikeastaan sitten kumppanin valintakin on laskelmointia jos haluaa joskus lapsia. Joo, pituutesi tosiaan rajoittaa paljon. Muttei se este ole koska kyllä sentään lyhyitäkin naisia löytyy. Se ettet pidä kuvaa siellä rajoittaa myös. Mikäs kommentti tuo oli? Muutitko mielesi vai olitko koko ajan sillä kannalla? Stereotypiaa löytyy meistä kaikista.

Mutta kaikki olemme uniikkeja. Jopa identtiset kaksoset ovat erilaisia. Sehän olisikin helppoa jos löytyisi kopioita. Kun yksi jättää niin eikun kopio tilalle. Ei tietenkään totuudesta kannata livetä.

Mutta hyviä puoliaan kannattaa korostaa. Jos olet komea tai edes tavallisen näköinen niin laita kuvasi esille.

Vaikka aurinkolasit päässä jos pelkäät että joku tuttu bongaa sinut sieltä. Toisaalta jos bongaa niin pyörii itse samalla palstalla joten ei luulisi olevan varaa kommentoida. Ne joita ei halua voi kyllä karsia yhteydenottajista.

Niistä listoista tulee usein sellainen fiilis että tuo on ehdoton ja moni jättää ottamatta yhteyttä pelkästään sen takia vaikka kriteerisi täyttäisikin. Mutta alkaa kyllä itsellänikin mennä usko nettideittailiuun.

Vedin profiilini pois kun en enää jaksanut seksiseikkailijoita. Kuluttaa pidemmän päälle lukea niitä juttuja, samalla kaavalla mennään. Mistä sinä sen tietäsit mikä on kova kk ansio edes suomessa? Tuo tarkoittaa sinkulle liki 6 kk: Oletko koskaan kuullut luokka eroista.. Venäjällä ei kaikki ole roistoja ja alkoholisteja.. Vähän kun sanois et kaikki suomalaiset on natseja etc. Joo suomi on vieressä.. Kuten moni muukin maa Et voi tietää kuinka hauskaa venäjällä on, jos et ole asunut siellä.

Mutta se, että maa kusee ei tarkoita, ettei siellä olisi keskiluokkaa ja rikkaita jne. Luulisi sen olevan suomalaiselekkin naiselle merkityksellistä.. Lapsien tekeminen on ihmisen luonto Biologiaansa vastaan on turha käydä..

Tästä kuva jutusta on käyty keskusteluja muualla En ole niin pinnalinen kuitenkaan, että valitsen partnerin kuvan perusteella.. On suurin pituusero ollut 21 cm parisuhteessa naisen eduksi.. Joten kaikki on kiinni itsetunnosta.. Tuota kutsutaan joskus pinnalisuudeksi.. Jos ainoa arvo on pituus ja kuva tai sen puutos. Kun olen käyttänyt aamuni kanssasi keskustellen, voisin taas halutakkin venakon.

Mutta kuten olen tässä koittanut palkista vääntää, ovat kultuurierot valtavat.. Niin suomalaisen naisen ainoa etu on se, että hän osaa mahdollisesti kieltä.. Yhä edelleen seuraava nainen voisi olla vaikka Ugandasta Pidän yhä oikeuden pitää vaihtoehdot auki kaikille naisille Ottaa huomioon, että minusta löytyy videoita ja kuvia netistä pääasiassa ilman vaatteita.. Niin en usko, että tarvitsen arskoja. En ole ujo vaikka minut tässä kaupungissa tunnetaankin. Itsetunnollani toisten ihmisten kommentit ovat paitsi yks hailee, niin täällä pyörii fb tuttavia ja ystäviä, sekä luokaktovereita ja Ei niin täysissä vaatteissa olleita.

Luen tekstin, en kuvia.. Ja jos joku menee ohi fiiliksen takia, niin sitten se menee. Olen myös ajatellut poistaa profiilini kun lähden Espanjaan Jos kuva on sinulle jotenkin relevantti niin paa mailaten Oikea löytyy sitten jollain toisella tavalla.

En kaipaa kuvaa sen paremmin kuin seksiseikkailuakaan, mutta mukavaa Espanjan reisua! Kun sitä tuossa ei juuri tarjottu ja sanoit, ettei kaipaa sitä myös edellisessä ajatelmassasi.. Jos oot nätisti, kiipeen johki vuorel viemään Persujen lipun puolestas. Kyse on noista luvuista! Olen lukenut useamman artikkelin siitä, että Venäjällä tosiaan on väestössä naisylivoima.

Vai että Rakkautta ja isolla R: Suomalainen nainen hakee itselleen miestä joka tekee kaikki kotihommat ja jolla on mahdollisimman iso saldo pankkitilillä. Tää on jo niin kulunut herja ettei sitä kannais edes enää kirjoittaa.

Ikävä kyllä mutta empiirisen tutkimuksen valossa nainen hakee tietoisesti ja tiesdostamatta kuten mieskin täysin ainoastaan ja vaan vastakappaletta jonka kanssa on paras mahdollisuus saada jälkeläisiä. Jotka mahdollisesti jatkavat sitten taas sukua tahoillaan. On turha sotia biologiaa vastaan. Suomessa vain on nykyään niin kohtuuttomat vaatimukset yhteiskunnassa, että valitettavasti nainen hakee rahaa, valtaa etc.

Monikaan ihminen, saatikka nainen ei tiedä rakkaudesta yhtään mitään. Ja luulevat monesti täysin erheellisesti himoa ja ihastumista rakkaudeksi.

Jopa minulla ne meni joskus nuorempana sekaisin, joten en voi syyttää siitä yksinkertaisempaa sukupuolta. Mielestäni venäläiset naiset ansaitsevat jonkinlaisen urhoollisuusmitalin. Heillä on rohkeutta "ottaa" suomalaismies, joka ei kenellekään suomalaisnaiselle kelpaisi.

Tapasin yli viisikymppisen miehen , jonka hänen venäinen vaimonsa oli jättänyt 10v. Mies laatinut myöskin avioehdon. Opittuaan kielen , muutamassa vuodessa, nainen hakeutui ammatti kursille, ja slle tielleen jäi saatuaan ammatin. Mies, ei koskaan tule löytämään uutta.

Mitä, onko Suominainen rasisti? Eikö tällä foormilla rasistiset kirjoitukset ole kiellettyjä? Aloittajana voisin todeta, että kyllä näin on osoittautunut. Eli tämäkin keskustelun tiimoilta hyvin useat naiset ovat heitelleet tätäkin ketjua lukien rasistisia kommentteja.

Sinällään tuo lainauksesi ei iminulle kuulu, koska ei ole minun kirjoittamani. Mutta en itse siinä nää mitään rotuun viittaavaa kielteisessä mielessä, mitä rasismilla tarkoitetaan. Koitahan elää ihmisiks ja hakeutua jossain välis hoitoon..

Mitä urhoolisuus mitalia nää kusettjat tarttee, Vittuun kaikki ryssät. He antavat yksinäiselle miehelle tilaisuuden kokea rakkautta.

Jopa perheen ja lapsia, minkä aikaa sitten kestääkin. Mutta suomi-mies usein vätys, ei osaa kohdella naista oikein. Teettää raskaat maatilan työt, avioehdoin varmistaa että kaikki jää itseleen eron tullen. Mies ei palkitse, ei hemmottele, ei vie kylpylään, ei tanssimaan, ei mitään, työtä vaan. Jaksa jokaiselle erikseen vastata mutta: Kaikilla tuntuu varsinkin naisilla olevan tarkka tieto venäläisten kelvottomuudesta, mutta en sitten tiedä kuinka monta venäläistä partneria heille on tullut netistä..

Mitä tulee naisten kuviin niin ainakin minun kohdallani on pitänyt paikkansa, en ole missään vaiheessa törmännyt valheisiin.. Ylipäätään näiden venakkojen kanssa olen ottanut heidän pyynnöstää erillaista Mese ja Skype yhteyksiä nettikameran kera ja hyvin on sujunut.

Osa on sielläkin köyhiä Tosin ei järjeltään kuten täällä. Ja sen huomaa yhteydenpidossa.. Netti kun on työpaikalla. Eikä tällainen tapaus minua aina niin kiinnosta, varsinkin kun saan kuvia ja tunnen maan tavan ja tilanteen, sekä puhun muutaman fraasin kieltä, niin ei miinulla ainakaan henkilökohtaisesti ole tullut mitään negatioita näitä venakkoja kohtaan. Täällä käynyt likka oli ainakin sama jonka kuvia sain ja kuka kanssani skypetti.

Enne kuin venäläiseen naiseen kuitenkin lähtee sutena kimppuun, täytyy ymmärtää kultuurierot jotka ovat jokseenkin huikeat!

Ottaisin kyllä kaunin naisen, oli hän sitten mistä maasta tahansa.. Mutta en kyllä Eestistä just nyt, mutta se johtuu omasta laiskuudestani ja heikosta työmoraalista. Kai sinne venäjällekkin mahtuu kusettajia kuten tänne suomeenkin..

Haluan huomioitavan, että edes venäläisen naisen kanssa homma ei ole rahalla selvä, vaan kemiaa hänkin haluaa.. Pimeässä suomalainen ja venäläinen tuntuu ihan samalta ja kumpaakan en työntäisi nykypäivänä ilman kumia! Lähinnä tämä siltä kantilta, että joku epäilee kuvien aitoutta, niin kuvat ovat kyllä jokseenkin uskomattomilta, mutta ensin teidän pitäisi käydä jossain luonnonpustossa venäjällä enne kuin veikkaatte, onko ne mahdollisesti manipuloitu?!

Miksi en sitten hae naista venäjältä?? Ainoa hengissä oleva isovanhempani sanoi antavansa tälle naiselle maata myötäjäis-lahjaksi, jos tuon sen näytille.. Kovaa ladattu 86 vuotiaalta, mutta kokemus tuo varmuutta.

Pidän kaikkea mahdollisena ja optiot auki joka suuntaan, jos vain löydän suomalaisen naisen joka ei tarvitse polttoaineekseen etanolia, niin kyllä hänkin on yhtä potenttiaallinen parisuhteeseen kanssani. Köyhä on minulle köyhä molemmissa maissa, ei se ole kriteeri. Jos molemmat on rahatta sitten ollaan köyhiä yhdessä Ja kun mul on rahaa, niin ei sil muijal tarvi olla. Mutta kuten sanottu sielläkin on rikkaita Vähän toisessa kaavassa kuin suomessa, ja se ei ole suomi Esim venakko ei vihaa suomalaista naista, kuten suomalainen heitä.

Mut kun kaikki sukulaiset on haudattu niin tiedä vaikka ottaisin venäläisen Eikä sen ole väliä vihaan humalaisisa ihan sama missä ne on syntyneet ja mitä kieltä puhuvat Tunnen myös todella kyrpiä venakkoja Mut en ottais sellaista suomalaistakaan.

Niin ottaisit siis, JOS saisit. Kovin tuntuu työläältä jutuistasi päätellen. Minkämaalainen nainen hyvänsä käy kunhan vaan on kaunis.

Millainen muuten oma ulkomuotosi on? Johan noiden luettelemiesi kansallisuuksien joukosta pitäisi löytyä. Mitä siis enää teet deittisivustolla Taas ne kultuurierot tuovat sanan JOS tuohon keskusteluun, ja kiitos minulla ei ole vaikea löytää naista. Täydellisen naisen löytäminen on vaikeampaa, varsinkin kun tarvitaan keskukstelun käymiseen..

Hyvin lukenut tai älykäs vastakappale. Joten anna minun nyt olla valikoiva. Olen sisko kaikkea muuta Eronamme on heti jo se että osaan lukea.. Mutta yritetään vielä kerran: S iinä on ensimmäinen vaikeus löytää nainen mikä ei ole mikään kävelevä yhden ihmisen katko. Tämä siis integroituna naiseen joka ei toimi alkoholilla alkaa olemaan vaikeampaa. Näytä mul nainen jossa yhdistyy nämä kaikki ja sano sitä tavalliseks niin mä otan sen heti!

Kertomasi kaltaisia naisia on tuhansittain. Niin sinä tietenkin ottaisit tietekin sellaisen heti, niinkuin kerrot. Näillä naisilla on taas omantasoisensa vaatimukset mieheensä nähden Ehkä he vaatii mieheltään paljon muuta kuin sinä olisit koskaan Tämä nyt on asteittain lapsellista vääntää tästä, mutta suurimmalle osalle saisi lyödä tippalukon nieluun suoraan ja ottaa passin pois.

Ei tämä ole yksin minun ongelmani vaan myös näitten naisten Olen kyllä keskustellut tasoisteni kanssa. Mutta yli kahden vuoden kokomuksella voin kertoa, ettei heitä niin vain löydy. Muuta kuin täältä netistä koukkimalla, ehtojen täyttämiseksi mehän ei menty baariin ; Jos tällaisia naisia olisi, niin meidän vaatimuksemme olisivat mitä suuremmissa määrin samat, joten eiköhän yhdistäviäkin tekijöitä löytyisi riittävästi.

Sääli sinäänsä, että niin moni näistä samanlaisista naisista on päätätnyt jo lisääntyä.. Vaikka ovatkin sinkkuja, niin vielä pitäis osata perhesuunnitelua Ja lykätä komppanian verran lapsia maailmaan.. En ole nähnyt kuvaasi mutta 2 selkeää naisenhakua vaikeuttavaa ominaisuutta sinulla on.

Pituus ja vaatimus raittiudesta. Yleensä naiset eivät halua itseään lyhyempää miestä ja naisilla on usein ainakin 5 sentin korot. Siten suurin osa naisista ohittaa sinut ihan puhtaasti pituutesi perusteella. Pituus ei kuitenkaan muutu spekuloimalla eli kohderyhmäsi on sen takia väkisinkin paljon pienempi kuin esim senttisellä miehellä.

Sitten kun vielä korostat raittiutta, vaikket absolutismia vaadikaan, niin joukko pienenee entisestään. Ellet vaadi absolutismia niin miksi asiaa pitää korostaa? Et hae juoppoa, harva muukaan juoppoa hakee, mutta harva asiaa korostaa. Absolutismin ja juoppouden väilin mahtuu paljon. Sinuna en mainitsisi ainakaan profiilissani asiaa ollenkaan, tapaisin naisen ja päättelisin itse juoko liikaa vai ei.

Pitää myös muistaa että sinkkuna useammat juovat enemmän kuin parisuhteessa. Perhesuunnittelua voi harrastaa ja olla siinä hyväkin mutta suhde on aina kahden kauppa. Ei auta vaikka miten suunnittelee ja jopa pysyy suunniltelmissa, toinen osapuoli saattaa suunnitelmista huolimatta päättää toisin.

Mutta toki meillä jokaisella on oikeus omiin kriteereihimme. Mutta ellei niillä ala kumppania löytyä niin sitten pitää laajentaa haku ulkomaille, ellei sekään auta niin voisi miettiä että kumman valitsee mieluummin: Joskus rajapinnasta voi löytyä yllättävän hyviä ehdokkaita, siksi rajoja kannattaa välillä vähän siirrelläkin.

Eri kulttuurista tulleiden suhteissa on kuitenkin aina kulttuurierot jotka hiertävät suhdetta. Suomalaiset naiset ja miehet osaavat alkoholin suurkulutuksen ja koska olen liikeellä nk. Vaikka joisin itse en joisi varmaan kuin kertaa kuuakudessa Usko minua, pituus ei ole rajoittava tekijä.. Joo no kokemuksesta voin kertoa, ettei mieskään haluan yli cm naista Viimeksi eilen näin kaupasssa pariskunnalla 10 cm eron väärään suuntaan. Lähinnä ei tuolta edes löydä yli naista..

Naisilla ei läheskään aina ole korkoa, ja jos onkin niin Korkojenkin kanssa saattaa olla minua lyhyempi. Osa on saman mittaisia.. Kun kokoiseni nainen laittaa 10 cm korkoa, niin silloin hän on minua pidempi. Olleessaan ja laittaessaan 10 cm korkoa hän on vasta pituiseni.. Ei se kohderyhmäni muutu, kuin korkeintaa sellaiseten ihmisten kohdalla joilla on arvot pinnassa, tahi joiden profiilia luen liian suoraan..

Joka sinällään on syntaxina täysin viitteellinen jos olen oikein ymmärtänyt. Ymmärtääkseni moni laittaakin cm jolloin tätä ei tarvitse miettiä, mutta mitä enemmän tulee ikää niin sen vähemmän merkitykselliseksi nuo asiat muuttuvat.

Joskin perjantain olessani pyörimässä juhlissa olin kaikista lyhyin naisista ja miehistä joten En halu jättiläsitä, eli pituiseni nainen ehkä saattaisi vielä lähteä, mutta nykypäivänä noin cm nainen saa melkein olla. Tosiaalta saa olla aika avoin.. Kuten sanoit, jos lähtee lyhyemmän miehen kelkkaan. En korosta, vaan huudan eurooppalaisen juomatavan perään. Jos se pienetää kaulaa, niin ei se mitään..

En pidä myöskään juovasta miehestä, joka ei osaa juoda kuin ainoastaan suomalaisittain. Lähinnä naisen juomisessa ei ole vikaa vaan määrässä.. Nyt tosiaan kun puhumme parisuhteesta.. Miehen kanssa joka ei pahemmin juo, niin se on aika terve vastakkain asettelu.. Minusta se on alleviivaamisen arvoinen huomio, mutta olet oikeassa, että sitä korostamalla se antaa jyrkemmän kuvan kuin mitä todellisuudessa onkaan..

Joten uskon terävänäköisyyteesi ja olisi ehkä parasta editoida tuo pois, koska raittius antaa yleensä väärän kuvan lukijalle kts. Ei varmaan juopot korostakkaan, mutta eipä huutele pelimiehet tai luonehäiriöisetkään siitä, tahi seksiseuraa hakevat, että ovat mitä ovat. Mielestäni se käy selväksi, mutta kuten olet nyt huomioinut monta kertaa jo tässäkin, niin ilmoituksesta saattaa saada täysin väärän kuvan..

Tulevan parisuhteen kannalta olis todella hyvä, jos nainen joisi.. Kunhan se tapahtuisi baareissa, eli sosiaalisissa kontaktipinnoissa. Joskin ihanne naisen kohdalla sitten onkin tuo juominen jo ajatuksesi mukaisessa suhteesa aina.. Mutta kiitän silti huomiosta, koska se jos mikä on aina jotain sellaista, mitä ei itse voi havaita. Joten täytyy pistää tosiaan muuttaen tämä mainitsemasi kohtaa, koska en epäile tarkkanäköisyyttäsi ja ennekaikkea Tiedät itse mikä silmääsi osuus ensimmäisenä.

Niin siis en hae ensimmäistä parisuhdetta, joten tiedän kyllä mitä suhde on. Ja minä olen se joka on päättänyt toisin Siksi etsin tietynlaista ihmistä.

Varsinkin ehkä tapaus kertoo mielestäni jonkin sortin kypsyydestä ja suunnitelmallisuudesta. On myös niitä profiileja jotka dissaan sillä niissä ei lapsia haluata. Ja Ei tarkoittaa ei. Ei minulla ole oikeutta kriteereihini, jos ne huonontavat mahdollisuuksiani..

Joten totta kait stilisoin omaa profiiliani näiltä osin, mitkä kiusaavat sinua.. Jos ne kiusaavat sinua, niin kuinka moni muu nainen pelästyy Kaikki eivät pysty tavallasi lukemaan ajatuksia..

Vaan monet ovat yhtä sokeita lukiessaan kuin minä.. Joten lisää vaan jos keksit jotain vastaavaa. Ihmisen täytyy osata muuttua ja ottaa vastaan krittiikkiä, ja sitä teen mielelläni koska reuna ajatus sinulla ei ainakaan ole olla paha, vaan ideointisi kumpuaa suoraan sydämestä.

Jos olisin tajunnut sen aikaisemmin, se ei olisi nyt sellainen kun se on nyt. Joten menen muuttamaan sitä vielä tämän päivän aikana, ne ovat lähinnä määritteitä ihanne naisesta.

Mutta täytyy tosiaan muuttaa koko asu.. Ja kiitos vielä kerran siitä. Mutta jees, nyt menoks ja sit editoin profiilini kun pääsen koneelle Ehdotelmaasi mukaillen hyvää aamun jatkoa.

Slaavilainen nainen ei puutu miehen pituuteen - tuskin ainakaan siinä määrin kuin suomalainen. Sen olen huomannut, että jopa cm pitkä nainen - ilman korkoja, on sujut miehen kanssa vaikka tämä ei olisikaan kuin cm lyhyt tumppi. Ja tämä on tosi Jos heillä on toiset arvot.. Rouva on rouva slaaveissa, vaikka mies olisikin 20 cm lyhyempi. Nää on näitä Cosmon kotkotuksia Sääli vaan, että enempi siitä kärsii naiset kuin miehet.

Kun ei se elämä oo pelkkää miehen esittelyä ja sen kanssa pätemistä, se on niin paljon muutakin. Mä olen saanut yli vastausta venäläisiltä naisilta. Olen tavannut kaks venäläistä ja toisen kaa tapailtiin parin vuoden ajan.

Ei ollenkaan jäänyt huonoa kokemusta. Tää itä naapurin nainen oli tosi kaunis, timmi kroppa ja huolehtivia. Tän näkönen mies ei ikinä saa suomalaista naista, edes rumaa naista. Mut tää yks venäläinen tuli heti mua tapamaan vaikken edes pyytänyt. Venäläiset miehet on kuulemma juoppoja ja kohtelee naisia tosi surkeesti. Suosittelen muillekkin, mut ei kannata lähettää rahaa jos pyytävät. Tää mun tapaamani nainen oli hyvin koulutettu ja töissä. Tätä itse koitin selittää että terveellä järjellä Ei sekään lähetä rahaa sun matkoihis joten sen mukaan mennään.

Mutta lähinnä venkoista tää kieroutunut kuva on suomalaisella naisella. Jos suomalaiselle ei kelpaa ja venakolle kyllä Ilman, että ovat päivääkään seurustelleet venäläisen naisen kanssa. Kyllähän ne nyt lopulta onnistuvat saaman miehen täältä, jos suomalaisen naisen aktiviteetit menevät siihen, että laitetaan kuva ihannemies ja sit odotetaan, et joku tulee himaan hakemaan. Ei se, että joku on aktiivinen ole minusta mikää vika.

Jokainen deittaa tavallaan kunhan sanoin, että omat kokemukseni ovat positiivisiä Ja en mä nyt mistään thaimaasta vaimoa halua, mieluiten suomesta, mutta laihaa on tulos. Ei minulla ole kiire minnekkään ja kemia on kemiaa, vaikka sitten eskimon kanssa.. Moni nainen profiilissaan puhuu, ettei siedä selkään puukottamista selän takan puhumista ja haukkumista, mutta silti tekevät sitä muita rotuja kohtaan Onneksi nyt ei kaikki naiset ole rasisteja, mutta yllättävän moni saa näppylöitä vaika kyse on vain parisuhteesta.

Saattaa olla että jopa mun parisuhteesta Heillekkin kelpaa suomalainen mies. Nopeasti ketjun katsoin läpi, en huomannut yhtään huora-nimitystä ellei näitä omiasi lasketa. Ei löytynyt lutkaa, lehmää eikä varastakaan.

Taidat nyt itse perusteettomasti suomalaisia naisia syyttää asioista joita eivät ole tehneet. Jos laitat tänne palstalle avauksen niin kyllä sinun pitäisi sitten pystyä ottamaan vastaan vastaukset ilman että alat nimittelemään muita keskustelijoita. Vaikka olisitkin eri mieltä. Jos syyn tiedät etkä muita näkemyksiä halua kuulla niin miksi laitat tänne avauksen? Siis eivät ne minun ole, vaan täältä palstoilta naisilta poimittuja.

Hieman kiihkeästi mielestäni sykit Kun lyse oli aktiivisuudesta kahden eri etnisen-ryhmän välillä. Voisitko täsmentää ketä olen nimitellyt? No kyllä tekstisi täyttää aivan täydellisesti rasistin tunnusmerkistön. Haukkuminen on sellaista mikä kohdennetaan johonkin henkilöön ilman hänen vastinettaa. Mutta en silti niele sitä, että olisit seurustellut venäläisen naisen kanssa tai edes tapaillut heitä. Joten ei sinulla teillä mielestäni ole kombetenssia heittää edelläkäytyjä väittämiä.

Pystyn kyllä, ainoa ongelma on se, että tämä ei ollut mielipide vaan ihan matemaattinen facta suoraan postilaatikostani. Mutta kuten jo aikasemmin sanoin, voin antaa vastineen vain omasta puolestani. Kiitos, että kiihotuit se on merkki siitä, että osuin kipu pisteeseen. Olen pahoillani, etten suostunut ryssitelemään minulle osin tuttua ja osin vierasta etnistä ryhmittymää tai tuomitsemaan ketään tietämättä tahi tuntematt. Niin mielestäni te omaatte arvokkaan taidon.. Älä koskaan menetä tuota taitoa..

Ja saat tässä maailmassa vielä kaiken haluamasi. Ei löydy tästä keskustelusta huoraa, varasta tai lutkaa muiden kuin itsesi mainitsemina. Miten voit poimia ne täältä? Millä tavoin olen haukkunut venäläistä naista? Venäjän elintason olen sanonut olevan keskimäärin huonompi kuin Suomessa ja se perustuu ihan faktoihin. Ja sen perusteella päätellyt että parempi elintaso Suomessa houkuttaa naisia sieltä Suomeen. Ja mikä olisi helpompi keino päästä tänne kuin pariutuminen?

Mutta, voin olla täysin väärässäkin. Kerro jos sinulla on mielessä joku muu syy. Aktiivisuus, kyllä, mutta miksi he ovat aktiivisempia kuin suomalaiset naiset? Suomalainen nainenhan on erittäin tasa-arvoinen ja sitä kautta ei odottele miesten aloitteita vaan on siinäkin asiassa tasa-arvoinen. Se että saat enemmän yhteydenottoja venäläisiltä kuin suomalaisilta? Siihen luulin etsiväsi syytä. Kiihotun kyllä mutta vähän toisenlaisista asioista. En siitä että saat yhteydenottoja venäläisiltä naisilta enkä siitä että haukut minua rasistiksi.

En ole seurustellut venäläisen naisen kanssa. Muutamaa suomalaisen miehen ja venäläisen naisen seurustelusuhdetta seurannut läheltä. Ehkä tässä vielä muutama sananen moraalista. En siis pidä mitenkään tuomittavana järkiliittoja, rahaan perustuvia liittoja, rakkauteen perustuvia liittoja, ulkonäköön perustuvia. Suhde on aina kahden kauppa, tärkeintä on että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Itse olen niin tunneihminen että tiedän etten pystyisi mihinkään muuhun kuin tunteeseen perustuvassa liitossa pysymään, mutta tunnen ihmisiä jotka pystyvät. Ja paremman ennusteen saavat ne suhteet jotka eivät perustu pelkästään tunteeseen joka usein muuttuu ajan myötä. En siis todellakaan tuomitse venäläisiä naisia tai muitakaan, oli se syy ottaa yhteyttä ihan mikä tahansa.

Ei sillä syyllä ole minulle väliä muuten kuin sen kautta että sitä tässä nyt haettiin. Meillä on ollut hyvä keskustelu. Mikäli venäläisellä tyttöystävälläsi on lapsia, kysy häneltä heistä. Ole kiinnostunut hänen lemmikkieläimistä, ja juttele hänen perhearvoistaan. Puhu hänelle omista lapsistasi, jos sinulla itselläsi on. On tärkeää keskustella perhesuhteista ja lasten kasvattamisesta.

Kirjeiden ja puhelinsoittojen jälkeen, seuraava askel on tulla Venäjälle tapaamaan henkilökohtaisesti venäläistä morsiantasi. Asu hotellissa, älä hänen kodissaan, ja seurustele uuden venäläisen tyttöystäväsi kanssa.

Anna rakkauden kukoistaa, ja kun aika on oikea teille molemmille, voit muuttaa yhteen hänen kanssaan.

Ja jos teillä oli mukavaa yhdessä, älä aikaile! Järjestä hänen kanssaan uusi tapaaminen. Olet täällä löytääksesi morsiamen. Mene hänen kanssaan naimisiin! Älä ole enää yksin, löydä rakkautesi täältä. Jos olet mies, joka tosissaan haluaisi mennä naimisiin kauniin venäläisen naisen kanssa, niin siinä tapauksessa mikset jatkaisi selailua sivustollamme?

Löydä runsaasti viehättäviä ihmisiä, käyttämällä muutamia hakuvalintoja. Miten löytää parhaiten etsimäsi morsian? Miten menestyä seurustelussa venäläisten naisten kanssa — 5 askelta. Kirje eräältä erittäin onnelliselta mieheltä ja hänen venäläiseltä morsiameltaan Suomessa:. Miten "Vaimo Venäjältä" Toimii:. Kaikki rekisteröityneet tytöt tarkistetaan — henkilökohtaisesti! Hylkäämme huijausrekisteröintiä viikoittain.

... Venäläiset naiset hakevat seuraa aikuista seuraa

Suomi pori backpage helsinki

Chattaile Venäläisen naisen kanssa? Enkä missään tapauksesssa saa heittää ensimmäistä kiveä. Ja laskit itsesi mun alalpuolelle. Toinen syy voisi olla "ehkä". Ja jos tulee, niin tulee sitten vähemmän kännisen miehen perässä. Ylipäätään näiden venakkojen kanssa olen ottanut heidän pyynnöstää erillaista Mese ja Skype yhteyksiä nettikameran kera ja hyvin on sujunut. Onko ulkomaalainen nainen sittenkään mikään huono valinta enkä halua loukata ketään tällä lauseella.

Venajan Naisten sivustolta löydät eniten Venäläisiä ja Ukrainalaisia naisia jotka etsivät vakavaa parisuhdetta, rakkautta ja avioliittoa. Emme voi taata että löydät elämäsi naisen, koska rakkaus asiat ovat kimurantteja. Mutta voimme taata että teemme kaikkemme että sinulla on laaja valikoima Venäläisiä morsiammia, vapaa valinta sekä turvallinen deittailu ja viestittely ympäristö. Usein live-keskustelu on sulavampaa ja mukavampaa.

Live-reaktioista on helppo ja nopea tulkita onko nainen halukas jatkamaan keskustelua ja tapaamaan sinua oikeasti kasvotusten.

Löysin elämäni rakkauden täältä. Tämä yhtiä tekee oikeaa työtä. Tulen olemaan heille aina kiitollinen, koska elämäni laatu on parantunut todella paljon..

Tahtoisin käyttää tämän tilaisuuden kiittääkseni tätä mainiota sivua löytääkseni elämäni rakkauden. On ollut miellyttävä kokemus käyttää tätä sivua ja olen yllättynyt kuinka ammattimaisesti kaikki toimii. Olen onnistunut löytämään kauniin naisen, ja me olemme nyt virallisesti pari, me tapasimme toisemme, eikä yhteisestä tulevaisuudesta ole meillä epäilystäkään.

Vielä kerran kiitosta mahdollisuudesta saada tuntea taas rakkautta.. Etkö puhu vieraita kieliä vielä? Automaattinen kääntäminen tekee vuoropuhelusta helpompaa. Sinun ei tarvitse odottaa kuukausia että nainen vastaa sinulle. Nää kuka on online tilassa, viestittele venäläisten naisten kanssa, löydä elämänkumppanisi tänään.

Sivustomme tarjoaa useita tapoja olla yhteydessä: Jos haluat mahdollisimman paljon viestejä naisilta, kirjoita heille persoonallinen viesti jossa kerrot miksi valitsit juuri hänet. Vaikka vieras kultuuri onkin aina jännittävä, ei se minulle tee eroa kuka sitä rahaa pyytää.. Typerys on jos lähettää, koska toisin kuin monella suomalaisella, venäläisellä naisella on ylepys..

Joka ei salli moista.. Ja koska he ovat töissä, niin heillä on rahaa. Voi olla, että minulta ei ole pyydetty sen takia, että olen valikoiva tai sitten.. Joskin suomeen enemmän, mutta en sitten vain ole törmännyt heihin. Kyllähän täälläkin rahaa pyydellään milloin minnekkin, omaa tyhmyyttä jos antaa.

Ei siitä nyt sovi venäläistä naista syyttää.. Terve järki, niin sillä tavalla pärjää aika pitkälle.. Samanlaista kusetusta on täällä treffeillä, jossa kuva on poimittu jostain netistä parhaimillaan googlen kuvahausta..

Eli se siitä suomalaisesta rehellisyydestä. Mutta kuten sanottu, jos plekää et jää rekan alle niin älä lähde ulos. Oli se huijari tai ei ,jos pyytää rahaa niin hän ei ole ainakaan minulle sitten se oikea. Silloin siinä on tämän "eräs deittailijan" mainitsema rakkaus rahaan.

Mutta sitä esiintyy myös suomalaislla naislla mutta en silti alennu heidän taoslleen ja ala heitä haukkumaan. Ja olen törmännyt mallin kuviin, likat ovat siellä luustoltaan toisenlaisia kuin suomessa kuten jo mainitsin niin videokuvan nainen on ollut sama kuin ekoissa kuvissa.. Kait muut on typeriä, tai sit en tiedä Mut rahaa ei oo koskaan pyydetty, mutta ollaan tarjottu on.

Vielä yksi lisä tähän keskustelun.. Läheskään kaikki veneäläiset eivät ole olleet halukkaita muuttamaan suomeen vaan minun olisi pitänyt muuttaa sinne. Ja olen sitäkin harkinnut. Eli se se vaan mene noin, kuten suomalaiset naiset sen manaa.. Ihmeellistä vihaa, täysin turhaan.

Koska suomalaisilla on kuitenkin etuna parempi kieli ja kultuurin tuntemus omassa maassaan. Joten en ymmärrä miksi tämä aihe ahdistaa suomalaista naista?? Kun he ovat vapaita pokaamaan miehiä ihan mistä vaan Vaikka sitten venäjältä, ja jos se ei ole heidän juttunsa.. Niin en ymmärrä miksi pitää se viha tuoda tänne ja ottaa ylipäätään joka asiaan kantaa, koska se vaan pahentaa heidän tilannnettaan En sano, että venakko on parempi Sanon, että heillä ei ole tuollaista epävarmuutta ja ongelmaa kuin suomalaisilla naislla..

Venakot eivät hauku suomalaista naista kun taas täällä suomi Vaikkeivat olis koskaan nähneetkään. Vähän varauksellisesti sitä suhtautuu, mikä intressi mahtaa olla heillä mielessä, mutta viesteihin kyllä vastaavat ja kirjoittelevat innokkaasti. Mitään "matkaraha" pyyntöjä ei ole tullut; voisikohan sitä oikeasti tuolta idästä löytyä se oikea? Toi on kiinni ihan itsestä. Kyllä nää miespuoliset netti-Tatjanat haistaa jo aika nopeasti ja niitä oppii käsittelemään paskafiltterin kautta.

Kukaan järjissään oleva ihminen ei lähde lähettelemään rahaa jonnekin pelkän nettikirjeenvaihdon perusteella. Ne oikeet tapaukset pitäs sitten vaan ihan katella ja mielummin tapaamalla ko.

Asuivat sitten täällä tai poikkeavat tänne omin ehdoin. Yksi selitys voisi olla sekin että suomalaiset naiset hakevat pääsääntöisesti rakkautta, venäläiset taas parempia oloja ja toimeentuloa joten riittää että mies on länsimaalainen.

Yhtä lailla naisille tulee lukemattomia yhteydenottoja lähinnä suomalaisilta miehiltä jotka hakevat pelkästään seksiä. Riittää se että ulkonäkö miellyttää aina ei taida silläkään olla niin väliä. Sen sijaan yhteydenottoja miehiltä, jotka hakevat elämänkumppania, tulee paljon vähemmän.

Ja tiedät itsekkin, että tuo on toisin. Se että venäläinen hakee toimeentuloa vai se että suomalainen hakee rakkautta? Vai se että miehet hakevat netissä pääsääntöisesti seksiä? Edelleen olen näistä samaa mieltä. Ensimmäisestä sen verran että romanttinen rakkaushan on tullut suhteiden perustaksi vasta naisten koulutuksen myötä. Sen kautta hankitun riippumattomuuden myötä nainen on voinut Suomessakaan tunteella kumppaninsa valita. Kaikki eivät tosin voi vieläkään. Silloin kun naisilla ei ollut mahdollisuutta ansaita omaa toimeentuloaan vaan hän oli täysin miehensä elättämä, oli sen parempi mitä rikkaampiin naimisiin hän pääsi.

Oli hieno lisä jos mies ei hakannut eikä juonut. Ennen sanottiin miestä hyväksi ellei se lyönyt eikä juonut. Venäjällä on uusrikkaita mutta suurin osa kansasta on vielä aika köyhää.

Elintaso on ihan toista luokkaa kuin Suomessa. Ja kuten tässä joku kommentoikin, venäläiset miehet juovat, ilmeisesti vielä enemmän kuin suomalaiset. Ja suomalainen perusjamppa tienaa paremmin kuin venäläinen veljensä ja lisäksi elinolot ovat yhteiskunnallisesti Suomessa tavallisella pulliaisella ihan eri luokkaa kuin Venäjällä.

Niinpä venäläiset naiset toimivat kuten suomalaiset vielä vuotta sitten. Pyrkivät saamaan toimeentulon miehen kautta ja ovat onnellisia liitossaan ellei mies lyö eikä juo. Vasta kun sen saavuttaa tulee mieleen alkaa haaveilla että mies olisi vielä komea ja sen kanssa käytäisiin pitkiä keskusteluja teekupposen äärellä. Että olisi hauskaa yhdessä. Ja ellei ole niin sen voi jättää vasta kun itse pystyy itsensä elättämään.

Se onnistuu vasta kun on hankkinut Suomesta sen koulutuksen ja oppinut kielen. Mutta nämä liitot toimivat, jos molemmat saavat haluamansa. Nainen toimeentulon ja mies läheisyyttä ja kodinhoitoa. Mutta se on kaiken lähtökohta. Ei mallin näköinen venäläinen kään nainen kiinnostu möhömahaisesta itseään 20 vuotta vanhemmasta miehestä seksuaalisessa mielessä.

Motiivit ovat muualla mutta pääasia on tietysti että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Ja siinä syy siihen miksi miehet, jotka eivät saa romanttista rakkautta hakevilta itsenäisiltä suomalaisnaisilta ainutta yhteydenottoa, saavat niitä lukuisia venäläisiltä naisilta.

Naisten motiivit ovat keskenään täysin erilaiset. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. No, kerropa sitten mistä johtuu että mies joka ei saa ainutta yhteydenottoa suomalaisilta naisilta saa niitä lukuisia venäläisiltä. Koitan miettiä syytä siihen, ehkä olenkin väärässä, kerro sinä mistä se johtuu. Jos pystyisit hetkeksi keskittymään asiaan josta keskustellaan etkä minun arvioimiseen älykäs, rasisti, mitä vaan niin keskustelu sujuisi paremmin.

On surullista että et huomaa sanoissai mitää väärää. Mikä on sinun oikeutesi poiketa aiheesta ja haukkua ja tuomita Venakot? Voisiko se johtua tästä? Olenko mielestäsi haukkunut tai tuominnut venäläisiä naisia?

Jos itse eläisin yhteiskunnassa jossa minun ei olisi hyvä olla, toimeentuloni olisi heikko, nainen olisi tasa-arvioinen, vaikka olisin kouluttautunut niin minulla olisi pienet tulot, vanhemmillani ei eläketurvaa ja terveydenhuolto olisi heikkoa ja saisin paremmat olot löytämällä naapurimaasta miehen niin melko varmasti etsisin sen miehen naapurimaasta. Siinä ei ole mielestäni yhtään mitään väärää eikä tuomittavaa. Itse asiassa juuri romanttinen rakkaus on kaikkein heikoin peruste pitkälle parisuhteelle, se näkyy nyt erotilastoissa kun parisuhdetta ei pidä koossa mikään muu kuin tunne.

Enkä minä ole ollenkaan poikennut aiheesta vaan nimenomaisesti pysynyt aiheessa ja koittanut valottaa syitä miksi venäläiset naiset ovat kiinnostuneita suomalaisista miehistä, siis tuolla voluumilla. Mutta olet siis itse sillä kannalla että kaikille venäläisille naisille ei riitä venäjältä miestä ja siksi etsivät rajojen ulkopuolelta? Kun naisia ja miehiä on väestössä yleensä suunnilleen yhtä paljon niin osaatko selittää miksei yksikään nainen täällä sivustolla ihmettele että miksi inboxi täyttyy venäläisten miesten yhteydenotoista?

Minä olen ainakin saanut satoja viestejä, mutten yhtäkään niistä Venäjältä. Miksi ihmeessä kuvittelet että venakoilla olisi siellä pääässä vähemmän hynkkyä? Mistä oot keksinyt, että heillä on heikko toimeentulo? Tai huono terveydenhuolto tai ei eläketurvaa??

Älkää ottako kantaa ilman sen parempaa tietoa! Nyt olisi muutamalla tutulla moiset naurut tuosta yleistyksestä.. Ei se Suomessa sen parempi ole tuo terveydenhuolto..

Paikka pakoin, enkä puhuisi täälläkään mistään eläkkeistä. Nyt täytyy musitaa, että siellä on rupalat ja täällä eurot. Suhteuttaa ostovoima ja niin edes päin. Jos nainen pääsee nettiin jostain muualta kuin nettikahvilasta tai töistä, niin sitä ei ihan hirveesti kiinnosta välttämättä tulla suomeen kuten sanoin Ja jos tulee, niin tulee sitten vähemmän kännisen miehen perässä..

Eräs hyvä esimerkki venäläisestä kultuurita on naimisiinmeno ja lasten hankinta alle 20 vuoden iässä. Pelkästää suomen autoverotus suhteutettuna venäläisten tulo tasoon, antaa jotain osviittaa. Täällä opiskelijoilla on polkypyörä. Tää on vähän sama kun pistäisin tykittäen jotain tarkkaa reportaasia Thaimaasta ja thai naisista, jossa en oo koskaan käynyt.. Enkä vissiin koskaan edes thai- naista nähnyt. Siksi en koita selittää, että thaikkujen tänne muutto johtuu siitä tai tästä Ottaa huomioon missä me molemmat pyörimme, taaskaan en voi sano kuin omasta puolestani, mutta piiiitkät parisuhteet kohdallani ovat kyllä tulleet jostain muusta kuin siitä paljonko minulla on ruplia taskussa.

Sovitaan niin, että mää pidän vaihtoehtoni auki kaiken väristen ja maalaisten kanssa.. Ja arvostan aktiivisuutta etnisyyteen katsomatta Niin nää voit luennoida venäläsiten surkeista oloista ja siitä kuinka huonoja he ovat ihmisinä tai kuinka paljon parempi suomalainen olisi valintana. No, vaikkapa tuosta linkistä: Samana vuonna vastaavat luvut Suomessa: Terveyenhuollosta voit lukea linkistä http: Ostovoimasta voit lukea tuolta http: Mutta ihan hyvä keskustelu, piti tarkistaa että mistä ne omat käsitykset tulivatkaan.

Loogistahan on että jos verot on alhaalla niin se näkyy sosiaaliturvassa. Toki Venäjällä on paljon äkkirikkaita, lienevätkö nämä naiset sitten niitä vai toista porukkaa, vaikea arvailla. Yksi ongelma on myös venäläismiesten juopottelu. Silloinhan kuka tahansa suomalainen mies on venäläismiestä parempi, siis näiden naisten mielestä ei omasta mielestäni. Kuten tuossa aiemmin sanoinkin, Suomessa pariutuminen perustuu tunteeseen. Siten taskussa olevien ruplien määrä ei suomalaiselle naiselle ole niin tärkeää kuin joissain muissa kulttuureissa.

Jos perustelet sitä että venäläisiltä naisilta saat yhteydenottoja enemmän kuin suomalaisilta sen takia että Venäjän väkiluku on suurempi kuin Suomen niin ihan samalla perusteella siellä asuvat miehet ottaisivat runsaslukuisesti yhteyttä suomalaisiin naisiin. Joku syyhän siihen on ja sitähän itse halusit hakea. En ole missään vaiheessa luennoinut siitä että venäläiset olisivat huonoja ihmisiä. En ajattele niin enkä ole niin sanonut. Olen vain sanonut että peruste sille miksi venäläinen nainen ottaa yhteyttä deittipalstalla suomalaiseen mieheen on toinen kuin suomalaisella naisella.

Ei se tee venäläisestä huonoa naista. Omien isovanhempieni parinvalinta tapahtui niin että kylän nuoret naiset ja miehet laitettiin pituusjonoon ja siitä napsittiin pituuden mukaan toisilleen parhaiten sopivat. Niistä liitoista tuli kestävämpiä kuin nykyisistä jotka perustuvat rakastumiseen.

Mutta halusit vastauksen että suomalaiset naiset ovat ujoja ja rujoja ja venäläiset taas aktiivisia. Ja sitä et nyt minulta saanut. Ei kannata kysyä ellei halua kuulla kuin yhden vastauksen. Ilmeisesti haluat kuulla että venäläiset naiset rakastuvat sinuun kun profiilisi näkevät ja suomalaisissa naisissa on jotain vikaa kun eivät rakastu.

Toki se olisi hienoa. Mutta sitten voi tulla aika iso pettymys jos ilmenee että syitä yhteydenottoon oli muitakin. Tiedän kuinka inflaatio toimii Ja muista aina nojatessasi tietoon Monessa saamassani kuvassa on kaivo takana Ja onhan niitä köyhiäkin tullut vastaan enempi kuin rikkaita. En tiedä onko toi ongelma pahempi Eestissä vai venäjälllä eli En tiedä missä kultuureissa tuolla on merkitystä, tunne on tunnetta Oli sen tunteen tuntija sitten venäläinen, suomalainen tai ööö Tai jos siellä on enempi naisia kuin miehiä..

Kait terävänä tiesit, että siellä ei ole nettiä joka kadun kulmassa.? Tuosta joudun olemaan kanssasi eri mieltä Jo senkin takia, että taatelit oli naisella ei mulla. Eli kyllä hän otti yhteyttä ihan perheen perustamis mielessä.. Ja tämän pohjaan omaan kokemukseeni, enkä halua tietää jos olet ollut venäläisen naisen kanssa. Sitten sinullakin voi kokemuksesta jotain sanottavaa olla. Kemia rakastuminen loppuu 3 kuukaudessa, sen jälkeen liittoa yhdistäväksi tekijäksi jää yhtenäiset arvot ja hillitön nonstop Vaan postilaatikkoni kertoi tämän Että suomalaiset on ujoja Sano sinä kun tiedät..

Eipä sunkaan kirjotusta siellä näy. Nää saa muo suuttumaan.. Tule takaisin tähän keskusteluun Ei sen väliä onko se suomalainen vai venäläinen kun ottaa yhteyttä Kun ottais nyt vaan yhteyttä ensin, että pääsis rakastumaan. Lähdekriittisyys on tärkeää, mutta ainakin tuo keskipalkka ja -eläke oli mielestäni aika luotettavasta lähteestä.

Inflaatiosta taas olen kuullut aika monesta lähteestä. Yhtä kaikki, tarkoitus oli perustella miksi väitän että elintaso on siellä huonompi. Vaikka olisi parempi ostovoima kuin Suomessa niin ei eurolla kuussa kovin pitkälle pötkitä. Äkkirikkaat on tietysti asia erikseen. Jos näistä naisista suurin osa on äkkirikkaita niin entistä enemmän kaipaisin selitystä sille miksi tukkivat suomalaisten miesten inboxit. Ei suomalaiset miehetkään raivoraittiita ole, ennemmin kannattaisi suunnata vaikka Keski-Eurooppaan jossa kuulemma juodaan sivistyneesti.

En ole sitä mieltä että suomalainen mies on huono. Tarkensin vain ettet venäläinenkään ole huono ettet löytäisi uutta syytä syyttää minua rasistiksi. Tunne on tunnetta, kaikissa kulttuureissa. Mutta alkuperäinen pointtini oli juuri se että jos olot ovat tarpeeksi huonot niin jokapäiväinen elämä menee arvoasteikolla tunnetta tärkeämmäksi.

Jos sulla on joskus ollut nälkä niin tiedät mitä tarkoitan. Perusturvallisuus ensin, etenkin naisilla. En nyt väitä että venäläiset olisivat kuolemassa nälkään, sentään, mutta jos elintaso on huono niin kyllähän nainen tekee lapsensa mieluummin hyviin kuin huonoihin oloihin.

Lisäksi Suomi on maaiman tasa-arvoisimpia maita, venäläiset naiset eivät käsittääkseni koe mitenkään kummallisena sitä että hoitavat lapsia kotona kun mies tuo elannon kotiin, että mies maksaa kaikki menot ja tuovat kukkia. Siten ei ole mitenkään erikoista astua rooliin jossa itse ei tuo elantoa perheeseen. Suomalaiselle naiselle se on itsessään jo aika vaikeaa.

Aina on pitänyt tuoda oma osuutensa talouteen. Eikö näy yhdenkään suomalaisen naisen yhteydenottoa? Ellei niin vaihda kuvaa. Mieti mikä on kohderyhmäsi elleivät venäläiset, sitten ei tarvi miettiä kun heiltä onkin jo tullut yhteydenottoja ja kohdista tekstisi ja kuvasi siihen. Ahaa, haluatkin keskustella siitä mikseivät suomalaiset naiset ole aktiivisia. Elleivät sinuun ota yhteyttä, ks yllä. Pitäisi kuitenkin onnistua jotenkin erottumaan muista.

Mutta siinä tuleekin sitten ero mitä asiat maksavat esim. Joo tajusin sen kyllä anteeksi että Täällä on ihmisä joille ei mikään riitä. Ja jos ne ei halua mitään käkkäräpäätä? Mutta sait minut miettimään.

Saatat olla oikeassa, koska en ole nainen.. En voi sanoa suuntaan enkä toiseen onko nainen No ohan se kait noinkin En koskaan ole naiselta odottanut oikein mitään osuutta taloon.. Mutta kyllä olet sen puoleen oikeassa, että ohan noissa vesissä eroja. Joo no kuvaa en tänne pistä, siihen on omat syyt jotka on vissiin perusteltu siellä.

Pitäisi editoida rankalla kädellä, mutta haluaisin pysyä rehellisenä. Kohderyhmäni haluaa itseään 40 cm pidemmän miehen, eikä täällä ole pieniä ja kilttiä naisia joka miehelle.. Mutta koska et ole ollut vielä väärässä näissä profiili asioissa, niin tehdään sitten kuten neuvot Muistan suo jos saan jonkun ihmisen koukutettua.. Mitä se auttaa kun ne sieltä koskaan takaisin kirjoita. En sanoisi, että jokainen on uniikki.. Mutta stereotypiaa löytyy valitettavasti molemmista sukupuolista. Kiitti liebe, koitan tosissani saada ton profiilini paremmaksi, mut totuudesta en jaksa livetä.

Ja kun on huono elintaso niin se näkyy monessa, esim juuri juomisessa ja rikollisuudessa. Jos sellaista on paljon niin ehkä voi tulla mieleen että olisi kivempi asua jossain maassa jossa tilanne olisi vähän parempi. Ja Suomihan on vieressä. Tosiaan on varmasti merkittävää venäläiselle naiselle ettet juo. Keski-eurooppalaiset eivät taida kuitenkaan kaikki olla käkkäräpäitä? Voihan sitä että ihminen haluaa lapsilleen mahdollisimman hyvän kasvuympäristön kutsua laskelmoinniksikin. Sitä kautta oikeastaan sitten kumppanin valintakin on laskelmointia jos haluaa joskus lapsia.

Joo, pituutesi tosiaan rajoittaa paljon. Muttei se este ole koska kyllä sentään lyhyitäkin naisia löytyy. Se ettet pidä kuvaa siellä rajoittaa myös. Mikäs kommentti tuo oli? Muutitko mielesi vai olitko koko ajan sillä kannalla? Stereotypiaa löytyy meistä kaikista. Mutta kaikki olemme uniikkeja. Jopa identtiset kaksoset ovat erilaisia. Sehän olisikin helppoa jos löytyisi kopioita. Kun yksi jättää niin eikun kopio tilalle.

Ei tietenkään totuudesta kannata livetä. Mutta hyviä puoliaan kannattaa korostaa. Jos olet komea tai edes tavallisen näköinen niin laita kuvasi esille. Vaikka aurinkolasit päässä jos pelkäät että joku tuttu bongaa sinut sieltä. Toisaalta jos bongaa niin pyörii itse samalla palstalla joten ei luulisi olevan varaa kommentoida. Ne joita ei halua voi kyllä karsia yhteydenottajista.

Niistä listoista tulee usein sellainen fiilis että tuo on ehdoton ja moni jättää ottamatta yhteyttä pelkästään sen takia vaikka kriteerisi täyttäisikin.

Mutta alkaa kyllä itsellänikin mennä usko nettideittailiuun. Vedin profiilini pois kun en enää jaksanut seksiseikkailijoita. Kuluttaa pidemmän päälle lukea niitä juttuja, samalla kaavalla mennään. Mistä sinä sen tietäsit mikä on kova kk ansio edes suomessa? Tuo tarkoittaa sinkulle liki 6 kk: Oletko koskaan kuullut luokka eroista.. Venäjällä ei kaikki ole roistoja ja alkoholisteja..

Vähän kun sanois et kaikki suomalaiset on natseja etc. Joo suomi on vieressä.. Kuten moni muukin maa Et voi tietää kuinka hauskaa venäjällä on, jos et ole asunut siellä.

Mutta se, että maa kusee ei tarkoita, ettei siellä olisi keskiluokkaa ja rikkaita jne. Luulisi sen olevan suomalaiselekkin naiselle merkityksellistä.. Lapsien tekeminen on ihmisen luonto Biologiaansa vastaan on turha käydä.. Tästä kuva jutusta on käyty keskusteluja muualla En ole niin pinnalinen kuitenkaan, että valitsen partnerin kuvan perusteella.. On suurin pituusero ollut 21 cm parisuhteessa naisen eduksi..

Joten kaikki on kiinni itsetunnosta.. Tuota kutsutaan joskus pinnalisuudeksi.. Jos ainoa arvo on pituus ja kuva tai sen puutos. Kun olen käyttänyt aamuni kanssasi keskustellen, voisin taas halutakkin venakon. Mutta kuten olen tässä koittanut palkista vääntää, ovat kultuurierot valtavat.. Niin suomalaisen naisen ainoa etu on se, että hän osaa mahdollisesti kieltä.. Yhä edelleen seuraava nainen voisi olla vaikka Ugandasta Pidän yhä oikeuden pitää vaihtoehdot auki kaikille naisille Ottaa huomioon, että minusta löytyy videoita ja kuvia netistä pääasiassa ilman vaatteita..

Niin en usko, että tarvitsen arskoja. En ole ujo vaikka minut tässä kaupungissa tunnetaankin. Itsetunnollani toisten ihmisten kommentit ovat paitsi yks hailee, niin täällä pyörii fb tuttavia ja ystäviä, sekä luokaktovereita ja Ei niin täysissä vaatteissa olleita.

Luen tekstin, en kuvia.. Ja jos joku menee ohi fiiliksen takia, niin sitten se menee. Olen myös ajatellut poistaa profiilini kun lähden Espanjaan Jos kuva on sinulle jotenkin relevantti niin paa mailaten Oikea löytyy sitten jollain toisella tavalla.

En kaipaa kuvaa sen paremmin kuin seksiseikkailuakaan, mutta mukavaa Espanjan reisua! Kun sitä tuossa ei juuri tarjottu ja sanoit, ettei kaipaa sitä myös edellisessä ajatelmassasi.. Jos oot nätisti, kiipeen johki vuorel viemään Persujen lipun puolestas. Kyse on noista luvuista! Olen lukenut useamman artikkelin siitä, että Venäjällä tosiaan on väestössä naisylivoima.

Vai että Rakkautta ja isolla R: Suomalainen nainen hakee itselleen miestä joka tekee kaikki kotihommat ja jolla on mahdollisimman iso saldo pankkitilillä. Tää on jo niin kulunut herja ettei sitä kannais edes enää kirjoittaa. Ikävä kyllä mutta empiirisen tutkimuksen valossa nainen hakee tietoisesti ja tiesdostamatta kuten mieskin täysin ainoastaan ja vaan vastakappaletta jonka kanssa on paras mahdollisuus saada jälkeläisiä. Jotka mahdollisesti jatkavat sitten taas sukua tahoillaan.

On turha sotia biologiaa vastaan. Suomessa vain on nykyään niin kohtuuttomat vaatimukset yhteiskunnassa, että valitettavasti nainen hakee rahaa, valtaa etc. Monikaan ihminen, saatikka nainen ei tiedä rakkaudesta yhtään mitään. Ja luulevat monesti täysin erheellisesti himoa ja ihastumista rakkaudeksi.

Jopa minulla ne meni joskus nuorempana sekaisin, joten en voi syyttää siitä yksinkertaisempaa sukupuolta. Mielestäni venäläiset naiset ansaitsevat jonkinlaisen urhoollisuusmitalin. Heillä on rohkeutta "ottaa" suomalaismies, joka ei kenellekään suomalaisnaiselle kelpaisi. Tapasin yli viisikymppisen miehen , jonka hänen venäinen vaimonsa oli jättänyt 10v.

Mies laatinut myöskin avioehdon. Opittuaan kielen , muutamassa vuodessa, nainen hakeutui ammatti kursille, ja slle tielleen jäi saatuaan ammatin. Mies, ei koskaan tule löytämään uutta. Mitä, onko Suominainen rasisti? Eikö tällä foormilla rasistiset kirjoitukset ole kiellettyjä?

Aloittajana voisin todeta, että kyllä näin on osoittautunut. Eli tämäkin keskustelun tiimoilta hyvin useat naiset ovat heitelleet tätäkin ketjua lukien rasistisia kommentteja. Sinällään tuo lainauksesi ei iminulle kuulu, koska ei ole minun kirjoittamani.

Mutta en itse siinä nää mitään rotuun viittaavaa kielteisessä mielessä, mitä rasismilla tarkoitetaan. Koitahan elää ihmisiks ja hakeutua jossain välis hoitoon.. Mitä urhoolisuus mitalia nää kusettjat tarttee, Vittuun kaikki ryssät. He antavat yksinäiselle miehelle tilaisuuden kokea rakkautta. Jopa perheen ja lapsia, minkä aikaa sitten kestääkin. Mutta suomi-mies usein vätys, ei osaa kohdella naista oikein. Teettää raskaat maatilan työt, avioehdoin varmistaa että kaikki jää itseleen eron tullen.

Mies ei palkitse, ei hemmottele, ei vie kylpylään, ei tanssimaan, ei mitään, työtä vaan. Jaksa jokaiselle erikseen vastata mutta: Kaikilla tuntuu varsinkin naisilla olevan tarkka tieto venäläisten kelvottomuudesta, mutta en sitten tiedä kuinka monta venäläistä partneria heille on tullut netistä..

Mitä tulee naisten kuviin niin ainakin minun kohdallani on pitänyt paikkansa, en ole missään vaiheessa törmännyt valheisiin..

Ylipäätään näiden venakkojen kanssa olen ottanut heidän pyynnöstää erillaista Mese ja Skype yhteyksiä nettikameran kera ja hyvin on sujunut. Osa on sielläkin köyhiä Tosin ei järjeltään kuten täällä. Ja sen huomaa yhteydenpidossa.. Netti kun on työpaikalla.

Eikä tällainen tapaus minua aina niin kiinnosta, varsinkin kun saan kuvia ja tunnen maan tavan ja tilanteen, sekä puhun muutaman fraasin kieltä, niin ei miinulla ainakaan henkilökohtaisesti ole tullut mitään negatioita näitä venakkoja kohtaan.

Täällä käynyt likka oli ainakin sama jonka kuvia sain ja kuka kanssani skypetti. Enne kuin venäläiseen naiseen kuitenkin lähtee sutena kimppuun, täytyy ymmärtää kultuurierot jotka ovat jokseenkin huikeat! Ottaisin kyllä kaunin naisen, oli hän sitten mistä maasta tahansa.. Mutta en kyllä Eestistä just nyt, mutta se johtuu omasta laiskuudestani ja heikosta työmoraalista.

Kai sinne venäjällekkin mahtuu kusettajia kuten tänne suomeenkin.. Haluan huomioitavan, että edes venäläisen naisen kanssa homma ei ole rahalla selvä, vaan kemiaa hänkin haluaa.. Pimeässä suomalainen ja venäläinen tuntuu ihan samalta ja kumpaakan en työntäisi nykypäivänä ilman kumia! Lähinnä tämä siltä kantilta, että joku epäilee kuvien aitoutta, niin kuvat ovat kyllä jokseenkin uskomattomilta, mutta ensin teidän pitäisi käydä jossain luonnonpustossa venäjällä enne kuin veikkaatte, onko ne mahdollisesti manipuloitu?!

Miksi en sitten hae naista venäjältä?? Ainoa hengissä oleva isovanhempani sanoi antavansa tälle naiselle maata myötäjäis-lahjaksi, jos tuon sen näytille..

Kovaa ladattu 86 vuotiaalta, mutta kokemus tuo varmuutta. Pidän kaikkea mahdollisena ja optiot auki joka suuntaan, jos vain löydän suomalaisen naisen joka ei tarvitse polttoaineekseen etanolia, niin kyllä hänkin on yhtä potenttiaallinen parisuhteeseen kanssani. Köyhä on minulle köyhä molemmissa maissa, ei se ole kriteeri.

Jos molemmat on rahatta sitten ollaan köyhiä yhdessä Ja kun mul on rahaa, niin ei sil muijal tarvi olla. Mutta kuten sanottu sielläkin on rikkaita Vähän toisessa kaavassa kuin suomessa, ja se ei ole suomi Esim venakko ei vihaa suomalaista naista, kuten suomalainen heitä. Mut kun kaikki sukulaiset on haudattu niin tiedä vaikka ottaisin venäläisen Eikä sen ole väliä vihaan humalaisisa ihan sama missä ne on syntyneet ja mitä kieltä puhuvat Tunnen myös todella kyrpiä venakkoja Mut en ottais sellaista suomalaistakaan.

Niin ottaisit siis, JOS saisit. Kovin tuntuu työläältä jutuistasi päätellen. Minkämaalainen nainen hyvänsä käy kunhan vaan on kaunis. Millainen muuten oma ulkomuotosi on?

Johan noiden luettelemiesi kansallisuuksien joukosta pitäisi löytyä. Mitä siis enää teet deittisivustolla Taas ne kultuurierot tuovat sanan JOS tuohon keskusteluun, ja kiitos minulla ei ole vaikea löytää naista.

Täydellisen naisen löytäminen on vaikeampaa, varsinkin kun tarvitaan keskukstelun käymiseen.. Hyvin lukenut tai älykäs vastakappale. Joten anna minun nyt olla valikoiva. Olen sisko kaikkea muuta Eronamme on heti jo se että osaan lukea..

Mutta yritetään vielä kerran: S iinä on ensimmäinen vaikeus löytää nainen mikä ei ole mikään kävelevä yhden ihmisen katko.

Tämä siis integroituna naiseen joka ei toimi alkoholilla alkaa olemaan vaikeampaa. Näytä mul nainen jossa yhdistyy nämä kaikki ja sano sitä tavalliseks niin mä otan sen heti! Kertomasi kaltaisia naisia on tuhansittain. Niin sinä tietenkin ottaisit tietekin sellaisen heti, niinkuin kerrot. Näillä naisilla on taas omantasoisensa vaatimukset mieheensä nähden Ehkä he vaatii mieheltään paljon muuta kuin sinä olisit koskaan Tämä nyt on asteittain lapsellista vääntää tästä, mutta suurimmalle osalle saisi lyödä tippalukon nieluun suoraan ja ottaa passin pois.

Ei tämä ole yksin minun ongelmani vaan myös näitten naisten Olen kyllä keskustellut tasoisteni kanssa. Mutta yli kahden vuoden kokomuksella voin kertoa, ettei heitä niin vain löydy. Muuta kuin täältä netistä koukkimalla, ehtojen täyttämiseksi mehän ei menty baariin ; Jos tällaisia naisia olisi, niin meidän vaatimuksemme olisivat mitä suuremmissa määrin samat, joten eiköhän yhdistäviäkin tekijöitä löytyisi riittävästi.

Sääli sinäänsä, että niin moni näistä samanlaisista naisista on päätätnyt jo lisääntyä.. Vaikka ovatkin sinkkuja, niin vielä pitäis osata perhesuunnitelua Ja lykätä komppanian verran lapsia maailmaan.. En ole nähnyt kuvaasi mutta 2 selkeää naisenhakua vaikeuttavaa ominaisuutta sinulla on. Pituus ja vaatimus raittiudesta. Yleensä naiset eivät halua itseään lyhyempää miestä ja naisilla on usein ainakin 5 sentin korot.

Siten suurin osa naisista ohittaa sinut ihan puhtaasti pituutesi perusteella. Pituus ei kuitenkaan muutu spekuloimalla eli kohderyhmäsi on sen takia väkisinkin paljon pienempi kuin esim senttisellä miehellä. Sitten kun vielä korostat raittiutta, vaikket absolutismia vaadikaan, niin joukko pienenee entisestään. Ellet vaadi absolutismia niin miksi asiaa pitää korostaa? Et hae juoppoa, harva muukaan juoppoa hakee, mutta harva asiaa korostaa. Absolutismin ja juoppouden väilin mahtuu paljon.

Sinuna en mainitsisi ainakaan profiilissani asiaa ollenkaan, tapaisin naisen ja päättelisin itse juoko liikaa vai ei. Pitää myös muistaa että sinkkuna useammat juovat enemmän kuin parisuhteessa. Perhesuunnittelua voi harrastaa ja olla siinä hyväkin mutta suhde on aina kahden kauppa. Ei auta vaikka miten suunnittelee ja jopa pysyy suunniltelmissa, toinen osapuoli saattaa suunnitelmista huolimatta päättää toisin. Mutta toki meillä jokaisella on oikeus omiin kriteereihimme.

Mutta ellei niillä ala kumppania löytyä niin sitten pitää laajentaa haku ulkomaille, ellei sekään auta niin voisi miettiä että kumman valitsee mieluummin: Joskus rajapinnasta voi löytyä yllättävän hyviä ehdokkaita, siksi rajoja kannattaa välillä vähän siirrelläkin. Eri kulttuurista tulleiden suhteissa on kuitenkin aina kulttuurierot jotka hiertävät suhdetta.

Suomalaiset naiset ja miehet osaavat alkoholin suurkulutuksen ja koska olen liikeellä nk. Vaikka joisin itse en joisi varmaan kuin kertaa kuuakudessa Usko minua, pituus ei ole rajoittava tekijä.. Joo no kokemuksesta voin kertoa, ettei mieskään haluan yli cm naista Viimeksi eilen näin kaupasssa pariskunnalla 10 cm eron väärään suuntaan.

Lähinnä ei tuolta edes löydä yli naista.. Naisilla ei läheskään aina ole korkoa, ja jos onkin niin Korkojenkin kanssa saattaa olla minua lyhyempi. Osa on saman mittaisia.. Kun kokoiseni nainen laittaa 10 cm korkoa, niin silloin hän on minua pidempi.

Olleessaan ja laittaessaan 10 cm korkoa hän on vasta pituiseni.. Ei se kohderyhmäni muutu, kuin korkeintaa sellaiseten ihmisten kohdalla joilla on arvot pinnassa, tahi joiden profiilia luen liian suoraan.. Joka sinällään on syntaxina täysin viitteellinen jos olen oikein ymmärtänyt.

Ymmärtääkseni moni laittaakin cm jolloin tätä ei tarvitse miettiä, mutta mitä enemmän tulee ikää niin sen vähemmän merkitykselliseksi nuo asiat muuttuvat. Joskin perjantain olessani pyörimässä juhlissa olin kaikista lyhyin naisista ja miehistä joten En halu jättiläsitä, eli pituiseni nainen ehkä saattaisi vielä lähteä, mutta nykypäivänä noin cm nainen saa melkein olla.

Tosiaalta saa olla aika avoin.. Kuten sanoit, jos lähtee lyhyemmän miehen kelkkaan. En korosta, vaan huudan eurooppalaisen juomatavan perään. Jos se pienetää kaulaa, niin ei se mitään.. En pidä myöskään juovasta miehestä, joka ei osaa juoda kuin ainoastaan suomalaisittain.

Lähinnä naisen juomisessa ei ole vikaa vaan määrässä.. Nyt tosiaan kun puhumme parisuhteesta.. Miehen kanssa joka ei pahemmin juo, niin se on aika terve vastakkain asettelu.. Minusta se on alleviivaamisen arvoinen huomio, mutta olet oikeassa, että sitä korostamalla se antaa jyrkemmän kuvan kuin mitä todellisuudessa onkaan..

Joten uskon terävänäköisyyteesi ja olisi ehkä parasta editoida tuo pois, koska raittius antaa yleensä väärän kuvan lukijalle kts. Ei varmaan juopot korostakkaan, mutta eipä huutele pelimiehet tai luonehäiriöisetkään siitä, tahi seksiseuraa hakevat, että ovat mitä ovat.

Artemis city spa kokemuksia where to meet