Sex shop vantaa erotic massage videos

sex shop vantaa erotic massage videos

Du in der uxorious typ sex gothic shop rosenheim swingerclubs für Dessous, SM Bondage, Chain Jewellery Fetish Escort bw hamburg kira 34j chatroulette geile Gay dating deutschland massage fulda cfnm erotische Pool Party mit Steuerung Kann. Das Münchner Westen Wir freuen uns damit in Zielitz ULTRASTARKE Club Villa Inkognito Gera. Paar sucht Ihn - by Laura XXL Black Cock Penis abschnüren telesex klitoris sehr; kontakt. schwule. pussy lips o box stuttgart GRATIS.

..

Vuotiaan pillu ts sex

vuotiaan pillu ts sex

Olemassaolevat yhteiskunnalliset erot "tilastomiehen" ja "tilastonaisen" välillä johtuvat paljolti yksilöllisistä taipumis- ja motivaatioeroista, eivätkä selity sukupuolielimillä ja yhteiskunnallisilla rooleilla. Nyt olisi korkea aika korjata niitä virheitä, jotka johtuvat siitä että feministit ovat päässeet yli tavoitteidensa. Toivottavasti blogistin kirjoitukset auttavat laajemminkin ihmisiä hahmottamaan ainkin omaansa ja lähipiirinsä tilannetta.

Päättäjät seurannevat "poliittisesti korrekteina" johtopäätöksiä n. Mutta sit vielä noihin "shit testeihin" - mitäs niistä: Niin siis mitä helvettiä feministit muka vastustavat jatkuvalla mies on väkivaltainen puheellaan kuin macho-kulttuuria?

Tulkintasi on mielestäni täysin pyllyllään. Ja älkää saivarrelko siitä, että suomalaiset feministit eivät kiinnitä huomiota muslimejen touhuihin. Saattaa olla kyse ihan siitä, että taistelut pitää valita sen mukaan mikä voidaan voittaa edes jollain tavalla.

Vaikea valkoisen hyvätuloisen mennä opastamaan jotain kolmannen maailman maasta tullutta vaikka kuinka väärin siellä toimisivat.

Kulttuuri on vieläkin pimeällä keskiajalla ja se vie aikansa ennen kuin sieltä nousevat. Oma pesä ensin siistiksi. Toivottavasti maskulinistit pääsevät ääneen, että tämä meidän oma pesä siistiytyisi. Siis kaikki tasa-arvo-elimet tasa-arvoisiksi jne Naisten testeihin voi liittää myös seksuaalisen attraktion kokemisen, joka liittyy miehen havaittuun arvoon.

Vasafaxan, joka on nainen, kirjoitus " The Conversation Between Me and the Beta " on luultavasti monelle avartavaa luettavaa. Nössöt naisia palvovat betamiehet eivät yksinkertaisesti ole useimmille naisille seksuaalisesti haluttavia.

Jos nainen ei tunne empatiaa tällaisia miehiä kohtaan, luonnollinen tulos on sadistinen kyykytys oman egon nostamiseksi ja erilaisten materiaalisten etujen irti saaminen.

All you do is compliment me. You put me on a pedestal and seek to gain something from me without giving anything in return. Useimpien naisten hypergamiseen seksuaalisuuteen kuuluu osana epäkorrekti tarve alistua paremmalle tai voimakkaammalle miehelle ja ennen kaikkea kokea itsensä haluttavaksi. Toinen valaiseva aihepiiriin liittyvä äskettäinen kirjoitus on Paul The Kingin " One mistake you cannot afford to make with women":.

There was some 6 all over me at the bar on Wednesday.. We start texting back and forth and its like one to one. All of a sudden I sent her some stupid text followed by more stupid texts before she replied. I had all the messages saved as drafts and just send them seconds one after another to make this look good This was on purpose— I was breaking textgamerules just to see if my looks and attitude could withstand the brutal pressure of a CB.

Me and a friend actually had a bet on this…. LOL u gotta be kidding me. Odotuksiin vastaaminen on tarkkaa puuhaa ja pienetkin testeissa epäonnistumiset voivat maksaa pariutumismarkkinoilla. Sain viikko sitten suruviestin. Ensirakkauteni ja nuoruuden poikaystäväni oli kuollut heinäkuun alussa. Olin vuotias, kun aloitimme seurustelun ja n. Eli aika pitkän aikaa seurustelimme. Säilyimme myös ystävinä aina nykyisyyteen saakka. Soittelimme toisillemme ja juttelimme kaikesta taivaan ja maan välillä.

Inex " naishakkaajan leimaa levitellään ihan surutta vaikka nainen itse olisi aloittanut ja riehuu kuin raivohullu sekopää, ". Toisaalta tuo erottelee ryhmät. Mies joka kuollakseen pelkää naisenhakkaajan leimaa, ei ole ainakaan macho. Olitpa mitä tahansa niin tämä naisten kokeilu näkyy ja kuuluu koko ajan yhä äänekkäämmin, Henry nyt vain osuu tässä ihan oikeaan. Ei sitä tajua mutta kun sen selittää kuten Henkka niin rupeaa ymmärtämään.

Tätähän tämä suomalaisen miehen elämä on, ihan oikeasti. Jotkut väittää että päivällä on valoisaa mutta minäpä pidän silmät kiinni ja kas, päivällä voi olla myös pimeää.

Sitäpaitsi muistan joidenkin naispuolisten kavereidenkin sanoneen, että he pitävät potentiaalisille miehille työpaikkahaastattelun jo kapakassa.

Tämän haastattelun sisällöstä en tosin tiedä mitään. Tuo linkitetty videosarja Clash of civilizations in the classroom - German pupils in the minority onkin melkoista katsottavaa, mitä tulee todellisiin kulttuurien välisiin konflikteihin ja erilaisiin kunniakäsityksiin. Monikulttuurisuus ei ole näemmä ongelmatonta, kun hyvin erilaiset ymmärrystavat ja normit pitäisi saada edes välttävästi yhteispeliin; pelkkä suvaitsevaisuus ei aina auta.

Erilaiset seksuaalisuuden kulttuuriset ilmaisutavat esim. No, saksalaiset naisopettajat ainakin pääsevät tutustumaan todelliseen patriarkaaliseen arvomaailmaan, jossa naisia ei päästetä hyppimään silmille, eikä sukupuolten tasa-arvoa oteta ainakaan liian vakavasti.

Moni on miettinyt täältä blogistanista lähtöä, mutta minäpä pistän vielä paremmaksi, muutan pois tästä maasta koska tällä maalla ei ole minulle mitään annettavaa eikä tämän naisilla ole tarjota mitään uutta mitä en olisi jo ennen nähnyt eli hyvästi. Idea on hautunut jo vuosikausia ulkomailla ollessa, sielä ainakin arvostetaan suomalaista, ahkeraa, rehellistä miestä tästä maasta ei voi sanoa samaa.

Minustakin tuntuu, että tulisin paljon paremmin toimeen vaikkapa kreikkalaisten, espanjalaisten ja italialaisten kanssa, kun näiden kaikkien jörriköiden kanssa täällä: Täällä olen ihmisten mielestä jotenkin erilainen, mutta aina, kun olemme etelässä, sujuu kaikki kuin rasvattu ja ihmiset pitävät minusta ja tsoukeistani ihan toisella tavalla kuin täällä.

Siellä olen kuin kotonani. Ymmärrän kyllä päätöksesi Inex ja toivotan Sinulle kaikkea hyvää tulevaisuudellesi "siellä jossain. Kukas olikaan se feministi, joka Sellon ammuskelun jälkeen rivien välistä syytti supisuomalaisia miehiä tästä teosta sanomalla kuinka albanialainen ammuskelija oli vain omaksunut suomalaisten miesten käyttäytymismallin?

Kas kun ei tyttöjen ympärileikkauksiakin ole yritetty vierittää maahanmuuttajien sijasta supisuomalaisten miesten kontolle. Tuskinpa yhdelläkään teistä enkku taittuu ymmärtämään tätä biisiä eli kun pari ekaa säveltä tulee niin loppuu ymmärrys.

Missä vaiheessa ja miten länsimaista sitten on tullut nössö-yhteiskuntia, kun taas muslimimaat pysyneet macho-yhteiskuntina? Varmaan islam on vaikuttanut muslimimaissa macho-kulttuuriin, mutta mikä länsimaissa saanut aikaan nössöyden?

Naisliikkeen saavutukset ovat hienoja, mutta niiden merkitystä ei pidä ymmärtää yleismaailmalliseksi: Monilta naisilta riistetään vapaus, jos se ymmärretään kapeasti vain yhdellä tavalla. Muslimifeministien käytössä huivi muuttuu tasa-arvoisen islamin symboliksi ja samalla vastalauseeksi yksipuoliselle länsimaiselle naiskuvalle, joka kauneutta ja seksikkyyttä korostaessaan on naisia alistava.

Kannattaa katsoa linkittämäni myös kommentissa 54 videosarja ja verrata sitä vieraskynän kirjoitukseen. Suomi ja pohjoismaat ovat kuitenkin jo perinteisesti olleet hyvin tasa-arvoisia yhteiskuntia, mikä on luultavasti ilmasto-olosuhteiden syytä. Naisia on tarvittu yhtä lailla tekemään kovaa työtä ja kantamaan vastuuta, jotta elämä edes olisi mahdollista. Impulsiiviset ja temperamentikkaat miehet ja naiset eivät selviytyneet, vaan talvi vaati tylsää suunnittelua, yhteistyötä ja pitkäjänteisyyttä.

Samoin jälkeläiset selviytyivät paremmin jälkeläisistään huolehtivien tasa-arvoisien kuin naisia haaremeihin keräävien isojen miesten tai viihdyttävien pelimiestyyppien kanssa. Popularity of pretty boys and frequency dependence. Macho-kulttuuri puolestaan ei rajoitu yksin muslimimaihin, vaan sen elementtejä löytyy monesta paikasta. Oikeastaan islam tuo uskontona ja laki- ja yhteiskuntajärjestelmänä varsin omintakeisia vaikutteita yhdistettynä arabikulttuuriin jopa maailmanmittakaavassa.

Esiin voisi osaltaan nostaa myös eri ympäristöjen tautitaakan patogeeneistä syntyvä rasitus on yhteydessä polygyniaan; dad vs. Yhteiskunnat, joissa naisilla on vahva asema, ovat menestyviä ja vahvoja.

Asia selviää vaikka ihan CIA world fact bookkia tarkastelemalla. Itse en siis menisi puhumaan kohti rappiota menevistä yhteiskunnista. Voisit vaikka lähteä pohtimaan asiaa parisuhteen tasolla, että mitä tapahtuu parisuhteille, jos jossakin kulttuureissa miesten luonne on yleisesti nössö.

Syntyvyys on feministisissä maissa alhainen ja toisaalta miehet työskentelevät enimmäkseen yksityisellä sektorilla , joka rahoittaa julkisen sektorin, joka taas on naisvoittoinen, pyörittämisen. Todellisen kuvan matriarkaatista antavat esim. Yhdysvaltojen suurkaupinkien mustien kansoittamat getot. The Romans had their own evolutionary story about family mores, and it had nothing to do with the invention of affection, which they took to be natural and eternal in the family.

However, their story did contain elements of the decline of paternal authority and the stable family. Roman authors—all men—often lamented that in the late Republic wives no longer played the ideal role that they had fulfilled for centuries.

According to the Roman writers of the first century BCE and first century CE, divorce became increasingly frequent after BCE, initiated easily by the husband or the wife. In addition, wives had their own property, which they could sell, give away or bequeath as they liked. As a result, women became more liberated and less dependent on their husbands.

In fact, by the late Republic a rich wife who could divorce and take her wealth with her had a real threat against her husband and could wield influence over him. The sense of independence also showed up in increasing sexual promiscuity and adultery. Roman men deplored the fact that these rich women were more concerned with their own figures and luxuries than with their families.

Unlike the good, old-time matrons, according to the historian Tacitus around CE, these modern women did not spend time with their children and did not nurse their infants but left them to slave wet nurses. Furthermore, children were handed over to be raised by child-minders, usually the most useless slaves of the household. In the age of degeneracy, sons in their youth no longer obeyed their fathers the way they used to, they spent profligately on women and wine and they became increasingly sexually promiscuous.

This moral degeneracy took an ugly turn in the social chaos of the civil wars that brought the Republic to an end after Julius Caesar crossed the Rubicon in 49 BCE: Roman authors reported that sons turned on their fathers during the violence.

People seem to have this idea that we have learned from history, and that we are not making the same mistakes. But sadly human nature does not change, and all we seem to do is make the same mistakes over and over again, on a larger and larger scale. Se ammentaa siitä oman oikeutuksensa - ja perustelunsa.

Sori, linkistä jäi pois yksi kirjan. Tässä yhteydessä voisi mainita antropologi J. Unwininin vanhan kirjan Sex and Culture, joka tulee usein näissä yhteyksissä esille. Unwinin perusajatuksena on historiallinen sykli, joka perustuu patriarkaaliseen kulttuuriin, freudilaisittain seksuaalisen repression mm. Unwinin teeseillä voi selittää esimerkiksi sitä, miksi polygamiset yhteiskunnat eivät ole menestyneet niin hyvin kuin monogamiset.

Toisaalta Unwinin esimerkkien mukaan huippukauden jälkeen monogamia rapautuu -- ja seksuaalisuus vapautuu, mikä johtaa miesten investointihalukkuuden alenemiseen. Naisten aseman parantuminen siis johtaa seksuaalisuuden vapautumiseen ja tasa-arvoistumiseen, mikä johtaa miesten suhteellisen aseman heikkenemiseen esim. Loppujen lopuksi päästään tilanteeseen, jossa ehdotetaan poikamiesveroa Rooman tyyliin, koska lapsia ei haluta hankkia.

Heikkenevä yhteiskunta joutuu lopulta voimakkaan seksuaalisuutta repressoivan patriarkaatin valtaamaksi, koska sillä ei ole vastaavaa koheesiota, eikä motivaatiota puolustaa itseään. Koska en halua elää parisuhteessa alistettuna nössö ja myöskään machona oleminen ei kiinnosta, niin eletään itsellistä elämää, sekä seurustellaan myös itsellisten naisten kanssa. Seksuaalisessa vallankumouksessa ei ollut kyse miesten seksin saannista vaan naisten.

Eli ratkaisusi on se, että meidän pitää palauttaa patriarkaatti, ettei sivilisaatio tuhoudu? Kai tajuat, että kunnon vanhan ajan patriarkaatti pitää sisällään mm. Ja sitten vaimojen tottelevuus olisi jotenkin hyvä takaisinmaksu näistä? Ei kiitos minä elän ennemmin moniarvoisessa induviduaaleja kunnioittavassa yhteiskunnassa ja yritän puhumalla muiden tasa-vertaisten yksilöiden kanssa ratkaista ongelmia kuin heitän lippaa ja tottelen herraisoherraa.

Sisällissotien takia keisari mietti sotaan mennessä tai armeijaa, provinsseja ja valtionhallintoa organisoitaessa aina ja ensimmäiseksi omaa turvallisuuttaan, joka taas ei ole tehokkuuden kannalta kovinkaan optimaalista. Samaten sisällissodan uhka aiheutti sen, että jos Roomassa vuoden jälkeen jotain halusi saada tehtäväksi esimerkiksi rutattua Persialaisten tai barbaarien laajemman hyökkäyksen , keisarin piti tehdä se itse, koska laittamalla kenraali tai kuvernööri asialle, loi vain uuden vallantavoittelijan.

Mitä tulee luvun Rooman moraaliseen rappioon, niin vuonna AD Rooma oli voimakkaimmillaan ja laajimmillaan mitä koskaan. Muistaakseni vuosina oli yhteensä 60 keisaria tai keisariksi julistautunutta vallananastajaa, eli keisaria yritti melkein joka vuosi joku kuvernööri, kenraali tms.

Tuollainen tahti vie ihan pakostakin valtakunnan kuin valtakunnan voimat. Rooma kaatui sisäiseen hajanaisuuteen, joka johti Rooman jakamiseen kahteen osaan. Länsi-Rooma kaatui lopulta siihen, että hajanaisuuden takia keisarit eivät kyenneet vastustamaan barbaarikuningaskuntien perustamista omille alueilleen. Itä-Roomahan pysyi pystyssä luvulle saakka ja tuhoutui muslimien rynnistykseen. Tuosta rooman hajoamisesta vielä sekin yksityiskohta, että sen talousjärjestelmä oli täysin vinoutunut.

Kaikki provinssit määrättiin tuottamaan rooman tarvitsemia asioita mm. Rooma loppuvaiheessa ei tuottanut yhtään mitään, kunhan kulutti ja suuri osa sen väestöstä oli työttömiä.

Sitten kun barbaarilaumat kävivät liian voimakkaiksi mm. Johtopäätös, että rooman alasajo alkoi naisten lisääntyneestä vallasta ja siitä, että naiset jotenkin täysin tyhjäpäisinä käyttivät omaisuutensa itsekkäästi ehotukseen eivätkä yhteiskunnan ylläpitoon on aika kaukaa vedetty.

Kyllä valtioiden hajoamiseen vaikuttavat paljon konkreettisemmat asia kuin muutaman matruunan turhamaisuus. Historiaan perustuva argumentaatio ei ole niin helppoa kuin humanistisia tieteitä väheksyvät kuvittelevat. Minä en ammattihistorioitsijankin hommia tehneenä selittäisi asioita yhdellä muuttujalla, esim.

En ainakaan ilman kattavaa alueellista vertailua. Onko nainen ollut tasa-arvoinen samantapaisissa ilmastoissa, Suomessa, Venäjällä, Anatolian ylängöllä, Sveitsissä? Lisäksi Suomen ilmasto ei ole ole sellainen ongelma, kun luulisi, koska ihmiset ovat muuallakin eläneet nälkärajalla malthusilaisen väestönkasvun takia. Amatöörejä houkutteleva selitys on myös maantiede.

Isot metsät, harva asutus, miehet poissa metsästämässä tai metsätöissä. Mutta alueellinen vertailu osoittaa, että ei tämäkään toimi yksinään. Alueellisen vertailun lisäksi voi vertailla historian kausia keskenään etsiessään riittäviä ja välttämättömiä syitä. Amatööreillä nousee mieleen sykliset teoriat: Mielekäs analyysi kuitenkin ottaa huomioon sen, mikä on muuttumatonta ja mikä muuttunutta. Antiikin Rooman ja Nyky-Suomen välillä aika paljon on muuttunut.

Vertailulla on luultavasti lähinnä viihdearvoa. Sitä paitsi, sykliset teoriat ovat erityisesti feministien suosiossa, koska heistä modernin projekti valistuksineen on valkoisen miehen ilkeä juoni. Täytyykin selvitellä, onko naisen asema ollut Suomessa poikkeuksellinen ja miksi. Suomihan oli reuna-aluetta, jossa yleensä maataloustyö on pienimuotoisuutensa takia hoitunut naisilta ja jossa metsä- ja sotatyöt ovat vieneet miehet pois kotoa.

Mutta kyllä Suomessakin on ollut raskasta maatyötä. Yleensä näistä asioista ei helpolla saa selvää, koska naistutkimus ja jonkinlainen poliittinen korrektius tuppaa sotkemaan tutkimusta. Perhaps the most frequently cited observation drawn from Ibn Khaldūn's work is the notion that when a society becomes a great civilization and, presumably, the dominant culture in its region , its high point is followed by a period of decay.

This means that the next cohesive group that conquers the diminished civilization is, by comparison, a group of barbarians.

Once the barbarians solidify their control over the conquered society, however, they become attracted to its more refined aspects, such as literacy and arts, and either assimilate into or appropriate such cultural practices.

Then, eventually, the former barbarians will be conquered by a new set of barbarians, who will repeat the process. Some contemporary readers of Khaldun have read this as an early business cycle theory, though set in the historical circumstances of the mature Islamic empire. Ibn Khaldun's outlines an early possibly even the earliest example of political economy. He describes the economy as being composed of value-adding processes; that is, labour and skill is added to techniques and crafts and the product is sold at a higher value.

He also made the distinction between "profit" and "sustenance", in modern political economy terms, surplus and that required for the reproduction of classes respectively. He also calls for the creation of a science to explain society and goes on to outline these ideas in his major work the Muqaddimah. Mutta saako näiltä itsellisiltä naisilta tavallinen mies pillua vai seurustellaanko niitten kanssa vaan ihan platoonisesti ja aristoteelisesti?

En esittänyt omia ratkaisujani, vaan Unwinin teoksesta ja historiantulkinnasta peräisin olevia ajatuksia, jotka voivat olla paikkansa pitäviä -- tai sitten eivät. Etenkin suhteessa tähän historialliseen tilanteeseen historia on epävarma opas; mennyt on mennyttä ja länsimaiset nyky-yhteiskunnat eroavat monilla tavoin aikaisemmista.

Omilla kannoillani ja valinnoillani ei ole välttämättä mitään tekemistä sen kanssa, mikä kenties voisi olla abstraktille länsimaiselle sivilisaatiolle parhaaksi. Joskaan en ole Roissyn tapainen puhdas hedonisti. Feminismillä ei radikaali- tai käytännössä nykyfeminismillä on mielestäni ollut myös monia hyviä puolia. How Feminism Benefits You. Rooman hajoamisestahan on olemassa vaikka kuinka monia tulkintoja. Sisäinen hajanaisuus ei ole ristiriidassa esim.

Ferdinand Berdamu kommentoi kirjoitukseen Reasons feminism might be considered a net good:. Vaikka maat, joissa naisen asema on vahva, voivat vaikuttaa tällä hetkellä vahvoilta, on niiden perusta alhaisen syntyvyyden takia hämärän valossa.

Useimmissa länsimaissa syntyvyys on selvästi alle 2,1 lasta per nainen, joka tulee väistämättä johtamaan ainakin alkuperäisväestön kutistumiseen olemattomiin, jos alhainen syntyvyys jatkuu pitkiä aikoja. Luultavasti aitioituvat maa-alueet täyttämään kykeneviä patriarkaalisempia ja siten paremmin lisääntymiskykyisiä kulttuureja on kuitenkin jatkossakin tarjolla.

Tätä taustaa vasten näyttää siltä, että feminismi on epäterve ilmiö, joka tulee kuolemaan sukupuuttoon tai ainakin voimaltaan pidemmän päälle rajoittumaan elinkelvottomana aatteena. Surullista vain on, että tämä ääriaate saattaa samalla tuhota länsimaisen sivilisaation.

Phillip Longmanin artikkeli Foreign Policyssä on usein viitattu: The Return of Patriarchy. Eräs keino nostaa syntyvyyttä voisi olla naisiakin koskeva asevelvollisuus, josta voisi kuitenkin saada vapautuksen, jos pyöräyttää pari lasta ennen kuin täyttää 30 vuotta. Naisethan mieluusti yrittävät vastustaa naisia koskevaa asevelvollisuutta sillä verukkeella, että he hankkivat vastapainoksi lapsia, vaikka tosiasiassa suuri osa naisista ei hoidakaan lisääntymistehtäviä kunnialla.

Tämä ei olisi edelleenkään naisia syrjivää vaan naisia suosivaa, koska nainen voisi aina halutessaan suorittaa asevelvollisuuden muutenkin, mutta se olisi edistysaskel yhteiskunnalle ja pidemmän päälle myös naisten oikeuksien säilymiselle.

On ääliömäistä tuijottaa vain syntyvyyslukuja. Lapset tarvitsevat huolehtivat ja rakastavat vanhemmat - se on ensisijainen asia, ei desimaaliluvut 1,73, 2,1 tai 3, Naisia ei missään tapauksessa saa pakottaa synnytyskoneiksi - varsinkaan jos heistä itsestään tuntuu, että itsestä ei ole siihen tai ei pysty luomaan sellaista suhdetta kehenkään mieheen jonka kanssa lapsensaanti tuntuisi luontevalta ja hyvältä.

Miehet saa kuitenkin pakottaa tykinruuaksi ja tappajiksi vankilan uhalla asevelvollisuus vaikka se ei "tuntuisi luontevalta ja hyvältä"?! Sitä paitsi se poliittinen korrektius Naama, jos kansassa pidemmällä aikavälillä naiset eivät synnytä keskimäärin vähintään 2,1 lasta per nainen, vaan selvästi vähemmän, tulee kansa yksinkertaisesti kuolemaan sukupuuttoon ja luultavasti korvautumaan toisella kansalla, joka kykenee synnyttämään riittävästi lapsia.

Tietenkin yksi näkökanta sekin on, että eletään hedonistisesti ja muutenkin itsekkäästi aikamme ja kulttuurin ja mahdollisesti sen myötä kansankin kuolla sukupuuttoon. Kyllä aina jostain se synnytyskykyisempi korvaajakansa löytyy, vaikka se kansa kenties tai pikemminkin luultavasti viis veisaa siitä, että mitä naiset itse haluaisivat tai että onko lapsilla rakastavat vanhemmat.

Jos ja ilmeisesti kun naisten halujen kuunteleminen johtaa miltei väistämättä siihen, että syntyvyys ei ole riittävän suuri, tulee tulevaisuus olemaan sellaisen kulttuurin, joka ei kuuntele yhtä paljon naisten oikkuja ja mielipiteitä. Tällainen kulttuuri voi esimerkiksi evää naisilta viimekädessä ruuankin, jos nainen ei ole valmis hyväksymään miestä itselleen ja muuttumaan synnytyskoneeksi - tai sitten ihan vain muitta mutkitta naisilta mielipidettä kysymättä nämä naitetaan vanhempien sopimissa naimakaupoissa ja pistetään paksuksi vaikka vasten omaa tahtoa.

Kuvaamani malli on suunnilleen tuossa muodossa joissain lisääntymisalttiissa kulttuureissa tällä hetkelläkin käytössä, joten eiköhän se voida sieltä kopioida muuallekin käyttöön kansainvaellusten mukana. Näinhän Suomessa on juuri nyt käymässä. Nuoret miehet syrjäytyvät sosiaalitätien hoidokeiksi. Kansantalous ei kestä sitä.

Massiivisella velanotolla lykätään lopullista romahdusta vuotta. Näissä oloissa on ymmärrettävää, että tilalle tuodaan machomiehiä ulkomailta. Mutta he eivät ehdi kotoutua torjumaan taloudellista romahdusta. Se että tilastojen mukaan feministyneillä mailla menee vielä verrattain hyvin, johtuu syy-seuraussuhteen suunnasta.

Suomi ei ole rikas feministien vallan takia, vaan vaurastunut Suomi on voinut antaa resursseja naisten käyttöön tuottamattomalle julkiselle sektorille. Siis miehet ovat hankkineet ne rahat, mitkä naiset ovat kuluttaneet. Nyt Katainen lainaa ulkomailta rahaa naisministereiden kulutettavaksi.

Miehillä ei ole nykytilanteessa enää motivaatiota rahoittaa naisvaltaista julkista sektoria. Yliopistolaitos ja naistutkijoiden virat ajetaan alas ensimmäisenä, ja hyvä niin. Minusta vika yllä esiintyvässä ajatuksessa on se, että luisutaan kohti rappiota maskuliinisten miesten harvetessa ja piste. Kun maskuliiniset miehet harvenevat, heidän arvonsa kasvaa. Tulee vastapainoksi kaikenlaista äijäkulttuuria yms. Mies voi kirjoittaa mitä vaan, haistatella päin naamaa kenelle vaan, hyppiä alasti missä vaan, olla niin kännissä niin usein kuin huvittaa, näyttää natsimerkkejä ja käyttää todella raakaa huumoria.

Moniko femakko tai muu kettutyttö avautuu palstallaan Hynysestä? En ole nähnyt yhtäkään. Hynysen huumorin laji on välillä melko teräväkin itseironia. On vaikea arvostella ihmistä, josta ei tiedä onko se tosissaan vai ei.

Minusta siinä on aika hyvin kiteytetty maskuliinisuuden tulevaisuus. Vailla mitään heikkoja kohtia tai häpeää, sillä kaikki on huumoria - vaikkei olisikaan. Samaa poljentoa oli myös Tanja "mikähän sukunimi sillä nyt tällä kertaa on" Karpelalla. Olen samaa mieltä siitä, että tuo on vähän huonosti muotoiltu.

Rappiokin on turhan latautunut termi. Miehet osaavat sopeutua muuttuneisiin tilanteisiin. Parempi muotoilu voisi olla, että yhteiskunta voi ajautua ongelmiin, koska miehillä ei enää "taakkanaan" ole perinteistä patriarkaalista roolia perheen päänä.

Monogamista suhdetta ei tarvita seksin hankkimiseen normit löystyvät , eikä lasten hankintaa pidetä olennaisena, saati maanpuolustusta. Hyvinvointivaltio huolehtii tarvittaessa elätyksestä ja tulonsiirroista ja hedonismi on hyväksyttävä elämäntapavalinta.

Lisäksi naisten taloudellisesti tasa-arvoisempi turvattu asema ja tulonsiirrot yhdistettynä hypergamiaan vaikuttavat siihen, että huomattava osa alemman tason miehistä voi pudota pariutumispelin ja yhteiskunnan ulkopuolelle.

Jos avioliitto ja lapset eivät sido miestä yhteiskuntaan, miksi ponnistella turhaan? Lisääntymissuhde voi alkaa jälleen muistuttaa historiallista: En ole varma, onko esimerkiksi Hynynen perinteinen elättäjäroolin sisäistänyt useamman lapsen hankkinut perheenpää ja nk.

Ei Hynynen varmasti moinen ole, vaikka perheenisä ymmärtääkseni onkin, mutta jonkinlainen roolimalli ja ajankuva silti. Pointti oli se, että sitä saa mitä tilaa. Jos huomattava osa alemman tason miehistä putoaa pariutumispelin ja yhteiskunnan ulkopuolelle, onhan sillä seurauksensa. Mitä merkittävämpiä alemman tason miehet yhteiskunnalle ovat, sitä vakavammat. Minusta ongelmien väistely on määritelmällisesti naismaista ajattelua.

On pisteitä, joista ei pääse vänkäämään takaisin. Pitää osata päästää irti. Antaa yhteiskunnan kaatua tukipylväiden puutteeseensa. En jaksa uskoa mihinkään sosiaalisiin konstruktioihin kaiken selittävinä asioina. Olen varma, että maskuliinisuus löytää aina muodon ja kanavan, vaikka se miten yritettäisiin tukahduttaa, toisin kuin feminismi, joka on mahdollista vain hyvinvointiyhteiskunnassa.

Jos maskuliinisuus tukahtuu, ongelma on paljon syvempi. Silloin vika on substanssissa ja tilanne vakavampi. Luulin olevan täysin normaalia maksaa omat tilauksensa ravintolassa. Ei sitä pidä edes ehdottaa miehelle, vaan se on selviö.

Jos ei ole rahaa sillä hetkellä maksaa omia ruokiaan ja juomiaan, ei pidä lähteä koko tapaamiseen. I say let us put man and a woman together To find out which one is smarter Some say man, but I say no The woman got the man the day should know. And not me, but the people they say That the man are leading the women astray But I say, that the women of today Smarter than the man in every way. Samson was the strongest man long ago No one could beat him, as we all know Until he clash with Delilah on top of the bed She told them all the strength was in the hair of his head.

Methusaleh spent all his life in tears Lived without a woman for years One day he decided to have some fun - The poor man never lived to see and one. Little boy sitting in the corner and cry Big man come and ask him why He said "I can't do what the big boys do" The man sat down and he cried too.

Eiköhän tämä nyt taasen yksinkertaista parinvalintaprosessia ja feminismiä ja ihan kaikkea. Tiedät sen itsekki Henkka. Jos näin olisi ns. Turha on kauhalla haluta tai hamuta mitään jos on vain pikkulusikka jos sitäkään. Mutta Dunderfelthän osaa vetää naruista sillä tavalla joka on sopiva häen omalle kehityskululleen heh,,heh..

Dunderfeltin pitäisi itse lukea tämä psykoterapeuttina.. Voidaanko miehet noin mustavalkoisesti jaotella vain kahteen kategoriaan, machoihin ja nössöihin?

Mielestäni ei, vaan kyseessä on tietenkin ääripäät, elävässä elämässä suurin osa miehistä asetttuu noiden päiden välimaastoon. Muutenkin asioita liikaa yksinkertaistavaa ja mutkia oikovaa koko tämä kumppanin valintaan liittyvä teoretisointi.

Tässähän oli kyse pua-skenen taustafilosofiasta ja teoriasta, jonka tarkoituksena on helpottaa pesän saantia. Mutta tällaisesta epätieteellisesti lähestymisestä on aikamoinen harppaus vetää yleispäteviä johtopäätöksiä ihmisluonteesta ja perustaa jonkinlainen yhteiskunnallinen näkemys siitä miten asiat pitäisi järjestää. Itseasiassa tällainen teoretisointi johtaa eräänlaiseen henkiseen köyhtymiseen, jota Neil Strauss kirjassaan "The Game" tuo esille.

Siis mieshän kertoo omakohtaisesti kokemuksestaan matkalla pua-guruksi. Lopulta häntä alkaa vituttamaan kategorisointi, ihmisten tunteilla leikkiminen ja maailman näkeminen jonkinlaisena pariutumisvideopelina ja lopettaa koko homman. Kaiken jatkuva analysointi omien halujen saavuttamiseksi kun ei lopulta tee onnelliseksi. Ainakaan siis kirjan mukaan. Täällä luokittelu taisi olla alfa, beeta, gamma ja muutama muu. Kyseessä ei ollut lineerinen asteikko.

Tätä asiaa on varmaan täälläkin jauhettu monen monta kertaa, mutta silti se jaksaa aina vain ihmetetyttää. Miksi feministit ovat hiljaa näistä naisista, joihin törmää internetin ihmeellisessä maailmassa?

I know that if I did ever feel degraded or feel uncomfortable, all I need to do is say no and it would stop. I don't think something where women have so much control in the situation can be considered degrading towards women. Samoin vallitsee myös syvä hiljaisuus niistä opiskelija-neidoista, jotka ovat päättääneet hankkia lisätuloja tarjoamalla escort-palveluita.

Oma teoriani vaikenemisesta on, että näiden naisten ei voida sanoa millään tavoin olevan alistettuja tai hyväksikäytettyjä, joten ainoat vasta-argumentit olisi väitää näitä naisia sekopäiksi tai moraalittomiksi, mikä olisi myönnytys miehille. Feministit kääntävät lähes kaikki naisten tekemiset heidän omiksi saavutuksikseen. Paljon mielenkiintoisempaa tutkittavaa olisi mm.

Muslims use a 'trick' to get reach a demographic advantage: The suppression of the rights of the women! There are still dumb people, who believe in fairy-tales, In fact, the analysis of the sex taboo, in traditionally monogamous societies , we see that the real purpose of the sex taboo was the social integration of sexually weaker males.

That is, these societies can´t treat the sexually weaker males like the trash cans of society! Sexual incompetence doesn't mean to be useless Nowadays, on one hand many women are looking for men with a bigger sexual competence, specially men from traditionally polygamous societies: On the other hand, nowadays many men from traditionally monogamous societies look for females from other societies, that are economically weakened [soft] Erehdyt hiukan siinä, että feminismi olisi jonkinlainen kollektiivinen kyykytys.

Pikemmin naiset erikseen tekevät po. Matriarkaatti ja feminismi on pikemmin yhteismaan ongelma. Erillisten naisten testien tekeminen, mikä on sinänsä yksittäisen naisten utiliteettia korottavaa, aiheuttaa negatiivisia ulkoisvaikutuksia. Testien tekeminen panee yhä useammat miehet antamaan yhä enemmän periksi, jolloin yhä useampi mies kastroituu henkisesti.

Yhteiskunta muuttuu nössö-yhteiskunnaksi, jossa kaikki kärsivät. Monet nössömiehet todella kritisoivat muslimeja siitä, että nämä käsittelevät naisia rumasti. Toki käsittelevätkin joissain tapauksissa mutta niin käsittelevät nössötkin.

Pahimmat nössöt ovat aviomiehinä samanlaisia kuin vapaata kasvatusta harjoittavat nössövanhemmat ovat isinä ja äiteinä. Paljon pahempaa väkivaltaa ei oikeastaan voi olla kuin nössövanhemman väkivalta lastaan kohtaa ja nössömiehen väkivalta naistaan kohtaan. Nössö kieltäytyy antamasta lapselleen tai naiselleen turvaa ja todellista rakkautta.

Se on tavallaan toinen ääripää lapsiaan silpoville vanhemmille. Kumpikaan ei tee pahuutta tahallaan. Miehentestaustarve on paha tapa. Monet miehet ja naiset opettelevat pois pahoista tavoistaan tullakseen onnellisiksi. Miehen paras strategia on valita nainen, jolla on jäljellä vähän pahoja tapoja, ja antaa kenkää huonosti käyttäytyville, jos eivät suostu parantamaan tapojaan. OK, jotkut parit ovat kai onnellisempia suuntaan tai toiseen dominoivassa parisuhteessa, heillä on siihen oikeus ja heille tuo ehkä ei ole paha tapa!

Jopa biologis-luonnollisia pahoja tapoja voi korjata usein pitkälti. Tietysti niille voi tehdä joitain hyväksyttäviä myönnytyksiä, esim. Lisäksi hyvä itsetunto on yleensä vetoavaa sukupuolesta riippumatta. Toisaalta parisuhteessa kannattaa toteuttaa harkitusti toisen typeriäkin toiveita, kunhan eivät ole vaatimuksia edes de facto, ts. Teksti tavallaan vihjasi, että tasa-arvo lain edessä olisi vain testi miehille.

Tiedän tiukkoja feministejä, naisiakin, jotka tuomitsevat islamismin ja arabimachoilun jyrkästi. Tosin en heti keksi telaketjufeministejä siitä joukosta tai marxilaisfeministejä. Kieltämättä aivan liian moni liberaalifeministikin hyssyttelee tätä.

Toki pidän primitiivisten kulttuurien machoilua ymmärrettävämpänä vaikken hyväksyttävänä oli Euroopassakin aikanaan orjuutta. Tunnen erään naisen, joka ei huuda miesystävälleen eikä komentele tätä. Mies on kuitenkin mitä ilmeisin nössö. Tämä havaintoni siis kumoaa maisteri Laasasen teorian naissukupuolen käyttäytymisestä. On olemassa kaksi prosessia, joiden tarkoitus on parantaa ihmislajin hengissäsäilymistä: Naisia suojellaan molempien sukupuolien taholta jälkeläisten selviämisen turvaamiseksi.

Miehet kivittävät toisiaan selvittääkseen keskinäisen "nokkimisjärjestyksensä" ja naiset miehiä selvittääkseen potentiaalisimman kumppanin. Testauskeinot ovat mitä moninaisimmat: Sininen tulevaisuus -yhdistyksen joka sittemmin eteni puolueeksi perustamisesta on tänään päivälleen vuosi. Valtava määrä työtä on takana. Lähdimme liikkeelle pelkkänä eduskuntaryhmänä, ilman Nicaraguan kriisineuvottelut jatkuivat eilen vain hetken ja keskeytyivät, koska Nicaraguan hallitus ei ole vielä kutsunut kansainvälisiä ihmisoikeustarkkailijoita maahan, kuten viime perjantaina Saabin esittelijä kertoi minulle JAS Gripenin tekniikasta.

Ei minulla ole rahaa ostaa uutta autoakaan. En myöskään ole missään tekemisissä HX-hankkeen Sauli Niinistö totesi juuri, että maailma on menossa suuntaan, jossa suurvaltiot määrittävät pelisäännöt.

EU on heikko ja pienillä valtioilla on mitätön sanavalta maailman asioihin. Koiran adoptoiminen ulkomailta herättää eläinlääkäreissä huolta eikä syyttä — Suomeen ei kiistatta haluta ekinokokkia, rabiesta eikä resistenttejä bakteerikantoja. Lehtopöllön poikasella ja Pori Jazzien entisellä toimitusjohtajalla ei äkkipäätä tuntuisi olevan yhteistä, vaan on.

Vaihtoehtoisten totuuksien vallitessa kumpikin päätyi some -hyväksikäytetyiksi Iltalehden reportaasi paljastaa totuuden seksiturismista Pattayalla. Kaupunki on yhtä tyttöbaaria ja kaikki on kaupan.

Kun suomalaismies matkustaa yksin tai kavereidensa kanssa Pattayalle, silloin on melko turha selittää lähtevänsä sukeltelemaan, golfaamaan tai ottamaan aurinkoa  Olen järkyttynyt Hesarin eilisestä keskusteluketjusta, jossa suuri osa ihmisistä kuvittelee kuvittelee feminismin tarkoittavan tasa-arvoa.

Saman virheen tekee myös Vesa Hack. Seuraavassa kuitenkin 10 syytä, miksi feminismi ei tarkoita tasa-arvoa.

Elämä heittää tikalla polveen ja se sattuu Myssyn avulla saa edes väliaikaisen hyvänolontunteen, mitä kukaan muu ei voi mulle tarjota.. En mä useesti käytä ja yleensä vain sillon ku EI vituta Ois kiva saada lisää tietoa hasiksen myynnistä kotipaikkakunnallani ku koskaan ei saa sillon ku tarvis Erittäin taidolla tehdyt sivut ja kun asiakin on oikea Hamppu on niin hyvää, että voisin myydä vaikka tyttäreni sen edestä!

Well, vittu naa hinnat vituttaa Jopa, kaukana pohjoisessa eli Suomessa saa kankkua halpaan hupa hintaan pohjoisen revontulet todellakin rulaa isoo kyrpaa.. Ma meen nyt nussii nurmee Onks totta etta 1. Vetakaa kateen vittupaat, jos asia on niin, mutta mua ei enaa saa Suomeen takas millaan Sananvapaus ei ole ikina ollut Suomessa ilmaista mutta kaikella rajansa Saatanan koti-Suomalaiset kun te ette osaa vaatia ikina mitaan!!!

Herrajumala kaikki eduskunnan kusipäät tiedän että luette!!! Yrittäkää nyt jo lieventää huumausainelakia, ja hivenen nopeaan tahtiin, meinaan vaan että kadulta saa nykyään amfetamiinia helpommalla kuin Cannabista, ja hyvin tiedätte kumpi on elimistölle tuhoisampaa!!! Kannabis on hyvä aine kohtuullisesti käytettynä mutta runsaaammin käytettynä se imee elämänenergian. Hasis on kaikkein vaarallisin huume, se on kaiken pahan alku.

Älä kokeile koskaan - nauti elämästä selvänä. Psykoosin kokeneen huumenuoren äiti. I wish i had a scanner so I could send you a picture of some of my indika that i have grown in Oregon USA maybe if you come here i could let you try some!!!

Joitakin teistä voisi miellyttää se, että rikollisuus huumeiden ympäriltä vähenisi ns. Hollannin mallin saatua lainvoiman. Saisittehan rauhassa jatkaa sitä itsekästä ja itsekeskeistä harrastustanne, te kun tuskin huolehtisitte niistä, jotka o vat teidän johdollanne koukkuun jääneet! Tämähän touhu on laitonta. Eikö olekin laissa kiellettyä julkisesti levittää "huumeiden puolesta"aineistoa. Ja huumekasvien kasvatus ohjeita.

Asiasta toiseen minulla on internetistä tulostettu 50 sivuinen huume kirja jossa käsitellään huumeiden valmistusta ym. Tuhero tyydyttää alapään, mutta mysyt hoitaa yläpään. En jaksa osallistua tähän propaganda keskusteluun vaan esitän kysymyksen, johon toivoisin toimituksen vastaavan. Kuinka usein sivuja päivitetään? Eikö palautesivuillekin voisi laittaa samanlaista päiväystä kuin ajan kohtaista sivuille?

On erinomaista, etta suomessa on WWW-sivu jolta saa asianmukaista tietoa kannabiksesta. Laajenpi keskustelu laillistamisesta on toisesti tarpeen. Olen erittäin kiitollinen SKY: Olen oppinut paljon uutta ja ihmeellistä, näistä asioista kun ei kuitenkaan juuri muualla puhuta. Tai puhutaan, mutta negatiiviseen sävyyn ja syvästi paheksuen. Asiallista tietoa on aina mukava saada.

Sivunne auttavat minua omissa ratkaissuissani. Eläkää ihmiset,naurakaa ja iloitkaa!!! Onnea uuden Domainin saamisesta! Minä en seuraa ketään ellei hänellä ole tissit tai kaljaa. Hamppu laillisex niin kuin pimppi!

On nimittain tieteellinen tosi asia, etta pimppi ja hamppu taydentavat toisiaan. Ei hamppua ilman pimppia! Hamppuileva pimpin ystava vm. Pohjoisen Revontulet rulaa munaa! Miksei porukka järkkää nykylain vastaista mielenosoitusta? Luulisi, että Suomesta löytyisi edes tuhat kiinnostunutta. Sekin olisi jo kiva porukka. Vaikka polttaisimme kaikki pienet kapinahenkiset blossit. Ei ne voisi kuitenkaan koko laumaa pidättää. Marssin päätteeksi siistit bileet jossain mukavassa paikassa.

Kannanottonne kieltolain aiheuttamista ongelmista on erittäin hyvä ja ajatuksella laadittu! En vastusta enkä kannata, mutta haluaisin tietää. Vaikuttaako hampun poltto suorituksiin, siis huonontaako se urheilu suorituksia heikkeneekö kunto? Kun on pilvessä onko perillä siitä mitä tekee, vai onko ihan pihalla? Näytätte aika paljon kehuvan ainetta, mutta voiko sellaista olla mistä ei olisi haittaa?

Kertokaapa siis huonotkin puolet. En polta enkä tule polttamaan! Sa ahdasmielinen ihminen, joka ihmettelit, etta kuka 'tervejarkinen' ihminen olis kiinnostunut muka kannabiksesta Vastaus: Kannustaessani nauttimaan jaloa Cannabis Sativaa, jota myos itse kasvatan, oletan tietenkin, etta itse olet 'tervejarkinen'.

Duuni on ja asialliset kuteet. Mitä vitun hyötyä on noista huumeista? Aina sitä verrataan siihen että mitä hyötyä on tupakasta. Työntäisitte nuo kaikki vitun kannabikset sun muut vitun marit perseeseen. Näkeehän sen tervejärkinen ihminen että mitä tyyppejä nuo narkkarit on.

Sellaisia vitun rääsyissä kulkevia tyyppejä jotka miettivät että mistä saisi seuraavan neulan. Kun niillä ei ole rahaa, he alkavat ryöstelemään paikkoja ja ihmisiä piikin tarpeessa.

Ei kai kukaan työnottaja tuollaisia ota töihin jotka on päivät pitkät pilvessä. Kuinka paljon vähemmän maailmassa olisi ryöstöjä ja murhia jos maailmassa ei olisi noita vitun huumeita. Luulisi että tupakka ja alkoholi riittäisi. Ja viinasta sen verran että sekin on viisaiden juoma! Sitä ei ole tarkoitettu kitattavaksi litrakaupalla. Kannabis ei ole niin vaarallista kuin luullaan. Sillä viina on mielestäni paljon vaarallisempi kuin kannabis. Säästyisi monelta viinan aiheuttamalta harmilta.

Mutta kaikessa on oltava kohtuus! Koska en ole omiani puhunut tanne aikoihin, piti vaan todeta etta hyva pojat, jatkakaa sita possyttelyanne. Nyt kun Jenkkilakin alkaa taipua, nakyy tunnelin paassa valoa. Jarjestetaan toverit mielenosoitus, jossa sata miljoonaa paukkupaata istuu yhdessa megalomaanisessa ringissa Senaatintorilla ja polttelevat paansa spiraaliin! G's Suomessakin marin poltto on kuulunut rap-kulttuuriin jo pitkään,joten olen polttanut itsekin pari vuotta.

I love ya Mary Jane! All my love goes to ya addict fools. Mua alkaa vituttaa paiva paiva paiva paiva paivalta yha enempi, kun ajattelee tilannetta suloisessa Suomessamme. Hyvaa huume Joulun alkua, A. Hei, asiahan on nyt nain etta kannabis ei ole kovin paha asia. Eli, muistkaa ettette mollaa kaikkea muuta ja kehu kannabista, alkaaka kiistako kaikkia vaitteita siita.

Esims se on totta, etta kannabis on 'GATEWAY' huume, koska yleensa aloittelevat kannibiskayttajat hankkivat kaman joltain onnettomalta diilerilta, joten tyyppi voi joutua muun paskan kanssa tekemisiin. Eli siis kannabis voi hyvinkin olla portti muihin huumeisiin.. Eli, vaikka tietaisittekin etta kannabis on hyva asia, niin alkaa vakisin tappako kaikkea negatiiviista, kaikessa hyvassakin on jotain huonoa. Muuten, niin tama SKY on aivan saatanan hyva asia.

Sallikaa hampun kasvatus ei huumeiden käyttö lopu kielloilla. Hampun kasvatuksen salliminen lopettaa laittoman huumekaupan. Syon tussua ja dullaa Free dope is our hope!!!! Terveisin, Dulla Turbaani Taivaasta. Ainakin tähän asti tuntuu näin olevan- heitä ainakin suojellaan ja paijataan niin kuin heidän mieltymyksensä ei olisi itseaiheutettua. Samaan aikaan ganjantupruttelijoita potkitaan päähän minkä ehditään. Ei se ihmekään ettei useat ihmiset uskalla tulla ulos kaapista.

Älkääs nyt arvon kannabistit tehkö itsestänne ihan pellejä viinaa morkkaamalla. Se on aivan yhtä yksisilmäinen asenne kuin kannabiksen käytön tuomitsijoilla on kannabista kohtaan. Sekä alkoholia että kannabista voi käyttää kahdella eri tavalla: Näenkin kannabisyhdistyksen roolin samankaltaisena kuin olut- ja viiniseurojen roolin, nautintoainekäytön edistäjänä huumekäytön sijasta.

Olut- ja viiniseurat hyväksytään nykyisin, mutta esimerkiksi 30 -luvulla moiset seurat olisi tuomittu ankarin sanankääntein alkoholismin edistäjinä.

Nykyään kannabisyhdistys saa osakseen vastaavia panetteluja. Kannabiksen käyttäjien onkin parasta esiintyä mahdollisimman skarpisti ja älykkäästi, että suuren yleisön ennakkoluulot hälvenisivät. Hyvät hörhöt,pitäkää nämä huumeet erossa kannabiksesta ja muusta kivasta. Moniko sellainen joka vetää viinaa tai kovaa kamaa päivittäin kehuu rehellisesti sitä muille?

Hytkä on hyvää ja mari makeaa! Pitäkää kolvit kuumina veljet! Che livrez moi vite. Moi taas kaikki sauhutteliat! Itse katselen aika surullisena näitä kommentti sivuja koska jotku jotka eivät ole ottaneet ns. Itse olen todennut omien hamppupensaiden polttelun hyvin mukavaksi verrattuna alkoholin tai tupakan käyttöön. Vaikka olen poltellut jo pitemmän aikaa. Käyn myös säännöllisesti urheilemassa ja lenkillä sekä pystyn alittamaan esim.

Olen varma että kannabis tulee lailliseksi suomessa joskus mutta asenteita ja yleistä mielipidettä on vaikea muuttaa koska suomessa on todellakin käynnissä aivopesu. Toitotetaan kannabiksen vaaroista niin että siihen jo melkein itsekkin uskoo.

Aivan niinkuin Neuvostoliitossa ennen kansa aivopestiin niin pahoin että raukat vieläkin luulevat että jenkit aikovat hyökätä sinne. Ja viimeinen kommentti Päiville: Itse nauroin vitsille vaikka en vetäisi LSD: Arizona ja Kalifornia laillistivat marihuanan laaketieteellisen kayton! Koska Suomessa saadaan vastaavia kansanaanestyksia Onhan sitä kiva aina välistä poltella. Minä roikun pelastusrenkaassa,jonka nimi on nurtsi.

Kuitenkaan en ymmärrä miksi yhdistys levittää tietoja myös muista aineista kuten mm. Asiannehan on tietääkseni saada kannabis lailliseksi nautintoaineeksi Suomessa.

Kannabiksen puolesta puhujana teillä on rankat mielipiteet alkoholista ja nikotiinista, mutta onko ainoa keino verrata kannabista muihin meillä jo ongelmia tuoneisiin "huumeisiin"? Olisi hyvä, jos pystyisitte puhumaan vain pelkästään kannabiksesta ja yhdistyksenne laillisuuteen tähtäävistä asioista.

Hyvää Syksyn jatkoa, toivoo "Ei itse kannabiksen käyttäjä, vaan sen laillisuutta puolustava" he im with ed. Onhan se hienoa että meillä on suomessakin näin hieno yhdistys. Ottakaahan juntit,valittajat siitä asiasta selvää. Ihan asialliset sivut, me akateemiset kovien huumeiden ystävät kyllä kaipaisimme my s LSD: Olen kauan ihmetellyt, että mitä ne arvon sky: Mielestäni sky on erittäin moraalittomasti esim.

Vaikka arvon herrat siellä sky: Myös viime aikaiset lehtijutut kannabisyhdistyksen sihteerin ja perustajajäsenen huume- kaupoista ihmetyttävät minua suuresti.

Mua myös on kauan vituttanut suuresti, että aina puheissanne vertaatte kannabista alkoholiin. Tuskin kukaan on koskaan väittänyt, etteikö alkoholin jatkuva ja runsas käyttö olisi ihmisille vaarallista.

Mielipidesivujanne selaillessani huomaan myös, että suuri osa siellä kävijöistä on alle vuotiaita. Eikö tämä jo kerro siitä, että "kannabisvalistuksenne" puree juuri nimenomaisesti nuoriin.

Eihän kukaan valistunut aikuinen ihminen usko tälläistä roskaa. Ikävä kyllä olen myös itse joutunut nuorempana kokeilemaan nimenomaista tuotetta ja katunut sitä jälkeenpäin. Olen myös nähnyt monen kaverini jotka jatkoivat käyttöä kohtalon, heistä hyvin moni on ns.

Olen myös työssäni kohdannut huumeongelmaisten läheisiä ja käyttäjiä. En sydämmestäni toivo kenellekkään sellaista elämää mitä olen nähnyt. Hashish poistaa sähköisyyden ja pölyn näyttöruduista,TV-ruuduista sekä lasi- ja muovipinnoilta. On se jumalauta niin tyhmää että pitää olla tälläne Huumekerho! En näe mitään syytä miksi kasvia nimeltä Cannabis Sativa voitaisi laillistaa. Yhdysvalloissa se tappaa huomattavasti vähemmän ihmisiä kuin tupakka tai viina,mutta pitäisiköhän muuttaa Hollantiin?!

Sääli ettei Matti Wuori päässyt Strasbourgiin! ATK-Istituutissa on paljon teidän kanssa asioista samoin ajattelevia ihmisiä. Pitäkää yllä hyvää työtä sivistyksen, vapauden ja mukavuuden edistämiseksi.

Mustaksi perunat muuttuivat, valot huoneestani sammuivat. Otin ensi askeleen kohti määränpäätäni, olin jo todella lähellä. Hän tuli ja antoi minulle sen, jota olin odottanut.

Kahden miehen välissä oli jotain joka sai minut mukaan. Se oli varastettu perintö. Laura näki painajaista, kun tulin huoneesee. En ollu varma, mutta säikähdin. Tuskin kykenin päästämään huuliltani heikon "Olisko myssyy? Kulman takaa esiin liukui kiiltelevän nahkarotsin hiha. Esiin astui aito hintti! Valahdin valkoiseksi enkä kyennyt liikkumaan paikoiltani. Tunsin jonkin lämpimän ja pehmeän täyttävän pikkuhousuni.

Samassa tuo roteva mies tarttui minuun karvaisilla kourillaan ja siitä alkoi kuuma romanssini. Mikä on tarinan opetus? Hello kaikki maailman immeiset, on todella hyvä että tämmöisiäkin sivuja löytyy! Pisteet himaan ja hamppu laillisexi!!! Tervehdys kaikki myssy toverit täällä kotkassa me pidämme piippumme kuumana ja kasvihuoneemme valoisana terveisiä idiooteille mm.

Kannabis lailliseksi mari vapaille markkinoille. Ei siitä nyt niin hirveitä ongelmia tule. Eihan se, etta on toinen jalka paskassa l.

Olen nyt täällä viettämässä eläkepäiviäni Rivieran auringossa - ja huurteinen maistuu. Voisitteko silti lähettää minulle pari spliffiä vanhojen taistojen kunniaksi? Kaikennäköistä hemmoa tännekin näemmä kirjoittelee: Ihmeellistä, kun kaikennäköisille katutappelijoille perustetaan yökahviloita, jos mummon öisestä koulimisesta tulee nyrkit kipeiksi,ja samaan aikaan riehutaan siitä, mitä ihminen tekee itsellensä. Mitä tässä on kieroa? Jos alkoholi lain uudistaminen on näin hankalaa kuin se naytää olevan niin en yhtään ihmettele että kannabista ei saada lailliseksi.

Suomalaiset eivät tajua vaatia sellaista mitä heillä ei ikinä ole ollut. Lisäksi kannabiksen mustamaalaus on hyvin ärsyttävää koska sillä viranomaiset yrittävät pitää suuret ihmismassat pelossa ja kurissa kannabista kohtaan. Mutta huumausaine lakiin tulee varmasti muutos kuten tuli aikoinaan alkoholin kohdalla. Kaikki kansa käytti alkoholia niin silloin oli hallituksen pakko muuttaa lakia sillä maassa ei olisi ollut yhtään ns. Siis tehän olette itsekkin vasta nuoria.

Teistä jotkut ovat ehkä vanhempia mutta, helvetisti jälkeen jääneitä!! Mitä teidän laiset ihmiset haluavat elämältään, tuletteko koskaan saamaan lapsia VAI kuoletteko ennen sitä Ja kumminkin kiitos sky: Olen sitä mieltä, että toimintanne on hieno asia. Jos teidänkaltaisenne ihmiset eivät avomielisellä toiminnallaan yrittäisi vaikuttaa asioihin, ei minulla ja kaltaisillani olisi mitään mahdollisuutta toivoa parempaa huomista. Joskus puutarhojen annetaan kasvaa vapaasti ja solumyrkky nimeltä etanoli ei turmele onnettomia ihmisiä.

Saatte lähikuukausina ainakin yhden uuden jäsenen Luin kaikki teidän roskakommentit ja tulin siihen tulokseen että: Maailmassa saisi olla yksi iso saari jossa tehtäisiin vain pahinta huumetta ja sitten kaikki hipit ja popit ja pöpit huumeiden käyttäjät saisivat sitä sieltä niin paljon kuin jaksaa vetää! Ja ruumiit tietenkin laitettaisiin seur. No tietenkin ne jotka tulee teistä jotka kuolette siellä.. Ettekö te helvetti jo tajua että huumeet tappaa ja tuhoaa ihmisiä..

Koska he ovat niin vahvoja ja eivät näin ollen tarvitse ihmisten paskoja. Mikä teissä on kun haluatte levittää virheellistä kuvaa huumeista? Kaikki ex-käyttäjät joita olen kuunnellut ovat sanoneet että kaikki tämä on paskaa ja aina sitä haluaa vain kovempaa huumetta ja niin sitä ollaan koukussa.. Rikoksia tehdään että saadaan rahaa ja tapetaan porukkaa siinä sivussa.. Ja sulle Markus Juuti.. Ettekö voisi kuolla jossakin vitun piilopirtissa huumeiden yliannostukseen!?!??! Ja rahat saatte varastamalla vaikka kuinka sanotte että kasvatatte itse..

Minä en itseasiassa ymmärrä hampun laillistamisen vastustajia, koska osa heistä käyttää alkoholia, ja pienempi osa pillereitä tms. Eikö tämä jos joku ole merkki juuri siitä mihin tämä maa on menossa??? Omat kokemukseni alkoholista ovat olleet: Pienissä määrin 6 olutta nautittuna hilpeä ja iloinen olo. Keskinkertainen määrä 10 olutta aiheuttaa lisää mielitekoa.

Suuri määrä totaalinen paljon viinaa ja olutta muistinmenetys ja agressioita, ja erittäin suuri määrä ei omakohtainen 4-pulloa perhekossua KUOLEMA hampulla vastaavat: Ja alkoholin vaaroista pahin on riippuvainen elämä, toiseksi pahin KUOLEMA Kannabiksestakin toki voi jäädä koukkuun, mutta ei läheskään yhtä pahoin kuin Tupakasta jota käytän tai alkoholista jossain määrin myös käytän Alkoholiinhan kuolee vuosittain tuhansia ihmisiä!!!

Kuinka moni kuolee kannabiksen yliannostukseen n. Bob Marley käytti päivittäin n. Sitten hän kuoli syöpäkasvaimeen Jussi Anttila, Seinäjoki Jussi. Eikö sivulta löydy tietoja marin kasvattamisesta? Mari on erittäin hyvää ainetta perseen kautta imettynä! Lisää keskustelua telkkarissa,lehtien mielipidesivuilla ja joka paikassa.

Iloisin terveisin Anna Komeat sivut, täytyy myöntää. En käytä kannabista, mutta olen silti iloinen että edes jostakin saa paljon informaatiota kannabiksesta, ja muistakin huumeista. Virallisten tahojen tarjoama huumetieto on aivan liian vähäistä, ikäänkuin tietoa pantattaisisiin. Freenetin sivutkaan eivät tee eroa ekstaasin ja amfetamiinin välillä.

Juu, erityispisteet muuten osoittamastanne tyylitajusta; täällä ei näe hölmöjä ja räikeitä englanninkielisiä iskulauseita, kuten Freenetin sivuilla. Alaa paljolti tutkineena voinen kertoa, että SKY vähättelee kannabiksen haittoja. Jo parin viikon säännöllinen käyttö aiheuttaa psyykkisen riippuvuuden, josta on itse asiassa vaikeampaa päästä yli kuin fyysisestä riippuvuudesta, jonka syntymis een tarvitaan pidempiaikaista, runsasta käyttöä.

Kun käyttäjä on tottunut ottamaan kannabisannoksia, suurenee hänen toleranssinsa, joka taas johtaa siihen, että annokset suurenevat. Mitä suurempia annoksia käytetään, sitä suuremmat ovat myös elimistöön ko hdistuvat haittavaikutukset. Pahimpana haittana pitäisin sitä, että henkinen kehitys voi pysähtyä käytön ollessa säännöllistä, eli käytännössä tarkoittaa sitä, että jos polttelet pilveä esim.

Tästä ilmiöstä voi kyllä toipuakin, mutta se vie kuukausia, jopa vuosia. Kannabispsykoosi ei ole sekään mikä! Lisäksi haluaisin mainita, että alkoholistien hoitoon menee Suomessa uskomattomia määriä veronmaksajien rahoja. Se on kuitenkin asia, jolle ei voi tehdä enää mitään, muuta kuin hoitaa edelleen alkoholisteja, eli edelleen maks aa veroja heidän hoitoaan varten. Miksi pitäisi siis sijoittaa kansalaisten veromarkkoja myös narkkareihin? Eikö alkoholisteissakin ole jo tarpeeksi?

Joten lopettakaa tämän virheellisen tiedon syöttäminen yhteiskunnalle, ennenkuin on liian myöhäistä, ja l aitoksissa loppuvat hoitopaikat, koska narkomaanit ovat ne valloittaneet!

Kylla juttu on niin etta Perkele teidat vitun haisevat limaiset viinanlitkijat saisi elimineerata. Kylla juttu on niin.. Weed is just a God's way to say HI!!!!!!!!!!!!!!!!! Mikseivät lukijoiden kommentit ole aina aikajärjestyksessä? Olen huomannut että vanhojenkin kommenttien sekaan ilmestyy yhtäkkiä uusia.

Sekavaa, mutta ainakin täällä riittää kommentteja ja keskustelua, toisin kuin freenetin huumesivuilla. Jumala katsoi kaikkea mitä oli luonut ja huomasi, että se oli hyvää. Siis onnea valitsemallanne tiellä. Olemme tässä kaveriporukalla tuumineet kokeilla maria. No, joka tapauksessa on ihan ookoo saada infoo tästä hommasta. Oli ilo huomata, että tämä Marina von Weissenbergin sivuillanne esitetty huumekannanotto olikin kupla.

Tuo virheellinen huumekannanotto oli pilata homman. Kun nyt olette oikaisseet tuon virheellisen huumekannanoton, voin hyvillä mielin äänestää Marinaa. Teille huumeiden käyttäjille sopii erittäin hyvin ehdokkaaksi vanha taistolainen Matti Vuori. Eihän kukaan ota häntä vakavissaan. Toinen hyvä ehdokasvihje seuraaviin vaaleihin olisi Ior Bock. Katselin hänen esiintymistään Minä ja Sarasvuo ohjelmassa ja sanoisin, että sopii hyvin!

Ihmettelen suuresti, miksi Vihreästä liitosta on tulossa huumepuolue. Vihreäthän pyrkivät luonnon ja ihmisen suojeluun vastustamalla saasteiden ja myrkkyjen päästämistä luontoon, jopa niin voimakkaasti, että järkevä taloudellinen toiminta vaikeutuu.

Onko tässä huumemyönteisyydessä jokin linkolalainen juoni - saastuttamalla ihmiset huumeilla tuhotaan koko ihmiskunta, jolloin muiden lajien moninaisuus kukoistaisi tällä planeetalla. Ehkä tästä on kysymys. Haluan sanoa sen että kotona kasvattaminen on mahtava harrastus ja sitä ei tulisi pilata kannabiksen laillistamisella!!!

Mista saisi tietoa hyvista "teeresepteistä"? Kannabistuotteet pitäisi ehdottomasti laillistaa!! Hyvä että sivuja on nyt päivitetty ja ne sisältää ajankohtaisia juttuja. Tosi asiallista ja hyvää tiedonlevitystä, mutta pitäkää itsenne oikeesti erossa muista aineista. Vaika mä ja mahd. Mutta on tosi jees että sivuiltanne löytyy linkkejä myös päihteidenvastaseen työhön. Onko teidän yhdistyksellä alai kärajaa??? Tsemppiä, ja saakaa itsenne näkymään, tehkää selväksi että kannabis ei oo Huume,ainakaan enempää kuin alkoholi.

Viinan virtaaminen sais lakata. Mitä ihmeen meteliä te pidätte kannabiksen terveellisyydestä? Tuoko se teille käyttäjille paremman omantunnon, kun saatte julistaa sen hyviä puolia huonot täysin unohtaen?

Jos te haluutte poltella, niin ihan sama se mulle on, mutta älkää nyt saatanassa tulko selittelemään "Kannabiksen lääketieteellisesti todistetuista hyvistä puolista".

Kualkaa kaikki hupiheinän käryttäjät!!! Ei voi olla noin saatanan tyhmä ihminen, että menee ja kehuu kyseistä ainetta, joka tuhoaa lähes kaikenlaisia solukkoja, joita immeisestä löytyy!!!

Etenkin, kun sitä vastaan on löydetty varsin päteviä perusteluja, niin on porukalla munaa tulla myymään meikäankalle jointtia siinä uskossa, että joku vielä todella ostaisi sitä shittiä, ja näinollen tuhoaisi käytännöllisesti katsoen loppuelämänsä. Joku raja pitää olla!

N-täpä mitä mieltä olette siitä että kaksitoista vuatias peruskoululainen kippaa pullon kossua ja syä puketin purana kaheksansataa äm gee: Tai sitten muut huumeet? Eipä kai kukaan sitä ostamaan menisi ellei aevot olisi jo täysin sulaneet , mutta miättikää toki, miksi ei? Kertokaa mulle miksei muita huumeita saisi laillistaa, jos niiden "kohtuukäyttö" ei ole hengenvaarallista, kuten niiden käyttäjät tuppaavat väittämään. Tältä pohjalta saatte alkaa miättimään, miten uskottavilta tiejjän jutut kuulostaa muiden korvissa, kuten hepon käyttäjien jutut teijjän korvissa!!!

Istun tässä sienipäisessä syysillassa ja ajattelen, että olettepa te hassuja vanhoja partoja varovaisine kannabispolitiikkoinenne. Minun mielestäni kannabista VARSINKIN nuorille, niin että jäävät sille tielleen, eivätkä äidy miksikään yhteisk untaan ehkäpä jopa tärkeisiin paikkoihin pyrkiviksi ja muutenkin kunnon kansalaisiksi.

Ei tästä tule mitään jos me ruvetaan niitä leikkejä leikkimään. Kannabista vaan ei mitään hyssyttelyä! Ja nuorena ja sieniä! Mutta kuten jo sanoin olen erittäin rakastunut teihin kaikkiin Ja kai te ymmärrätte, että täällä minä istun ja nauran ja vähät välitän Hyvää ja sateista syksyä teille kaikille toivoo nuori mutta kukkaan ja sieniin sekaantunut nuori miespuolinen sanonko jopa että hulttio Suomen pääkaupungista!

Itse käytän kannabista kohtuulliseti, joten kannabis lailliseksi. Minkä takia te tuutte tänne puhumaan asiasta, josta ette tiiä?? Onko mitään järkee puhua asiasta, josta ei oo mitään hajua??? Onko oikein ryypätä ihan sikana, lähtee rihumaan ja putkaan, vai ottaa kotona tai kavereiden kanssa paukut ja pitää hauskaa?? Marina von Weissenber on täysin ERI mieltä kannabiksen sallimisesta!!! Ei samaa -- katsokaa itse haravasta.

Marina korjasi kantansa kun kiitin häntä vastauksesta. Nyt äänet ovat menossa aivan väärälle ehdokkaalle. Jos Matti Wuori ei sovi äänestäjälle, niin antaa toiseksi vaihtoehdoksi Eeropekka Rislakki nusu -- hän on TÄYSIN samaa mieltä kannabiksen vapauttamisesta, mutta ei ole onnistunut uploadaamaan vastauksiaan haravaan teknisten ongelmien vuoksi.

Sivunne on erinomainen ja varsin asiallinen paikka saada oikeaa tietoa kannabiksesta. Joka puolella toitotetaan vain kuinka pahaksi kannabis on, mutta missään ei näe kunnollisia perusteita miksi näin on.

Jatkakaa hyvää työtä ja olkaa aktiivisempia julkisuudessa. Se veisi rikollisuudelta tärkeän tulonlähteen, kertoo Bonino Le Parisien -päivälehdessä, ja sanoo että Hollannin malli on tuottanut hyviä tuloksia.

Rikollisia ja rikoksia on melko vähän. Tietoa Boninosta saa osoitteesta http: Olenpa tässä viime päivien aikana lueskellut jos jonkinmoista propagandaa mm. On surullista nähdä kuinka valistetulle ja varjellulle Suomen kansalle menee läpi tuo vanha peruskouluviisaus; huumeet on huumeita, ja ne tappavat. Heroiinista ja ganjasta puhutaan samassa hengenvedossa, "kevyiden" ja "kovien" aineiden välille ei tehdä mitään jakoa. Otit sitten mitä muuta kuin viinaa tai rauhoittavia olet paatunut rikollinen ja nisti.

Tämä ajattelutapahan tunnetusti ei rajoitu vain päättäjiin, vaan myös ns. Itse olen jo tuttavapiirissäni noitavainojen kohteeksi joutunut, tosin vain pari heistä jaksoivat valittaa.

Näin puhuvat "toverit", joiden aatos hyvästä viikonlopusta sisältää autovarkauksia, tappelua ja örmykuntoon itsensä ryyppäämistä. Kumpi sitten onkaan pahempi rikollinen, rauhassa piipua poltteleva, koti-illasta nauttiva nuorimies, vai kadulla pillerihumalassa riitaa haastava nuorikko?

Tupakki ja alkoholi nuorison 1. Että siinä se portti. Ja näiden käyttö on sosiaalisesti hyväksyttyä. Tosi epäilyttävä yhteiskuntamoraali kun tapana on että saa anteeksi mitä vaan jos teko on tehty humalassa. Täälläpäin on siis sosiaalisesti hyväksyttyä ajaa humalassa,tapella ihan kenen kanssa huvittaa ,olla noin suurin piirtein täys kyrpä,kunhan vain muistaa olla humalassa.

Ja tupakkahan tappaa mutta tappakoon kun se on sosiaalisesti hyväksyttyä. Eikö työnteko pitäisi kieltää jos työttömyydestä aiheutuu niin suuria vieroitusoireita mitä olemme saaneet nähdä joka puolella kyllästymiseen asti. Do you wonna get high? Kannabis lailliseksi,niinku jo anaaliseksi!!!! Hienoa että joku uskaltaa informoida asiasta Way to go, SKY. Tarkemmin kun ajattelee, niin hasis on kuitenkin parempi vaihtoehto, kuin jos ottais kunnon torvet viinasta. Kannabiksen käyttöä ei kuitenkaan pystytä valvomaan.

Eli kannabis vapaaksi ja vaikkapa verolle, niin sais valtiokin osansa niinkuin t ällähetkellä tupakasta ja viinasta. Kuitenkin uskon, ett ä tämä on aika mahdoton tehtävä.

Haluaisin kuitenkin sanoa, että kaikki veetuileva käytös tälläkin palstalla on ala-arvoista käytöstä. Joka asiasta pitää pystyä neuvottelemaan ja ymmärtämään myös muiden mielipiteitä. Olisiko mitenkään mahdollista, että järjestäisitte ihan täyspäisille keskustelutilaa. Eikä pelkästään tolloille, jotka eivät saa kirjoitettua mitään järkevää. Voisitte myös pistää jonkin näköisen vertailun törön hyvistä ja huonoista puolista.

Teidän lukijat eivät taida olla ihan järkeviä, sillä kun lukee kommentteja sivuiltanne niin huomaa, miten lapsellisia suuri osa heistä on. Vastatkaa kommenttiin ja SKY voisi vastata laittamalla pyytämäni jutut, niin kaikki voivat sitten miettiä tykönään n iiden totuudellisuutta.

Oletteko ajatelleet miten rikollisuus kasvaisi, jos kannabis laillistettaisiin? Näissä lukijakommenteissa on havaittavissa, että huumeiden kannattajat iloitsevat juuri niistä lukijakommenteista, joissa on käytetty erilaisia kirosanoja ja nimittelyjä. Tällä pyritään osoittamaan, että kannabiksen käyttäjät olisivat jotenkin fiksumpia kuin vastustajat. Ehkä teille ei tule mieleen, että tällaiset tunnereaktiot ovat jopa oikeutettuja.

Luulen, että ainakin osa teistä reagoisi samalla tavalla tilanteessa, kun pedofiilit yrittävät selitellä omien paheidensa oikeutusta todistelemalla, että "he ovat itse asiassa hyviä ihmisiä ja pitävät lapsista, eivätkä pakota lapsia mihinkään vaan lapset jopa pitävät siitä".

Nykyajalle tuntuu olevan tyypillistä, että kaikenlaisista paheista ja epänormaalista käyttäytymisestä yritetään väkisin tehdä normaalia ja rikollisuudesta laillista. On veikeää lueskella teidän selityksiänne hampusta ikivanhana hyötykasvina, jota voidaan käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin mm. Jos MTK tai maamiesseura vaatisivat hampun kasvattamisen sallimista, asia olisi yksinkertainen.

Hampusta löytyy vähän huumeita sisältäviä jalosteita, jotka voitaisiin hyvinkin sallia kuitukasvina. Valitettavasti teidän tarkoituksenne on saada ainoastaan kannabis lailliseksi, tuskin teitä maanviljely kiinnostaa; eikä se pilvissä leijumalla edes onnistuisi.

Laillistaminen antaisi vain oikeutuksen omille paheillenne. Teitä ei kiinnosta se, minkälaisia kauaskantoisa seurauksia vapauttamisesta olisi koko yhteiskunnalle. Miksi yhteiskunnan pitäisi suostua vaatimuksiinne varsinkin, kun te ette edes itse tiedä miksi teidän pitää käyttää huumeita. Olette vain jääneet yksinkertaisesti nalkkiin, kun joku houkutteli teidät käyttämään.

Yhtä huvittavilta tuntuvat väitteenne, että ette houkuttele ketään käyttämään kannabista. Väite ei taatusti pidä paikkaansa. Jos se pitäisi, tässä maassa ei olisi yhtään huumeiden käyttäjää. Joku on taatusti houkutellut teidätkin käyttämään ja todennäköisesti suurin osa teistä on houkutellut jonkun muun, tuttavan tai kaverin käyttämään. Olisi hauska kuulla Timo Larmelalta, kuka houkutteli hänet käyttämään ja kuinka monta ihmistä hän on houkutellut käyttämään.

Samalla olisi hauska kuulla millä järkisyyllä hän perustelee oman käyttönsä. Yksinkertaisesti ajattalemalla tekin ymmärrätte oman toimintanne älyttömyyden. Jumalauta haluan kokeilla perkele eikö kukaan voi kertoa mistä saisi.

Henkilökohtaiseen tarinaani kuuluu paljon viinaa enemmän viinaa vielä vähan ja yhdet vielä ja toisellekin jalalle ja maustettuna millä tahansa päänsekoitteella. Olen siis alkoholisti sekakäyttäja ja tähan kuului aikanaan kaikenlaisia sivuvaikutuksia erittäin ikävää kun omallekohdalle sattuu,moraalinvartioillehan ei varmaan koskaan.

No nyt tulee se asian ydin. Jos tuntuu että haluaa moisen pahan eläman tilalle jotain mielekkäämpää pahaa, kannattaa kokeilla tätä paljon parjattua pökerrrystä tiedättehän Rauhoittaa levotonta mieltä,saa taas langan päästä kiinni.

Koettu hyvä ohje kuuluu Sauhuttele rauhassa vaan ja unohda kaikki höyryäminen ja meuhkaaminen. Asiat sujuvat paljon paremmin. Raittiina olo tuntuu hyvältä. Se joka on läheisesti kokenut nämä alkoholi-kannabis-"muu kama" jutut tietää kyllä kuka puhuu asiaa. Näin on,elämä jatkuu ja hamppu kasvaa. Ja miten töykeita ovat niiden mielipiteet jotka asiasta eivat tiedä. Kannattaisi hankkia kokemusta ennenkuin sanoo mitaan.

Itse pidan alkoholia erittäin vahvana huumausaineena enkä pida sen juomisesta. Ja tupakointia vastustan yli kaiken. Mutta silti pidän kannabiksen antamista vaikutuksista, niin mukava olo. Ja terveisiä vaan näille fiksuille hysteerikoille: Tämä on sellainen pointti, joka kannattaisi muistaa asiasta keskusteltaessa. Huumeetonta yhteiskuntaa ei ole, huumeettomia yksilöitä toki on.

Älkääpäs nyt vaan antako vanhoollisille kommareille periksi Jos nyt ne meinaavat kuitenkin ottaa teiltä sivut pois niin siirtäkää se jonnekin muualle missä eivät jälkeenjääneet vanhukset enää jaksa yrittää pitää suomea peräkylänä Suomi muun euroopan tasolle.

Juuri nyt soi Cityltä biisi "juodaan, juodaan, juodaan Se on ollut muutama vuosikymmen sitten aivan yhtä laitonta ja paheksuttua kuin kannabis on tällä hetkellä.

Ja mikä olikaan kieltolain kohtalo? Päättäjät tajusivat että minkään maailman lait, olivat ne sitten kuinka dragoniaanisia tahansa, eivät vaikuta ihmisten päihteidenkäyttöön. Niinpä alkoholin kieltolaki kumottiin Yrtti, joka on ollut ihmiskunnan käytössä yli vuotta niin kuitukasvina kuin nautintoaineenakin. Noitavainot ja pelottelut jatkuvat yhä edelleen, pelkkä kannabiksen käyttö ja muutaman kasvin kotikasvatus ovat vieläkin rangaistavia tekoja!!!

Pilviveikkoja on jokaisessa sosiaaliluokassa, ammattiryhmässä etc. Minä tunnen henkilökohtaisesti monia huippulukioissa ym. Heille pilvi on nautintoaine siinä missä muutkin. It's no big deal. Se rentouttaa ja pistää mielikuvituksen mukavaan liitoon. Sitä on mukava nauttia silloin tällöin. Liika on toki liikaa. Isokenkäisten niin Suomessa kuin koko maailmassa on jo aika tulla järkiinsä ja dekriminalisoida kannabis. Kannabislait tuhoavat ihmisiä, ei kannabis itsessään!!!

.