Vuotiaan pillu ts sex

vuotiaan pillu ts sex

Olemassaolevat yhteiskunnalliset erot "tilastomiehen" ja "tilastonaisen" välillä johtuvat paljolti yksilöllisistä taipumis- ja motivaatioeroista, eivätkä selity sukupuolielimillä ja yhteiskunnallisilla rooleilla. Nyt olisi korkea aika korjata niitä virheitä, jotka johtuvat siitä että feministit ovat päässeet yli tavoitteidensa. Toivottavasti blogistin kirjoitukset auttavat laajemminkin ihmisiä hahmottamaan ainkin omaansa ja lähipiirinsä tilannetta. Päättäjät seurannevat "poliittisesti korrekteina" johtopäätöksiä n.

Mutta sit vielä noihin "shit testeihin" - mitäs niistä: Niin siis mitä helvettiä feministit muka vastustavat jatkuvalla mies on väkivaltainen puheellaan kuin macho-kulttuuria? Tulkintasi on mielestäni täysin pyllyllään. Ja älkää saivarrelko siitä, että suomalaiset feministit eivät kiinnitä huomiota muslimejen touhuihin.

Saattaa olla kyse ihan siitä, että taistelut pitää valita sen mukaan mikä voidaan voittaa edes jollain tavalla. Vaikea valkoisen hyvätuloisen mennä opastamaan jotain kolmannen maailman maasta tullutta vaikka kuinka väärin siellä toimisivat. Kulttuuri on vieläkin pimeällä keskiajalla ja se vie aikansa ennen kuin sieltä nousevat. Oma pesä ensin siistiksi. Toivottavasti maskulinistit pääsevät ääneen, että tämä meidän oma pesä siistiytyisi. Siis kaikki tasa-arvo-elimet tasa-arvoisiksi jne Naisten testeihin voi liittää myös seksuaalisen attraktion kokemisen, joka liittyy miehen havaittuun arvoon.

Vasafaxan, joka on nainen, kirjoitus " The Conversation Between Me and the Beta " on luultavasti monelle avartavaa luettavaa. Nössöt naisia palvovat betamiehet eivät yksinkertaisesti ole useimmille naisille seksuaalisesti haluttavia. Jos nainen ei tunne empatiaa tällaisia miehiä kohtaan, luonnollinen tulos on sadistinen kyykytys oman egon nostamiseksi ja erilaisten materiaalisten etujen irti saaminen.

All you do is compliment me. You put me on a pedestal and seek to gain something from me without giving anything in return. Useimpien naisten hypergamiseen seksuaalisuuteen kuuluu osana epäkorrekti tarve alistua paremmalle tai voimakkaammalle miehelle ja ennen kaikkea kokea itsensä haluttavaksi. Toinen valaiseva aihepiiriin liittyvä äskettäinen kirjoitus on Paul The Kingin " One mistake you cannot afford to make with women":.

There was some 6 all over me at the bar on Wednesday.. We start texting back and forth and its like one to one. All of a sudden I sent her some stupid text followed by more stupid texts before she replied. I had all the messages saved as drafts and just send them seconds one after another to make this look good This was on purpose— I was breaking textgamerules just to see if my looks and attitude could withstand the brutal pressure of a CB.

Me and a friend actually had a bet on this…. LOL u gotta be kidding me. Odotuksiin vastaaminen on tarkkaa puuhaa ja pienetkin testeissa epäonnistumiset voivat maksaa pariutumismarkkinoilla. Sain viikko sitten suruviestin. Ensirakkauteni ja nuoruuden poikaystäväni oli kuollut heinäkuun alussa. Olin vuotias, kun aloitimme seurustelun ja n.

Eli aika pitkän aikaa seurustelimme. Säilyimme myös ystävinä aina nykyisyyteen saakka. Soittelimme toisillemme ja juttelimme kaikesta taivaan ja maan välillä. Inex " naishakkaajan leimaa levitellään ihan surutta vaikka nainen itse olisi aloittanut ja riehuu kuin raivohullu sekopää, ". Toisaalta tuo erottelee ryhmät.

Mies joka kuollakseen pelkää naisenhakkaajan leimaa, ei ole ainakaan macho. Olitpa mitä tahansa niin tämä naisten kokeilu näkyy ja kuuluu koko ajan yhä äänekkäämmin, Henry nyt vain osuu tässä ihan oikeaan. Ei sitä tajua mutta kun sen selittää kuten Henkka niin rupeaa ymmärtämään. Tätähän tämä suomalaisen miehen elämä on, ihan oikeasti. Jotkut väittää että päivällä on valoisaa mutta minäpä pidän silmät kiinni ja kas, päivällä voi olla myös pimeää. Sitäpaitsi muistan joidenkin naispuolisten kavereidenkin sanoneen, että he pitävät potentiaalisille miehille työpaikkahaastattelun jo kapakassa.

Tämän haastattelun sisällöstä en tosin tiedä mitään. Tuo linkitetty videosarja Clash of civilizations in the classroom - German pupils in the minority onkin melkoista katsottavaa, mitä tulee todellisiin kulttuurien välisiin konflikteihin ja erilaisiin kunniakäsityksiin.

Monikulttuurisuus ei ole näemmä ongelmatonta, kun hyvin erilaiset ymmärrystavat ja normit pitäisi saada edes välttävästi yhteispeliin; pelkkä suvaitsevaisuus ei aina auta. Erilaiset seksuaalisuuden kulttuuriset ilmaisutavat esim. No, saksalaiset naisopettajat ainakin pääsevät tutustumaan todelliseen patriarkaaliseen arvomaailmaan, jossa naisia ei päästetä hyppimään silmille, eikä sukupuolten tasa-arvoa oteta ainakaan liian vakavasti.

Moni on miettinyt täältä blogistanista lähtöä, mutta minäpä pistän vielä paremmaksi, muutan pois tästä maasta koska tällä maalla ei ole minulle mitään annettavaa eikä tämän naisilla ole tarjota mitään uutta mitä en olisi jo ennen nähnyt eli hyvästi. Idea on hautunut jo vuosikausia ulkomailla ollessa, sielä ainakin arvostetaan suomalaista, ahkeraa, rehellistä miestä tästä maasta ei voi sanoa samaa.

Minustakin tuntuu, että tulisin paljon paremmin toimeen vaikkapa kreikkalaisten, espanjalaisten ja italialaisten kanssa, kun näiden kaikkien jörriköiden kanssa täällä: Täällä olen ihmisten mielestä jotenkin erilainen, mutta aina, kun olemme etelässä, sujuu kaikki kuin rasvattu ja ihmiset pitävät minusta ja tsoukeistani ihan toisella tavalla kuin täällä.

Siellä olen kuin kotonani. Ymmärrän kyllä päätöksesi Inex ja toivotan Sinulle kaikkea hyvää tulevaisuudellesi "siellä jossain. Kukas olikaan se feministi, joka Sellon ammuskelun jälkeen rivien välistä syytti supisuomalaisia miehiä tästä teosta sanomalla kuinka albanialainen ammuskelija oli vain omaksunut suomalaisten miesten käyttäytymismallin?

Kas kun ei tyttöjen ympärileikkauksiakin ole yritetty vierittää maahanmuuttajien sijasta supisuomalaisten miesten kontolle.

Tuskinpa yhdelläkään teistä enkku taittuu ymmärtämään tätä biisiä eli kun pari ekaa säveltä tulee niin loppuu ymmärrys. Missä vaiheessa ja miten länsimaista sitten on tullut nössö-yhteiskuntia, kun taas muslimimaat pysyneet macho-yhteiskuntina?

Varmaan islam on vaikuttanut muslimimaissa macho-kulttuuriin, mutta mikä länsimaissa saanut aikaan nössöyden? Naisliikkeen saavutukset ovat hienoja, mutta niiden merkitystä ei pidä ymmärtää yleismaailmalliseksi: Monilta naisilta riistetään vapaus, jos se ymmärretään kapeasti vain yhdellä tavalla.

Muslimifeministien käytössä huivi muuttuu tasa-arvoisen islamin symboliksi ja samalla vastalauseeksi yksipuoliselle länsimaiselle naiskuvalle, joka kauneutta ja seksikkyyttä korostaessaan on naisia alistava.

Kannattaa katsoa linkittämäni myös kommentissa 54 videosarja ja verrata sitä vieraskynän kirjoitukseen. Suomi ja pohjoismaat ovat kuitenkin jo perinteisesti olleet hyvin tasa-arvoisia yhteiskuntia, mikä on luultavasti ilmasto-olosuhteiden syytä.

Naisia on tarvittu yhtä lailla tekemään kovaa työtä ja kantamaan vastuuta, jotta elämä edes olisi mahdollista. Impulsiiviset ja temperamentikkaat miehet ja naiset eivät selviytyneet, vaan talvi vaati tylsää suunnittelua, yhteistyötä ja pitkäjänteisyyttä. Samoin jälkeläiset selviytyivät paremmin jälkeläisistään huolehtivien tasa-arvoisien kuin naisia haaremeihin keräävien isojen miesten tai viihdyttävien pelimiestyyppien kanssa.

Popularity of pretty boys and frequency dependence. Macho-kulttuuri puolestaan ei rajoitu yksin muslimimaihin, vaan sen elementtejä löytyy monesta paikasta. Oikeastaan islam tuo uskontona ja laki- ja yhteiskuntajärjestelmänä varsin omintakeisia vaikutteita yhdistettynä arabikulttuuriin jopa maailmanmittakaavassa.

Esiin voisi osaltaan nostaa myös eri ympäristöjen tautitaakan patogeeneistä syntyvä rasitus on yhteydessä polygyniaan; dad vs. Yhteiskunnat, joissa naisilla on vahva asema, ovat menestyviä ja vahvoja.

Asia selviää vaikka ihan CIA world fact bookkia tarkastelemalla. Itse en siis menisi puhumaan kohti rappiota menevistä yhteiskunnista. Voisit vaikka lähteä pohtimaan asiaa parisuhteen tasolla, että mitä tapahtuu parisuhteille, jos jossakin kulttuureissa miesten luonne on yleisesti nössö.

Syntyvyys on feministisissä maissa alhainen ja toisaalta miehet työskentelevät enimmäkseen yksityisellä sektorilla , joka rahoittaa julkisen sektorin, joka taas on naisvoittoinen, pyörittämisen.

Todellisen kuvan matriarkaatista antavat esim. Yhdysvaltojen suurkaupinkien mustien kansoittamat getot. The Romans had their own evolutionary story about family mores, and it had nothing to do with the invention of affection, which they took to be natural and eternal in the family.

However, their story did contain elements of the decline of paternal authority and the stable family. Roman authors—all men—often lamented that in the late Republic wives no longer played the ideal role that they had fulfilled for centuries. According to the Roman writers of the first century BCE and first century CE, divorce became increasingly frequent after BCE, initiated easily by the husband or the wife.

In addition, wives had their own property, which they could sell, give away or bequeath as they liked. As a result, women became more liberated and less dependent on their husbands. In fact, by the late Republic a rich wife who could divorce and take her wealth with her had a real threat against her husband and could wield influence over him. The sense of independence also showed up in increasing sexual promiscuity and adultery.

Roman men deplored the fact that these rich women were more concerned with their own figures and luxuries than with their families. Unlike the good, old-time matrons, according to the historian Tacitus around CE, these modern women did not spend time with their children and did not nurse their infants but left them to slave wet nurses. Furthermore, children were handed over to be raised by child-minders, usually the most useless slaves of the household.

In the age of degeneracy, sons in their youth no longer obeyed their fathers the way they used to, they spent profligately on women and wine and they became increasingly sexually promiscuous. This moral degeneracy took an ugly turn in the social chaos of the civil wars that brought the Republic to an end after Julius Caesar crossed the Rubicon in 49 BCE: Roman authors reported that sons turned on their fathers during the violence.

People seem to have this idea that we have learned from history, and that we are not making the same mistakes. But sadly human nature does not change, and all we seem to do is make the same mistakes over and over again, on a larger and larger scale. Se ammentaa siitä oman oikeutuksensa - ja perustelunsa.

Sori, linkistä jäi pois yksi kirjan. Tässä yhteydessä voisi mainita antropologi J. Unwininin vanhan kirjan Sex and Culture, joka tulee usein näissä yhteyksissä esille. Unwinin perusajatuksena on historiallinen sykli, joka perustuu patriarkaaliseen kulttuuriin, freudilaisittain seksuaalisen repression mm. Unwinin teeseillä voi selittää esimerkiksi sitä, miksi polygamiset yhteiskunnat eivät ole menestyneet niin hyvin kuin monogamiset.

Toisaalta Unwinin esimerkkien mukaan huippukauden jälkeen monogamia rapautuu -- ja seksuaalisuus vapautuu, mikä johtaa miesten investointihalukkuuden alenemiseen. Naisten aseman parantuminen siis johtaa seksuaalisuuden vapautumiseen ja tasa-arvoistumiseen, mikä johtaa miesten suhteellisen aseman heikkenemiseen esim. Loppujen lopuksi päästään tilanteeseen, jossa ehdotetaan poikamiesveroa Rooman tyyliin, koska lapsia ei haluta hankkia. Heikkenevä yhteiskunta joutuu lopulta voimakkaan seksuaalisuutta repressoivan patriarkaatin valtaamaksi, koska sillä ei ole vastaavaa koheesiota, eikä motivaatiota puolustaa itseään.

Koska en halua elää parisuhteessa alistettuna nössö ja myöskään machona oleminen ei kiinnosta, niin eletään itsellistä elämää, sekä seurustellaan myös itsellisten naisten kanssa. Seksuaalisessa vallankumouksessa ei ollut kyse miesten seksin saannista vaan naisten. Eli ratkaisusi on se, että meidän pitää palauttaa patriarkaatti, ettei sivilisaatio tuhoudu? Kai tajuat, että kunnon vanhan ajan patriarkaatti pitää sisällään mm.

Ja sitten vaimojen tottelevuus olisi jotenkin hyvä takaisinmaksu näistä? Ei kiitos minä elän ennemmin moniarvoisessa induviduaaleja kunnioittavassa yhteiskunnassa ja yritän puhumalla muiden tasa-vertaisten yksilöiden kanssa ratkaista ongelmia kuin heitän lippaa ja tottelen herraisoherraa.

Sisällissotien takia keisari mietti sotaan mennessä tai armeijaa, provinsseja ja valtionhallintoa organisoitaessa aina ja ensimmäiseksi omaa turvallisuuttaan, joka taas ei ole tehokkuuden kannalta kovinkaan optimaalista. Samaten sisällissodan uhka aiheutti sen, että jos Roomassa vuoden jälkeen jotain halusi saada tehtäväksi esimerkiksi rutattua Persialaisten tai barbaarien laajemman hyökkäyksen , keisarin piti tehdä se itse, koska laittamalla kenraali tai kuvernööri asialle, loi vain uuden vallantavoittelijan.

Mitä tulee luvun Rooman moraaliseen rappioon, niin vuonna AD Rooma oli voimakkaimmillaan ja laajimmillaan mitä koskaan. Muistaakseni vuosina oli yhteensä 60 keisaria tai keisariksi julistautunutta vallananastajaa, eli keisaria yritti melkein joka vuosi joku kuvernööri, kenraali tms. Tuollainen tahti vie ihan pakostakin valtakunnan kuin valtakunnan voimat. Rooma kaatui sisäiseen hajanaisuuteen, joka johti Rooman jakamiseen kahteen osaan.

Länsi-Rooma kaatui lopulta siihen, että hajanaisuuden takia keisarit eivät kyenneet vastustamaan barbaarikuningaskuntien perustamista omille alueilleen. Itä-Roomahan pysyi pystyssä luvulle saakka ja tuhoutui muslimien rynnistykseen. Tuosta rooman hajoamisesta vielä sekin yksityiskohta, että sen talousjärjestelmä oli täysin vinoutunut. Kaikki provinssit määrättiin tuottamaan rooman tarvitsemia asioita mm.

Rooma loppuvaiheessa ei tuottanut yhtään mitään, kunhan kulutti ja suuri osa sen väestöstä oli työttömiä. Sitten kun barbaarilaumat kävivät liian voimakkaiksi mm. Johtopäätös, että rooman alasajo alkoi naisten lisääntyneestä vallasta ja siitä, että naiset jotenkin täysin tyhjäpäisinä käyttivät omaisuutensa itsekkäästi ehotukseen eivätkä yhteiskunnan ylläpitoon on aika kaukaa vedetty. Kyllä valtioiden hajoamiseen vaikuttavat paljon konkreettisemmat asia kuin muutaman matruunan turhamaisuus.

Historiaan perustuva argumentaatio ei ole niin helppoa kuin humanistisia tieteitä väheksyvät kuvittelevat. Minä en ammattihistorioitsijankin hommia tehneenä selittäisi asioita yhdellä muuttujalla, esim. En ainakaan ilman kattavaa alueellista vertailua. Onko nainen ollut tasa-arvoinen samantapaisissa ilmastoissa, Suomessa, Venäjällä, Anatolian ylängöllä, Sveitsissä? Lisäksi Suomen ilmasto ei ole ole sellainen ongelma, kun luulisi, koska ihmiset ovat muuallakin eläneet nälkärajalla malthusilaisen väestönkasvun takia.

Amatöörejä houkutteleva selitys on myös maantiede. Isot metsät, harva asutus, miehet poissa metsästämässä tai metsätöissä. Mutta alueellinen vertailu osoittaa, että ei tämäkään toimi yksinään.

Alueellisen vertailun lisäksi voi vertailla historian kausia keskenään etsiessään riittäviä ja välttämättömiä syitä. Amatööreillä nousee mieleen sykliset teoriat: Mielekäs analyysi kuitenkin ottaa huomioon sen, mikä on muuttumatonta ja mikä muuttunutta.

Antiikin Rooman ja Nyky-Suomen välillä aika paljon on muuttunut. Vertailulla on luultavasti lähinnä viihdearvoa. Sitä paitsi, sykliset teoriat ovat erityisesti feministien suosiossa, koska heistä modernin projekti valistuksineen on valkoisen miehen ilkeä juoni. Täytyykin selvitellä, onko naisen asema ollut Suomessa poikkeuksellinen ja miksi. Suomihan oli reuna-aluetta, jossa yleensä maataloustyö on pienimuotoisuutensa takia hoitunut naisilta ja jossa metsä- ja sotatyöt ovat vieneet miehet pois kotoa.

Mutta kyllä Suomessakin on ollut raskasta maatyötä. Yleensä näistä asioista ei helpolla saa selvää, koska naistutkimus ja jonkinlainen poliittinen korrektius tuppaa sotkemaan tutkimusta. Perhaps the most frequently cited observation drawn from Ibn Khaldūn's work is the notion that when a society becomes a great civilization and, presumably, the dominant culture in its region , its high point is followed by a period of decay.

This means that the next cohesive group that conquers the diminished civilization is, by comparison, a group of barbarians. Once the barbarians solidify their control over the conquered society, however, they become attracted to its more refined aspects, such as literacy and arts, and either assimilate into or appropriate such cultural practices.

Then, eventually, the former barbarians will be conquered by a new set of barbarians, who will repeat the process. Some contemporary readers of Khaldun have read this as an early business cycle theory, though set in the historical circumstances of the mature Islamic empire. Ibn Khaldun's outlines an early possibly even the earliest example of political economy. He describes the economy as being composed of value-adding processes; that is, labour and skill is added to techniques and crafts and the product is sold at a higher value.

He also made the distinction between "profit" and "sustenance", in modern political economy terms, surplus and that required for the reproduction of classes respectively. He also calls for the creation of a science to explain society and goes on to outline these ideas in his major work the Muqaddimah. Mutta saako näiltä itsellisiltä naisilta tavallinen mies pillua vai seurustellaanko niitten kanssa vaan ihan platoonisesti ja aristoteelisesti?

En esittänyt omia ratkaisujani, vaan Unwinin teoksesta ja historiantulkinnasta peräisin olevia ajatuksia, jotka voivat olla paikkansa pitäviä -- tai sitten eivät. Etenkin suhteessa tähän historialliseen tilanteeseen historia on epävarma opas; mennyt on mennyttä ja länsimaiset nyky-yhteiskunnat eroavat monilla tavoin aikaisemmista. Omilla kannoillani ja valinnoillani ei ole välttämättä mitään tekemistä sen kanssa, mikä kenties voisi olla abstraktille länsimaiselle sivilisaatiolle parhaaksi.

Joskaan en ole Roissyn tapainen puhdas hedonisti. Feminismillä ei radikaali- tai käytännössä nykyfeminismillä on mielestäni ollut myös monia hyviä puolia. How Feminism Benefits You. Rooman hajoamisestahan on olemassa vaikka kuinka monia tulkintoja. Sisäinen hajanaisuus ei ole ristiriidassa esim. Ferdinand Berdamu kommentoi kirjoitukseen Reasons feminism might be considered a net good:.

Vaikka maat, joissa naisen asema on vahva, voivat vaikuttaa tällä hetkellä vahvoilta, on niiden perusta alhaisen syntyvyyden takia hämärän valossa. Useimmissa länsimaissa syntyvyys on selvästi alle 2,1 lasta per nainen, joka tulee väistämättä johtamaan ainakin alkuperäisväestön kutistumiseen olemattomiin, jos alhainen syntyvyys jatkuu pitkiä aikoja.

Luultavasti aitioituvat maa-alueet täyttämään kykeneviä patriarkaalisempia ja siten paremmin lisääntymiskykyisiä kulttuureja on kuitenkin jatkossakin tarjolla. Tätä taustaa vasten näyttää siltä, että feminismi on epäterve ilmiö, joka tulee kuolemaan sukupuuttoon tai ainakin voimaltaan pidemmän päälle rajoittumaan elinkelvottomana aatteena. Surullista vain on, että tämä ääriaate saattaa samalla tuhota länsimaisen sivilisaation.

Phillip Longmanin artikkeli Foreign Policyssä on usein viitattu: The Return of Patriarchy. Eräs keino nostaa syntyvyyttä voisi olla naisiakin koskeva asevelvollisuus, josta voisi kuitenkin saada vapautuksen, jos pyöräyttää pari lasta ennen kuin täyttää 30 vuotta. Naisethan mieluusti yrittävät vastustaa naisia koskevaa asevelvollisuutta sillä verukkeella, että he hankkivat vastapainoksi lapsia, vaikka tosiasiassa suuri osa naisista ei hoidakaan lisääntymistehtäviä kunnialla.

Tämä ei olisi edelleenkään naisia syrjivää vaan naisia suosivaa, koska nainen voisi aina halutessaan suorittaa asevelvollisuuden muutenkin, mutta se olisi edistysaskel yhteiskunnalle ja pidemmän päälle myös naisten oikeuksien säilymiselle. On ääliömäistä tuijottaa vain syntyvyyslukuja.

Lapset tarvitsevat huolehtivat ja rakastavat vanhemmat - se on ensisijainen asia, ei desimaaliluvut 1,73, 2,1 tai 3, Naisia ei missään tapauksessa saa pakottaa synnytyskoneiksi - varsinkaan jos heistä itsestään tuntuu, että itsestä ei ole siihen tai ei pysty luomaan sellaista suhdetta kehenkään mieheen jonka kanssa lapsensaanti tuntuisi luontevalta ja hyvältä. Miehet saa kuitenkin pakottaa tykinruuaksi ja tappajiksi vankilan uhalla asevelvollisuus vaikka se ei "tuntuisi luontevalta ja hyvältä"?!

Sitä paitsi se poliittinen korrektius Naama, jos kansassa pidemmällä aikavälillä naiset eivät synnytä keskimäärin vähintään 2,1 lasta per nainen, vaan selvästi vähemmän, tulee kansa yksinkertaisesti kuolemaan sukupuuttoon ja luultavasti korvautumaan toisella kansalla, joka kykenee synnyttämään riittävästi lapsia. Tietenkin yksi näkökanta sekin on, että eletään hedonistisesti ja muutenkin itsekkäästi aikamme ja kulttuurin ja mahdollisesti sen myötä kansankin kuolla sukupuuttoon.

Kyllä aina jostain se synnytyskykyisempi korvaajakansa löytyy, vaikka se kansa kenties tai pikemminkin luultavasti viis veisaa siitä, että mitä naiset itse haluaisivat tai että onko lapsilla rakastavat vanhemmat. Jos ja ilmeisesti kun naisten halujen kuunteleminen johtaa miltei väistämättä siihen, että syntyvyys ei ole riittävän suuri, tulee tulevaisuus olemaan sellaisen kulttuurin, joka ei kuuntele yhtä paljon naisten oikkuja ja mielipiteitä.

Tällainen kulttuuri voi esimerkiksi evää naisilta viimekädessä ruuankin, jos nainen ei ole valmis hyväksymään miestä itselleen ja muuttumaan synnytyskoneeksi - tai sitten ihan vain muitta mutkitta naisilta mielipidettä kysymättä nämä naitetaan vanhempien sopimissa naimakaupoissa ja pistetään paksuksi vaikka vasten omaa tahtoa. Kuvaamani malli on suunnilleen tuossa muodossa joissain lisääntymisalttiissa kulttuureissa tällä hetkelläkin käytössä, joten eiköhän se voida sieltä kopioida muuallekin käyttöön kansainvaellusten mukana.

Näinhän Suomessa on juuri nyt käymässä. Nuoret miehet syrjäytyvät sosiaalitätien hoidokeiksi. Kansantalous ei kestä sitä. Massiivisella velanotolla lykätään lopullista romahdusta vuotta.

Näissä oloissa on ymmärrettävää, että tilalle tuodaan machomiehiä ulkomailta. Mutta he eivät ehdi kotoutua torjumaan taloudellista romahdusta. Se että tilastojen mukaan feministyneillä mailla menee vielä verrattain hyvin, johtuu syy-seuraussuhteen suunnasta. Suomi ei ole rikas feministien vallan takia, vaan vaurastunut Suomi on voinut antaa resursseja naisten käyttöön tuottamattomalle julkiselle sektorille. Siis miehet ovat hankkineet ne rahat, mitkä naiset ovat kuluttaneet.

Nyt Katainen lainaa ulkomailta rahaa naisministereiden kulutettavaksi. Miehillä ei ole nykytilanteessa enää motivaatiota rahoittaa naisvaltaista julkista sektoria. Yliopistolaitos ja naistutkijoiden virat ajetaan alas ensimmäisenä, ja hyvä niin. Minusta vika yllä esiintyvässä ajatuksessa on se, että luisutaan kohti rappiota maskuliinisten miesten harvetessa ja piste.

Kun maskuliiniset miehet harvenevat, heidän arvonsa kasvaa. Tulee vastapainoksi kaikenlaista äijäkulttuuria yms. Mies voi kirjoittaa mitä vaan, haistatella päin naamaa kenelle vaan, hyppiä alasti missä vaan, olla niin kännissä niin usein kuin huvittaa, näyttää natsimerkkejä ja käyttää todella raakaa huumoria.

Moniko femakko tai muu kettutyttö avautuu palstallaan Hynysestä? En ole nähnyt yhtäkään. Hynysen huumorin laji on välillä melko teräväkin itseironia. On vaikea arvostella ihmistä, josta ei tiedä onko se tosissaan vai ei.

Minusta siinä on aika hyvin kiteytetty maskuliinisuuden tulevaisuus. Vailla mitään heikkoja kohtia tai häpeää, sillä kaikki on huumoria - vaikkei olisikaan. Samaa poljentoa oli myös Tanja "mikähän sukunimi sillä nyt tällä kertaa on" Karpelalla. Olen samaa mieltä siitä, että tuo on vähän huonosti muotoiltu. Rappiokin on turhan latautunut termi. Miehet osaavat sopeutua muuttuneisiin tilanteisiin. Parempi muotoilu voisi olla, että yhteiskunta voi ajautua ongelmiin, koska miehillä ei enää "taakkanaan" ole perinteistä patriarkaalista roolia perheen päänä.

Monogamista suhdetta ei tarvita seksin hankkimiseen normit löystyvät , eikä lasten hankintaa pidetä olennaisena, saati maanpuolustusta. Hyvinvointivaltio huolehtii tarvittaessa elätyksestä ja tulonsiirroista ja hedonismi on hyväksyttävä elämäntapavalinta. Lisäksi naisten taloudellisesti tasa-arvoisempi turvattu asema ja tulonsiirrot yhdistettynä hypergamiaan vaikuttavat siihen, että huomattava osa alemman tason miehistä voi pudota pariutumispelin ja yhteiskunnan ulkopuolelle.

Jos avioliitto ja lapset eivät sido miestä yhteiskuntaan, miksi ponnistella turhaan? Lisääntymissuhde voi alkaa jälleen muistuttaa historiallista: En ole varma, onko esimerkiksi Hynynen perinteinen elättäjäroolin sisäistänyt useamman lapsen hankkinut perheenpää ja nk. Ei Hynynen varmasti moinen ole, vaikka perheenisä ymmärtääkseni onkin, mutta jonkinlainen roolimalli ja ajankuva silti.

Pointti oli se, että sitä saa mitä tilaa. Jos huomattava osa alemman tason miehistä putoaa pariutumispelin ja yhteiskunnan ulkopuolelle, onhan sillä seurauksensa. Mitä merkittävämpiä alemman tason miehet yhteiskunnalle ovat, sitä vakavammat.

Minusta ongelmien väistely on määritelmällisesti naismaista ajattelua. On pisteitä, joista ei pääse vänkäämään takaisin. Pitää osata päästää irti. Antaa yhteiskunnan kaatua tukipylväiden puutteeseensa. En jaksa uskoa mihinkään sosiaalisiin konstruktioihin kaiken selittävinä asioina. Olen varma, että maskuliinisuus löytää aina muodon ja kanavan, vaikka se miten yritettäisiin tukahduttaa, toisin kuin feminismi, joka on mahdollista vain hyvinvointiyhteiskunnassa.

Jos maskuliinisuus tukahtuu, ongelma on paljon syvempi. Silloin vika on substanssissa ja tilanne vakavampi. Luulin olevan täysin normaalia maksaa omat tilauksensa ravintolassa. Ei sitä pidä edes ehdottaa miehelle, vaan se on selviö. Jos ei ole rahaa sillä hetkellä maksaa omia ruokiaan ja juomiaan, ei pidä lähteä koko tapaamiseen. I say let us put man and a woman together To find out which one is smarter Some say man, but I say no The woman got the man the day should know.

And not me, but the people they say That the man are leading the women astray But I say, that the women of today Smarter than the man in every way. Samson was the strongest man long ago No one could beat him, as we all know Until he clash with Delilah on top of the bed She told them all the strength was in the hair of his head.

Methusaleh spent all his life in tears Lived without a woman for years One day he decided to have some fun - The poor man never lived to see and one. Little boy sitting in the corner and cry Big man come and ask him why He said "I can't do what the big boys do" The man sat down and he cried too.

Eiköhän tämä nyt taasen yksinkertaista parinvalintaprosessia ja feminismiä ja ihan kaikkea. Tiedät sen itsekki Henkka. Jos näin olisi ns. Turha on kauhalla haluta tai hamuta mitään jos on vain pikkulusikka jos sitäkään. Mutta Dunderfelthän osaa vetää naruista sillä tavalla joka on sopiva häen omalle kehityskululleen heh,,heh..

Dunderfeltin pitäisi itse lukea tämä psykoterapeuttina.. Voidaanko miehet noin mustavalkoisesti jaotella vain kahteen kategoriaan, machoihin ja nössöihin? Mielestäni ei, vaan kyseessä on tietenkin ääripäät, elävässä elämässä suurin osa miehistä asetttuu noiden päiden välimaastoon. Muutenkin asioita liikaa yksinkertaistavaa ja mutkia oikovaa koko tämä kumppanin valintaan liittyvä teoretisointi.

Tässähän oli kyse pua-skenen taustafilosofiasta ja teoriasta, jonka tarkoituksena on helpottaa pesän saantia. Mutta tällaisesta epätieteellisesti lähestymisestä on aikamoinen harppaus vetää yleispäteviä johtopäätöksiä ihmisluonteesta ja perustaa jonkinlainen yhteiskunnallinen näkemys siitä miten asiat pitäisi järjestää.

Itseasiassa tällainen teoretisointi johtaa eräänlaiseen henkiseen köyhtymiseen, jota Neil Strauss kirjassaan "The Game" tuo esille.

Siis mieshän kertoo omakohtaisesti kokemuksestaan matkalla pua-guruksi. Lopulta häntä alkaa vituttamaan kategorisointi, ihmisten tunteilla leikkiminen ja maailman näkeminen jonkinlaisena pariutumisvideopelina ja lopettaa koko homman. Kaiken jatkuva analysointi omien halujen saavuttamiseksi kun ei lopulta tee onnelliseksi. Ainakaan siis kirjan mukaan. Täällä luokittelu taisi olla alfa, beeta, gamma ja muutama muu. Kyseessä ei ollut lineerinen asteikko. Tätä asiaa on varmaan täälläkin jauhettu monen monta kertaa, mutta silti se jaksaa aina vain ihmetetyttää.

Miksi feministit ovat hiljaa näistä naisista, joihin törmää internetin ihmeellisessä maailmassa? I know that if I did ever feel degraded or feel uncomfortable, all I need to do is say no and it would stop. I don't think something where women have so much control in the situation can be considered degrading towards women.

Samoin vallitsee myös syvä hiljaisuus niistä opiskelija-neidoista, jotka ovat päättääneet hankkia lisätuloja tarjoamalla escort-palveluita. Oma teoriani vaikenemisesta on, että näiden naisten ei voida sanoa millään tavoin olevan alistettuja tai hyväksikäytettyjä, joten ainoat vasta-argumentit olisi väitää näitä naisia sekopäiksi tai moraalittomiksi, mikä olisi myönnytys miehille.

Feministit kääntävät lähes kaikki naisten tekemiset heidän omiksi saavutuksikseen. Paljon mielenkiintoisempaa tutkittavaa olisi mm. Muslims use a 'trick' to get reach a demographic advantage: The suppression of the rights of the women! There are still dumb people, who believe in fairy-tales, In fact, the analysis of the sex taboo, in traditionally monogamous societies , we see that the real purpose of the sex taboo was the social integration of sexually weaker males.

That is, these societies can´t treat the sexually weaker males like the trash cans of society! Sexual incompetence doesn't mean to be useless Nowadays, on one hand many women are looking for men with a bigger sexual competence, specially men from traditionally polygamous societies: On the other hand, nowadays many men from traditionally monogamous societies look for females from other societies, that are economically weakened [soft] Erehdyt hiukan siinä, että feminismi olisi jonkinlainen kollektiivinen kyykytys.

Pikemmin naiset erikseen tekevät po. Matriarkaatti ja feminismi on pikemmin yhteismaan ongelma. Erillisten naisten testien tekeminen, mikä on sinänsä yksittäisen naisten utiliteettia korottavaa, aiheuttaa negatiivisia ulkoisvaikutuksia. Testien tekeminen panee yhä useammat miehet antamaan yhä enemmän periksi, jolloin yhä useampi mies kastroituu henkisesti.

Yhteiskunta muuttuu nössö-yhteiskunnaksi, jossa kaikki kärsivät. Monet nössömiehet todella kritisoivat muslimeja siitä, että nämä käsittelevät naisia rumasti. Toki käsittelevätkin joissain tapauksissa mutta niin käsittelevät nössötkin. Pahimmat nössöt ovat aviomiehinä samanlaisia kuin vapaata kasvatusta harjoittavat nössövanhemmat ovat isinä ja äiteinä.

Paljon pahempaa väkivaltaa ei oikeastaan voi olla kuin nössövanhemman väkivalta lastaan kohtaa ja nössömiehen väkivalta naistaan kohtaan. Nössö kieltäytyy antamasta lapselleen tai naiselleen turvaa ja todellista rakkautta. Se on tavallaan toinen ääripää lapsiaan silpoville vanhemmille. Kumpikaan ei tee pahuutta tahallaan. Miehentestaustarve on paha tapa.

Monet miehet ja naiset opettelevat pois pahoista tavoistaan tullakseen onnellisiksi. Miehen paras strategia on valita nainen, jolla on jäljellä vähän pahoja tapoja, ja antaa kenkää huonosti käyttäytyville, jos eivät suostu parantamaan tapojaan.

OK, jotkut parit ovat kai onnellisempia suuntaan tai toiseen dominoivassa parisuhteessa, heillä on siihen oikeus ja heille tuo ehkä ei ole paha tapa! Jopa biologis-luonnollisia pahoja tapoja voi korjata usein pitkälti.

Tietysti niille voi tehdä joitain hyväksyttäviä myönnytyksiä, esim. Lisäksi hyvä itsetunto on yleensä vetoavaa sukupuolesta riippumatta. Toisaalta parisuhteessa kannattaa toteuttaa harkitusti toisen typeriäkin toiveita, kunhan eivät ole vaatimuksia edes de facto, ts.

Teksti tavallaan vihjasi, että tasa-arvo lain edessä olisi vain testi miehille. Tiedän tiukkoja feministejä, naisiakin, jotka tuomitsevat islamismin ja arabimachoilun jyrkästi. Tosin en heti keksi telaketjufeministejä siitä joukosta tai marxilaisfeministejä. Kieltämättä aivan liian moni liberaalifeministikin hyssyttelee tätä. Toki pidän primitiivisten kulttuurien machoilua ymmärrettävämpänä vaikken hyväksyttävänä oli Euroopassakin aikanaan orjuutta.

Tunnen erään naisen, joka ei huuda miesystävälleen eikä komentele tätä. Mies on kuitenkin mitä ilmeisin nössö. Tämä havaintoni siis kumoaa maisteri Laasasen teorian naissukupuolen käyttäytymisestä. On olemassa kaksi prosessia, joiden tarkoitus on parantaa ihmislajin hengissäsäilymistä: Naisia suojellaan molempien sukupuolien taholta jälkeläisten selviämisen turvaamiseksi.

Miehet kivittävät toisiaan selvittääkseen keskinäisen "nokkimisjärjestyksensä" ja naiset miehiä selvittääkseen potentiaalisimman kumppanin. Testauskeinot ovat mitä moninaisimmat: Sininen tulevaisuus -yhdistyksen joka sittemmin eteni puolueeksi perustamisesta on tänään päivälleen vuosi. Valtava määrä työtä on takana. Lähdimme liikkeelle pelkkänä eduskuntaryhmänä, ilman Nicaraguan kriisineuvottelut jatkuivat eilen vain hetken ja keskeytyivät, koska Nicaraguan hallitus ei ole vielä kutsunut kansainvälisiä ihmisoikeustarkkailijoita maahan, kuten viime perjantaina Saabin esittelijä kertoi minulle JAS Gripenin tekniikasta.

Ei minulla ole rahaa ostaa uutta autoakaan. En myöskään ole missään tekemisissä HX-hankkeen Sauli Niinistö totesi juuri, että maailma on menossa suuntaan, jossa suurvaltiot määrittävät pelisäännöt. EU on heikko ja pienillä valtioilla on mitätön sanavalta maailman asioihin. Koiran adoptoiminen ulkomailta herättää eläinlääkäreissä huolta eikä syyttä — Suomeen ei kiistatta haluta ekinokokkia, rabiesta eikä resistenttejä bakteerikantoja. Lehtopöllön poikasella ja Pori Jazzien entisellä toimitusjohtajalla ei äkkipäätä tuntuisi olevan yhteistä, vaan on.

Vaihtoehtoisten totuuksien vallitessa kumpikin päätyi some -hyväksikäytetyiksi Iltalehden reportaasi paljastaa totuuden seksiturismista Pattayalla. Kaupunki on yhtä tyttöbaaria ja kaikki on kaupan. Kun suomalaismies matkustaa yksin tai kavereidensa kanssa Pattayalle, silloin on melko turha selittää lähtevänsä sukeltelemaan, golfaamaan tai ottamaan aurinkoa  Olen järkyttynyt Hesarin eilisestä keskusteluketjusta, jossa suuri osa ihmisistä kuvittelee kuvittelee feminismin tarkoittavan tasa-arvoa.

Saman virheen tekee myös Vesa Hack. Seuraavassa kuitenkin 10 syytä, miksi feminismi ei tarkoita tasa-arvoa. Elämä heittää tikalla polveen ja se sattuu Myssyn avulla saa edes väliaikaisen hyvänolontunteen, mitä kukaan muu ei voi mulle tarjota..

En mä useesti käytä ja yleensä vain sillon ku EI vituta Ois kiva saada lisää tietoa hasiksen myynnistä kotipaikkakunnallani ku koskaan ei saa sillon ku tarvis Erittäin taidolla tehdyt sivut ja kun asiakin on oikea Hamppu on niin hyvää, että voisin myydä vaikka tyttäreni sen edestä! Well, vittu naa hinnat vituttaa Jopa, kaukana pohjoisessa eli Suomessa saa kankkua halpaan hupa hintaan pohjoisen revontulet todellakin rulaa isoo kyrpaa..

Ma meen nyt nussii nurmee Onks totta etta 1. Vetakaa kateen vittupaat, jos asia on niin, mutta mua ei enaa saa Suomeen takas millaan Sananvapaus ei ole ikina ollut Suomessa ilmaista mutta kaikella rajansa Saatanan koti-Suomalaiset kun te ette osaa vaatia ikina mitaan!!! Herrajumala kaikki eduskunnan kusipäät tiedän että luette!!! Yrittäkää nyt jo lieventää huumausainelakia, ja hivenen nopeaan tahtiin, meinaan vaan että kadulta saa nykyään amfetamiinia helpommalla kuin Cannabista, ja hyvin tiedätte kumpi on elimistölle tuhoisampaa!!!

Kannabis on hyvä aine kohtuullisesti käytettynä mutta runsaaammin käytettynä se imee elämänenergian. Hasis on kaikkein vaarallisin huume, se on kaiken pahan alku. Älä kokeile koskaan - nauti elämästä selvänä. Psykoosin kokeneen huumenuoren äiti.

I wish i had a scanner so I could send you a picture of some of my indika that i have grown in Oregon USA maybe if you come here i could let you try some!!! Joitakin teistä voisi miellyttää se, että rikollisuus huumeiden ympäriltä vähenisi ns. Hollannin mallin saatua lainvoiman. Saisittehan rauhassa jatkaa sitä itsekästä ja itsekeskeistä harrastustanne, te kun tuskin huolehtisitte niistä, jotka o vat teidän johdollanne koukkuun jääneet!

Tämähän touhu on laitonta. Eikö olekin laissa kiellettyä julkisesti levittää "huumeiden puolesta"aineistoa. Ja huumekasvien kasvatus ohjeita.

Asiasta toiseen minulla on internetistä tulostettu 50 sivuinen huume kirja jossa käsitellään huumeiden valmistusta ym. Tuhero tyydyttää alapään, mutta mysyt hoitaa yläpään. En jaksa osallistua tähän propaganda keskusteluun vaan esitän kysymyksen, johon toivoisin toimituksen vastaavan.

Kuinka usein sivuja päivitetään? Eikö palautesivuillekin voisi laittaa samanlaista päiväystä kuin ajan kohtaista sivuille? On erinomaista, etta suomessa on WWW-sivu jolta saa asianmukaista tietoa kannabiksesta.

Laajenpi keskustelu laillistamisesta on toisesti tarpeen. Olen erittäin kiitollinen SKY: Olen oppinut paljon uutta ja ihmeellistä, näistä asioista kun ei kuitenkaan juuri muualla puhuta.

Tai puhutaan, mutta negatiiviseen sävyyn ja syvästi paheksuen. Asiallista tietoa on aina mukava saada. Sivunne auttavat minua omissa ratkaissuissani. Eläkää ihmiset,naurakaa ja iloitkaa!!! Onnea uuden Domainin saamisesta! Minä en seuraa ketään ellei hänellä ole tissit tai kaljaa. Hamppu laillisex niin kuin pimppi! On nimittain tieteellinen tosi asia, etta pimppi ja hamppu taydentavat toisiaan. Ei hamppua ilman pimppia!

Hamppuileva pimpin ystava vm. Pohjoisen Revontulet rulaa munaa! Miksei porukka järkkää nykylain vastaista mielenosoitusta? Luulisi, että Suomesta löytyisi edes tuhat kiinnostunutta. Sekin olisi jo kiva porukka.

Vaikka polttaisimme kaikki pienet kapinahenkiset blossit. Ei ne voisi kuitenkaan koko laumaa pidättää. Marssin päätteeksi siistit bileet jossain mukavassa paikassa. Kannanottonne kieltolain aiheuttamista ongelmista on erittäin hyvä ja ajatuksella laadittu! En vastusta enkä kannata, mutta haluaisin tietää. Vaikuttaako hampun poltto suorituksiin, siis huonontaako se urheilu suorituksia heikkeneekö kunto? Kun on pilvessä onko perillä siitä mitä tekee, vai onko ihan pihalla?

Näytätte aika paljon kehuvan ainetta, mutta voiko sellaista olla mistä ei olisi haittaa? Kertokaapa siis huonotkin puolet. En polta enkä tule polttamaan! Sa ahdasmielinen ihminen, joka ihmettelit, etta kuka 'tervejarkinen' ihminen olis kiinnostunut muka kannabiksesta Vastaus: Kannustaessani nauttimaan jaloa Cannabis Sativaa, jota myos itse kasvatan, oletan tietenkin, etta itse olet 'tervejarkinen'.

Duuni on ja asialliset kuteet. Mitä vitun hyötyä on noista huumeista? Aina sitä verrataan siihen että mitä hyötyä on tupakasta. Työntäisitte nuo kaikki vitun kannabikset sun muut vitun marit perseeseen.

Näkeehän sen tervejärkinen ihminen että mitä tyyppejä nuo narkkarit on. Sellaisia vitun rääsyissä kulkevia tyyppejä jotka miettivät että mistä saisi seuraavan neulan. Kun niillä ei ole rahaa, he alkavat ryöstelemään paikkoja ja ihmisiä piikin tarpeessa.

Ei kai kukaan työnottaja tuollaisia ota töihin jotka on päivät pitkät pilvessä. Kuinka paljon vähemmän maailmassa olisi ryöstöjä ja murhia jos maailmassa ei olisi noita vitun huumeita. Luulisi että tupakka ja alkoholi riittäisi. Ja viinasta sen verran että sekin on viisaiden juoma! Sitä ei ole tarkoitettu kitattavaksi litrakaupalla. Kannabis ei ole niin vaarallista kuin luullaan. Sillä viina on mielestäni paljon vaarallisempi kuin kannabis. Säästyisi monelta viinan aiheuttamalta harmilta.

Mutta kaikessa on oltava kohtuus! Koska en ole omiani puhunut tanne aikoihin, piti vaan todeta etta hyva pojat, jatkakaa sita possyttelyanne. Nyt kun Jenkkilakin alkaa taipua, nakyy tunnelin paassa valoa. Jarjestetaan toverit mielenosoitus, jossa sata miljoonaa paukkupaata istuu yhdessa megalomaanisessa ringissa Senaatintorilla ja polttelevat paansa spiraaliin!

G's Suomessakin marin poltto on kuulunut rap-kulttuuriin jo pitkään,joten olen polttanut itsekin pari vuotta. I love ya Mary Jane! All my love goes to ya addict fools. Mua alkaa vituttaa paiva paiva paiva paiva paivalta yha enempi, kun ajattelee tilannetta suloisessa Suomessamme.

Hyvaa huume Joulun alkua, A. Hei, asiahan on nyt nain etta kannabis ei ole kovin paha asia. Eli, muistkaa ettette mollaa kaikkea muuta ja kehu kannabista, alkaaka kiistako kaikkia vaitteita siita. Esims se on totta, etta kannabis on 'GATEWAY' huume, koska yleensa aloittelevat kannibiskayttajat hankkivat kaman joltain onnettomalta diilerilta, joten tyyppi voi joutua muun paskan kanssa tekemisiin. Eli siis kannabis voi hyvinkin olla portti muihin huumeisiin.. Eli, vaikka tietaisittekin etta kannabis on hyva asia, niin alkaa vakisin tappako kaikkea negatiiviista, kaikessa hyvassakin on jotain huonoa.

Muuten, niin tama SKY on aivan saatanan hyva asia. Sallikaa hampun kasvatus ei huumeiden käyttö lopu kielloilla. Hampun kasvatuksen salliminen lopettaa laittoman huumekaupan. Syon tussua ja dullaa Free dope is our hope!!!! Terveisin, Dulla Turbaani Taivaasta.

Ainakin tähän asti tuntuu näin olevan- heitä ainakin suojellaan ja paijataan niin kuin heidän mieltymyksensä ei olisi itseaiheutettua. Samaan aikaan ganjantupruttelijoita potkitaan päähän minkä ehditään.

Ei se ihmekään ettei useat ihmiset uskalla tulla ulos kaapista. Älkääs nyt arvon kannabistit tehkö itsestänne ihan pellejä viinaa morkkaamalla. Se on aivan yhtä yksisilmäinen asenne kuin kannabiksen käytön tuomitsijoilla on kannabista kohtaan.

Sekä alkoholia että kannabista voi käyttää kahdella eri tavalla: Näenkin kannabisyhdistyksen roolin samankaltaisena kuin olut- ja viiniseurojen roolin, nautintoainekäytön edistäjänä huumekäytön sijasta.

Olut- ja viiniseurat hyväksytään nykyisin, mutta esimerkiksi 30 -luvulla moiset seurat olisi tuomittu ankarin sanankääntein alkoholismin edistäjinä. Nykyään kannabisyhdistys saa osakseen vastaavia panetteluja. Kannabiksen käyttäjien onkin parasta esiintyä mahdollisimman skarpisti ja älykkäästi, että suuren yleisön ennakkoluulot hälvenisivät.

Hyvät hörhöt,pitäkää nämä huumeet erossa kannabiksesta ja muusta kivasta. Moniko sellainen joka vetää viinaa tai kovaa kamaa päivittäin kehuu rehellisesti sitä muille?

Hytkä on hyvää ja mari makeaa! Pitäkää kolvit kuumina veljet! Che livrez moi vite. Moi taas kaikki sauhutteliat! Itse katselen aika surullisena näitä kommentti sivuja koska jotku jotka eivät ole ottaneet ns. Itse olen todennut omien hamppupensaiden polttelun hyvin mukavaksi verrattuna alkoholin tai tupakan käyttöön. Vaikka olen poltellut jo pitemmän aikaa.

Käyn myös säännöllisesti urheilemassa ja lenkillä sekä pystyn alittamaan esim. Olen varma että kannabis tulee lailliseksi suomessa joskus mutta asenteita ja yleistä mielipidettä on vaikea muuttaa koska suomessa on todellakin käynnissä aivopesu.

Toitotetaan kannabiksen vaaroista niin että siihen jo melkein itsekkin uskoo. Aivan niinkuin Neuvostoliitossa ennen kansa aivopestiin niin pahoin että raukat vieläkin luulevat että jenkit aikovat hyökätä sinne. Ja viimeinen kommentti Päiville: Itse nauroin vitsille vaikka en vetäisi LSD: Arizona ja Kalifornia laillistivat marihuanan laaketieteellisen kayton! Koska Suomessa saadaan vastaavia kansanaanestyksia Onhan sitä kiva aina välistä poltella.

Minä roikun pelastusrenkaassa,jonka nimi on nurtsi. Kuitenkaan en ymmärrä miksi yhdistys levittää tietoja myös muista aineista kuten mm. Asiannehan on tietääkseni saada kannabis lailliseksi nautintoaineeksi Suomessa. Kannabiksen puolesta puhujana teillä on rankat mielipiteet alkoholista ja nikotiinista, mutta onko ainoa keino verrata kannabista muihin meillä jo ongelmia tuoneisiin "huumeisiin"?

Olisi hyvä, jos pystyisitte puhumaan vain pelkästään kannabiksesta ja yhdistyksenne laillisuuteen tähtäävistä asioista. Hyvää Syksyn jatkoa, toivoo "Ei itse kannabiksen käyttäjä, vaan sen laillisuutta puolustava" he im with ed. Onhan se hienoa että meillä on suomessakin näin hieno yhdistys. Ottakaahan juntit,valittajat siitä asiasta selvää. Ihan asialliset sivut, me akateemiset kovien huumeiden ystävät kyllä kaipaisimme my s LSD: Olen kauan ihmetellyt, että mitä ne arvon sky: Mielestäni sky on erittäin moraalittomasti esim.

Vaikka arvon herrat siellä sky: Myös viime aikaiset lehtijutut kannabisyhdistyksen sihteerin ja perustajajäsenen huume- kaupoista ihmetyttävät minua suuresti. Mua myös on kauan vituttanut suuresti, että aina puheissanne vertaatte kannabista alkoholiin. Tuskin kukaan on koskaan väittänyt, etteikö alkoholin jatkuva ja runsas käyttö olisi ihmisille vaarallista. Mielipidesivujanne selaillessani huomaan myös, että suuri osa siellä kävijöistä on alle vuotiaita. Eikö tämä jo kerro siitä, että "kannabisvalistuksenne" puree juuri nimenomaisesti nuoriin.

Eihän kukaan valistunut aikuinen ihminen usko tälläistä roskaa. Ikävä kyllä olen myös itse joutunut nuorempana kokeilemaan nimenomaista tuotetta ja katunut sitä jälkeenpäin. Olen myös nähnyt monen kaverini jotka jatkoivat käyttöä kohtalon, heistä hyvin moni on ns. Olen myös työssäni kohdannut huumeongelmaisten läheisiä ja käyttäjiä.

En sydämmestäni toivo kenellekkään sellaista elämää mitä olen nähnyt. Hashish poistaa sähköisyyden ja pölyn näyttöruduista,TV-ruuduista sekä lasi- ja muovipinnoilta. On se jumalauta niin tyhmää että pitää olla tälläne Huumekerho! En näe mitään syytä miksi kasvia nimeltä Cannabis Sativa voitaisi laillistaa. Yhdysvalloissa se tappaa huomattavasti vähemmän ihmisiä kuin tupakka tai viina,mutta pitäisiköhän muuttaa Hollantiin?! Sääli ettei Matti Wuori päässyt Strasbourgiin!

ATK-Istituutissa on paljon teidän kanssa asioista samoin ajattelevia ihmisiä. Pitäkää yllä hyvää työtä sivistyksen, vapauden ja mukavuuden edistämiseksi. Mustaksi perunat muuttuivat, valot huoneestani sammuivat. Otin ensi askeleen kohti määränpäätäni, olin jo todella lähellä. Hän tuli ja antoi minulle sen, jota olin odottanut.

Kahden miehen välissä oli jotain joka sai minut mukaan. Se oli varastettu perintö. Laura näki painajaista, kun tulin huoneesee. En ollu varma, mutta säikähdin. Tuskin kykenin päästämään huuliltani heikon "Olisko myssyy?

Kulman takaa esiin liukui kiiltelevän nahkarotsin hiha. Esiin astui aito hintti! Valahdin valkoiseksi enkä kyennyt liikkumaan paikoiltani. Tunsin jonkin lämpimän ja pehmeän täyttävän pikkuhousuni. Samassa tuo roteva mies tarttui minuun karvaisilla kourillaan ja siitä alkoi kuuma romanssini. Mikä on tarinan opetus? Hello kaikki maailman immeiset, on todella hyvä että tämmöisiäkin sivuja löytyy! Pisteet himaan ja hamppu laillisexi!!! Tervehdys kaikki myssy toverit täällä kotkassa me pidämme piippumme kuumana ja kasvihuoneemme valoisana terveisiä idiooteille mm.

Kannabis lailliseksi mari vapaille markkinoille. Ei siitä nyt niin hirveitä ongelmia tule. Eihan se, etta on toinen jalka paskassa l. Olen nyt täällä viettämässä eläkepäiviäni Rivieran auringossa - ja huurteinen maistuu. Voisitteko silti lähettää minulle pari spliffiä vanhojen taistojen kunniaksi? Kaikennäköistä hemmoa tännekin näemmä kirjoittelee: Ihmeellistä, kun kaikennäköisille katutappelijoille perustetaan yökahviloita, jos mummon öisestä koulimisesta tulee nyrkit kipeiksi,ja samaan aikaan riehutaan siitä, mitä ihminen tekee itsellensä.

Mitä tässä on kieroa? Jos alkoholi lain uudistaminen on näin hankalaa kuin se naytää olevan niin en yhtään ihmettele että kannabista ei saada lailliseksi.

Suomalaiset eivät tajua vaatia sellaista mitä heillä ei ikinä ole ollut. Lisäksi kannabiksen mustamaalaus on hyvin ärsyttävää koska sillä viranomaiset yrittävät pitää suuret ihmismassat pelossa ja kurissa kannabista kohtaan.

Mutta huumausaine lakiin tulee varmasti muutos kuten tuli aikoinaan alkoholin kohdalla. Kaikki kansa käytti alkoholia niin silloin oli hallituksen pakko muuttaa lakia sillä maassa ei olisi ollut yhtään ns. Siis tehän olette itsekkin vasta nuoria. Teistä jotkut ovat ehkä vanhempia mutta, helvetisti jälkeen jääneitä!! Mitä teidän laiset ihmiset haluavat elämältään, tuletteko koskaan saamaan lapsia VAI kuoletteko ennen sitä Ja kumminkin kiitos sky: Olen sitä mieltä, että toimintanne on hieno asia.

Jos teidänkaltaisenne ihmiset eivät avomielisellä toiminnallaan yrittäisi vaikuttaa asioihin, ei minulla ja kaltaisillani olisi mitään mahdollisuutta toivoa parempaa huomista.

Joskus puutarhojen annetaan kasvaa vapaasti ja solumyrkky nimeltä etanoli ei turmele onnettomia ihmisiä. Saatte lähikuukausina ainakin yhden uuden jäsenen Luin kaikki teidän roskakommentit ja tulin siihen tulokseen että: Maailmassa saisi olla yksi iso saari jossa tehtäisiin vain pahinta huumetta ja sitten kaikki hipit ja popit ja pöpit huumeiden käyttäjät saisivat sitä sieltä niin paljon kuin jaksaa vetää!

Ja ruumiit tietenkin laitettaisiin seur. No tietenkin ne jotka tulee teistä jotka kuolette siellä.. Ettekö te helvetti jo tajua että huumeet tappaa ja tuhoaa ihmisiä.. Koska he ovat niin vahvoja ja eivät näin ollen tarvitse ihmisten paskoja. Mikä teissä on kun haluatte levittää virheellistä kuvaa huumeista?

Kaikki ex-käyttäjät joita olen kuunnellut ovat sanoneet että kaikki tämä on paskaa ja aina sitä haluaa vain kovempaa huumetta ja niin sitä ollaan koukussa.. Rikoksia tehdään että saadaan rahaa ja tapetaan porukkaa siinä sivussa.. Ja sulle Markus Juuti..

Ettekö voisi kuolla jossakin vitun piilopirtissa huumeiden yliannostukseen!?!??! Ja rahat saatte varastamalla vaikka kuinka sanotte että kasvatatte itse..

Minä en itseasiassa ymmärrä hampun laillistamisen vastustajia, koska osa heistä käyttää alkoholia, ja pienempi osa pillereitä tms. Eikö tämä jos joku ole merkki juuri siitä mihin tämä maa on menossa??? Omat kokemukseni alkoholista ovat olleet: Pienissä määrin 6 olutta nautittuna hilpeä ja iloinen olo. Keskinkertainen määrä 10 olutta aiheuttaa lisää mielitekoa.

Suuri määrä totaalinen paljon viinaa ja olutta muistinmenetys ja agressioita, ja erittäin suuri määrä ei omakohtainen 4-pulloa perhekossua KUOLEMA hampulla vastaavat: Ja alkoholin vaaroista pahin on riippuvainen elämä, toiseksi pahin KUOLEMA Kannabiksestakin toki voi jäädä koukkuun, mutta ei läheskään yhtä pahoin kuin Tupakasta jota käytän tai alkoholista jossain määrin myös käytän Alkoholiinhan kuolee vuosittain tuhansia ihmisiä!!! Kuinka moni kuolee kannabiksen yliannostukseen n.

Bob Marley käytti päivittäin n. Sitten hän kuoli syöpäkasvaimeen Jussi Anttila, Seinäjoki Jussi. Eikö sivulta löydy tietoja marin kasvattamisesta? Mari on erittäin hyvää ainetta perseen kautta imettynä! Lisää keskustelua telkkarissa,lehtien mielipidesivuilla ja joka paikassa. Iloisin terveisin Anna Komeat sivut, täytyy myöntää. En käytä kannabista, mutta olen silti iloinen että edes jostakin saa paljon informaatiota kannabiksesta, ja muistakin huumeista.

Virallisten tahojen tarjoama huumetieto on aivan liian vähäistä, ikäänkuin tietoa pantattaisisiin. Freenetin sivutkaan eivät tee eroa ekstaasin ja amfetamiinin välillä. Juu, erityispisteet muuten osoittamastanne tyylitajusta; täällä ei näe hölmöjä ja räikeitä englanninkielisiä iskulauseita, kuten Freenetin sivuilla. Alaa paljolti tutkineena voinen kertoa, että SKY vähättelee kannabiksen haittoja. Jo parin viikon säännöllinen käyttö aiheuttaa psyykkisen riippuvuuden, josta on itse asiassa vaikeampaa päästä yli kuin fyysisestä riippuvuudesta, jonka syntymis een tarvitaan pidempiaikaista, runsasta käyttöä.

Kun käyttäjä on tottunut ottamaan kannabisannoksia, suurenee hänen toleranssinsa, joka taas johtaa siihen, että annokset suurenevat. Mitä suurempia annoksia käytetään, sitä suuremmat ovat myös elimistöön ko hdistuvat haittavaikutukset.

Pahimpana haittana pitäisin sitä, että henkinen kehitys voi pysähtyä käytön ollessa säännöllistä, eli käytännössä tarkoittaa sitä, että jos polttelet pilveä esim.

Tästä ilmiöstä voi kyllä toipuakin, mutta se vie kuukausia, jopa vuosia. Kannabispsykoosi ei ole sekään mikä!

Lisäksi haluaisin mainita, että alkoholistien hoitoon menee Suomessa uskomattomia määriä veronmaksajien rahoja. Se on kuitenkin asia, jolle ei voi tehdä enää mitään, muuta kuin hoitaa edelleen alkoholisteja, eli edelleen maks aa veroja heidän hoitoaan varten. Miksi pitäisi siis sijoittaa kansalaisten veromarkkoja myös narkkareihin? Eikö alkoholisteissakin ole jo tarpeeksi? Joten lopettakaa tämän virheellisen tiedon syöttäminen yhteiskunnalle, ennenkuin on liian myöhäistä, ja l aitoksissa loppuvat hoitopaikat, koska narkomaanit ovat ne valloittaneet!

Kylla juttu on niin etta Perkele teidat vitun haisevat limaiset viinanlitkijat saisi elimineerata. Kylla juttu on niin.. Weed is just a God's way to say HI!!!!!!!!!!!!!!!!! Mikseivät lukijoiden kommentit ole aina aikajärjestyksessä? Olen huomannut että vanhojenkin kommenttien sekaan ilmestyy yhtäkkiä uusia. Sekavaa, mutta ainakin täällä riittää kommentteja ja keskustelua, toisin kuin freenetin huumesivuilla.

Jumala katsoi kaikkea mitä oli luonut ja huomasi, että se oli hyvää. Siis onnea valitsemallanne tiellä. Olemme tässä kaveriporukalla tuumineet kokeilla maria. No, joka tapauksessa on ihan ookoo saada infoo tästä hommasta. Oli ilo huomata, että tämä Marina von Weissenbergin sivuillanne esitetty huumekannanotto olikin kupla.

Tuo virheellinen huumekannanotto oli pilata homman. Kun nyt olette oikaisseet tuon virheellisen huumekannanoton, voin hyvillä mielin äänestää Marinaa. Teille huumeiden käyttäjille sopii erittäin hyvin ehdokkaaksi vanha taistolainen Matti Vuori. Eihän kukaan ota häntä vakavissaan. Toinen hyvä ehdokasvihje seuraaviin vaaleihin olisi Ior Bock. Katselin hänen esiintymistään Minä ja Sarasvuo ohjelmassa ja sanoisin, että sopii hyvin!

Ihmettelen suuresti, miksi Vihreästä liitosta on tulossa huumepuolue. Vihreäthän pyrkivät luonnon ja ihmisen suojeluun vastustamalla saasteiden ja myrkkyjen päästämistä luontoon, jopa niin voimakkaasti, että järkevä taloudellinen toiminta vaikeutuu. Onko tässä huumemyönteisyydessä jokin linkolalainen juoni - saastuttamalla ihmiset huumeilla tuhotaan koko ihmiskunta, jolloin muiden lajien moninaisuus kukoistaisi tällä planeetalla.

Ehkä tästä on kysymys. Haluan sanoa sen että kotona kasvattaminen on mahtava harrastus ja sitä ei tulisi pilata kannabiksen laillistamisella!!! Mista saisi tietoa hyvista "teeresepteistä"? Kannabistuotteet pitäisi ehdottomasti laillistaa!! Hyvä että sivuja on nyt päivitetty ja ne sisältää ajankohtaisia juttuja.

Tosi asiallista ja hyvää tiedonlevitystä, mutta pitäkää itsenne oikeesti erossa muista aineista. Vaika mä ja mahd. Mutta on tosi jees että sivuiltanne löytyy linkkejä myös päihteidenvastaseen työhön.

Onko teidän yhdistyksellä alai kärajaa??? Tsemppiä, ja saakaa itsenne näkymään, tehkää selväksi että kannabis ei oo Huume,ainakaan enempää kuin alkoholi. Viinan virtaaminen sais lakata. Mitä ihmeen meteliä te pidätte kannabiksen terveellisyydestä?

Tuoko se teille käyttäjille paremman omantunnon, kun saatte julistaa sen hyviä puolia huonot täysin unohtaen? Jos te haluutte poltella, niin ihan sama se mulle on, mutta älkää nyt saatanassa tulko selittelemään "Kannabiksen lääketieteellisesti todistetuista hyvistä puolista".

Kualkaa kaikki hupiheinän käryttäjät!!! Ei voi olla noin saatanan tyhmä ihminen, että menee ja kehuu kyseistä ainetta, joka tuhoaa lähes kaikenlaisia solukkoja, joita immeisestä löytyy!!! Etenkin, kun sitä vastaan on löydetty varsin päteviä perusteluja, niin on porukalla munaa tulla myymään meikäankalle jointtia siinä uskossa, että joku vielä todella ostaisi sitä shittiä, ja näinollen tuhoaisi käytännöllisesti katsoen loppuelämänsä.

Joku raja pitää olla! N-täpä mitä mieltä olette siitä että kaksitoista vuatias peruskoululainen kippaa pullon kossua ja syä puketin purana kaheksansataa äm gee: Tai sitten muut huumeet? Eipä kai kukaan sitä ostamaan menisi ellei aevot olisi jo täysin sulaneet , mutta miättikää toki, miksi ei? Kertokaa mulle miksei muita huumeita saisi laillistaa, jos niiden "kohtuukäyttö" ei ole hengenvaarallista, kuten niiden käyttäjät tuppaavat väittämään.

Tältä pohjalta saatte alkaa miättimään, miten uskottavilta tiejjän jutut kuulostaa muiden korvissa, kuten hepon käyttäjien jutut teijjän korvissa!!! Istun tässä sienipäisessä syysillassa ja ajattelen, että olettepa te hassuja vanhoja partoja varovaisine kannabispolitiikkoinenne.

Minun mielestäni kannabista VARSINKIN nuorille, niin että jäävät sille tielleen, eivätkä äidy miksikään yhteisk untaan ehkäpä jopa tärkeisiin paikkoihin pyrkiviksi ja muutenkin kunnon kansalaisiksi. Ei tästä tule mitään jos me ruvetaan niitä leikkejä leikkimään. Kannabista vaan ei mitään hyssyttelyä! Ja nuorena ja sieniä! Mutta kuten jo sanoin olen erittäin rakastunut teihin kaikkiin Ja kai te ymmärrätte, että täällä minä istun ja nauran ja vähät välitän Hyvää ja sateista syksyä teille kaikille toivoo nuori mutta kukkaan ja sieniin sekaantunut nuori miespuolinen sanonko jopa että hulttio Suomen pääkaupungista!

Itse käytän kannabista kohtuulliseti, joten kannabis lailliseksi. Minkä takia te tuutte tänne puhumaan asiasta, josta ette tiiä?? Onko mitään järkee puhua asiasta, josta ei oo mitään hajua??? Onko oikein ryypätä ihan sikana, lähtee rihumaan ja putkaan, vai ottaa kotona tai kavereiden kanssa paukut ja pitää hauskaa?? Marina von Weissenber on täysin ERI mieltä kannabiksen sallimisesta!!!

Ei samaa -- katsokaa itse haravasta. Marina korjasi kantansa kun kiitin häntä vastauksesta. Nyt äänet ovat menossa aivan väärälle ehdokkaalle. Jos Matti Wuori ei sovi äänestäjälle, niin antaa toiseksi vaihtoehdoksi Eeropekka Rislakki nusu -- hän on TÄYSIN samaa mieltä kannabiksen vapauttamisesta, mutta ei ole onnistunut uploadaamaan vastauksiaan haravaan teknisten ongelmien vuoksi. Sivunne on erinomainen ja varsin asiallinen paikka saada oikeaa tietoa kannabiksesta. Joka puolella toitotetaan vain kuinka pahaksi kannabis on, mutta missään ei näe kunnollisia perusteita miksi näin on.

Jatkakaa hyvää työtä ja olkaa aktiivisempia julkisuudessa. Se veisi rikollisuudelta tärkeän tulonlähteen, kertoo Bonino Le Parisien -päivälehdessä, ja sanoo että Hollannin malli on tuottanut hyviä tuloksia.

Rikollisia ja rikoksia on melko vähän. Tietoa Boninosta saa osoitteesta http: Olenpa tässä viime päivien aikana lueskellut jos jonkinmoista propagandaa mm. On surullista nähdä kuinka valistetulle ja varjellulle Suomen kansalle menee läpi tuo vanha peruskouluviisaus; huumeet on huumeita, ja ne tappavat. Heroiinista ja ganjasta puhutaan samassa hengenvedossa, "kevyiden" ja "kovien" aineiden välille ei tehdä mitään jakoa. Otit sitten mitä muuta kuin viinaa tai rauhoittavia olet paatunut rikollinen ja nisti.

Tämä ajattelutapahan tunnetusti ei rajoitu vain päättäjiin, vaan myös ns. Itse olen jo tuttavapiirissäni noitavainojen kohteeksi joutunut, tosin vain pari heistä jaksoivat valittaa. Näin puhuvat "toverit", joiden aatos hyvästä viikonlopusta sisältää autovarkauksia, tappelua ja örmykuntoon itsensä ryyppäämistä.

Kumpi sitten onkaan pahempi rikollinen, rauhassa piipua poltteleva, koti-illasta nauttiva nuorimies, vai kadulla pillerihumalassa riitaa haastava nuorikko? Tupakki ja alkoholi nuorison 1.

Että siinä se portti. Ja näiden käyttö on sosiaalisesti hyväksyttyä. Tosi epäilyttävä yhteiskuntamoraali kun tapana on että saa anteeksi mitä vaan jos teko on tehty humalassa. Täälläpäin on siis sosiaalisesti hyväksyttyä ajaa humalassa,tapella ihan kenen kanssa huvittaa ,olla noin suurin piirtein täys kyrpä,kunhan vain muistaa olla humalassa.

Ja tupakkahan tappaa mutta tappakoon kun se on sosiaalisesti hyväksyttyä. Eikö työnteko pitäisi kieltää jos työttömyydestä aiheutuu niin suuria vieroitusoireita mitä olemme saaneet nähdä joka puolella kyllästymiseen asti.

Do you wonna get high? Kannabis lailliseksi,niinku jo anaaliseksi!!!! Hienoa että joku uskaltaa informoida asiasta Way to go, SKY. Tarkemmin kun ajattelee, niin hasis on kuitenkin parempi vaihtoehto, kuin jos ottais kunnon torvet viinasta.

Kannabiksen käyttöä ei kuitenkaan pystytä valvomaan. Eli kannabis vapaaksi ja vaikkapa verolle, niin sais valtiokin osansa niinkuin t ällähetkellä tupakasta ja viinasta. Kuitenkin uskon, ett ä tämä on aika mahdoton tehtävä.

Haluaisin kuitenkin sanoa, että kaikki veetuileva käytös tälläkin palstalla on ala-arvoista käytöstä. Joka asiasta pitää pystyä neuvottelemaan ja ymmärtämään myös muiden mielipiteitä. Olisiko mitenkään mahdollista, että järjestäisitte ihan täyspäisille keskustelutilaa. Eikä pelkästään tolloille, jotka eivät saa kirjoitettua mitään järkevää. Voisitte myös pistää jonkin näköisen vertailun törön hyvistä ja huonoista puolista. Teidän lukijat eivät taida olla ihan järkeviä, sillä kun lukee kommentteja sivuiltanne niin huomaa, miten lapsellisia suuri osa heistä on.

Vastatkaa kommenttiin ja SKY voisi vastata laittamalla pyytämäni jutut, niin kaikki voivat sitten miettiä tykönään n iiden totuudellisuutta. Oletteko ajatelleet miten rikollisuus kasvaisi, jos kannabis laillistettaisiin? Näissä lukijakommenteissa on havaittavissa, että huumeiden kannattajat iloitsevat juuri niistä lukijakommenteista, joissa on käytetty erilaisia kirosanoja ja nimittelyjä. Tällä pyritään osoittamaan, että kannabiksen käyttäjät olisivat jotenkin fiksumpia kuin vastustajat.

Ehkä teille ei tule mieleen, että tällaiset tunnereaktiot ovat jopa oikeutettuja. Luulen, että ainakin osa teistä reagoisi samalla tavalla tilanteessa, kun pedofiilit yrittävät selitellä omien paheidensa oikeutusta todistelemalla, että "he ovat itse asiassa hyviä ihmisiä ja pitävät lapsista, eivätkä pakota lapsia mihinkään vaan lapset jopa pitävät siitä".

Nykyajalle tuntuu olevan tyypillistä, että kaikenlaisista paheista ja epänormaalista käyttäytymisestä yritetään väkisin tehdä normaalia ja rikollisuudesta laillista. On veikeää lueskella teidän selityksiänne hampusta ikivanhana hyötykasvina, jota voidaan käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin mm.

Jos MTK tai maamiesseura vaatisivat hampun kasvattamisen sallimista, asia olisi yksinkertainen. Hampusta löytyy vähän huumeita sisältäviä jalosteita, jotka voitaisiin hyvinkin sallia kuitukasvina. Valitettavasti teidän tarkoituksenne on saada ainoastaan kannabis lailliseksi, tuskin teitä maanviljely kiinnostaa; eikä se pilvissä leijumalla edes onnistuisi.

Laillistaminen antaisi vain oikeutuksen omille paheillenne. Teitä ei kiinnosta se, minkälaisia kauaskantoisa seurauksia vapauttamisesta olisi koko yhteiskunnalle. Miksi yhteiskunnan pitäisi suostua vaatimuksiinne varsinkin, kun te ette edes itse tiedä miksi teidän pitää käyttää huumeita. Olette vain jääneet yksinkertaisesti nalkkiin, kun joku houkutteli teidät käyttämään. Yhtä huvittavilta tuntuvat väitteenne, että ette houkuttele ketään käyttämään kannabista.

Väite ei taatusti pidä paikkaansa. Jos se pitäisi, tässä maassa ei olisi yhtään huumeiden käyttäjää. Joku on taatusti houkutellut teidätkin käyttämään ja todennäköisesti suurin osa teistä on houkutellut jonkun muun, tuttavan tai kaverin käyttämään.

Olisi hauska kuulla Timo Larmelalta, kuka houkutteli hänet käyttämään ja kuinka monta ihmistä hän on houkutellut käyttämään. Samalla olisi hauska kuulla millä järkisyyllä hän perustelee oman käyttönsä. Yksinkertaisesti ajattalemalla tekin ymmärrätte oman toimintanne älyttömyyden. Jumalauta haluan kokeilla perkele eikö kukaan voi kertoa mistä saisi. Henkilökohtaiseen tarinaani kuuluu paljon viinaa enemmän viinaa vielä vähan ja yhdet vielä ja toisellekin jalalle ja maustettuna millä tahansa päänsekoitteella.

Olen siis alkoholisti sekakäyttäja ja tähan kuului aikanaan kaikenlaisia sivuvaikutuksia erittäin ikävää kun omallekohdalle sattuu,moraalinvartioillehan ei varmaan koskaan. No nyt tulee se asian ydin. Jos tuntuu että haluaa moisen pahan eläman tilalle jotain mielekkäämpää pahaa, kannattaa kokeilla tätä paljon parjattua pökerrrystä tiedättehän Rauhoittaa levotonta mieltä,saa taas langan päästä kiinni.

Koettu hyvä ohje kuuluu Sauhuttele rauhassa vaan ja unohda kaikki höyryäminen ja meuhkaaminen. Asiat sujuvat paljon paremmin. Raittiina olo tuntuu hyvältä. Se joka on läheisesti kokenut nämä alkoholi-kannabis-"muu kama" jutut tietää kyllä kuka puhuu asiaa. Näin on,elämä jatkuu ja hamppu kasvaa. Ja miten töykeita ovat niiden mielipiteet jotka asiasta eivat tiedä. Kannattaisi hankkia kokemusta ennenkuin sanoo mitaan.

Itse pidan alkoholia erittäin vahvana huumausaineena enkä pida sen juomisesta. Ja tupakointia vastustan yli kaiken. Mutta silti pidän kannabiksen antamista vaikutuksista, niin mukava olo. Ja terveisiä vaan näille fiksuille hysteerikoille: Tämä on sellainen pointti, joka kannattaisi muistaa asiasta keskusteltaessa. Huumeetonta yhteiskuntaa ei ole, huumeettomia yksilöitä toki on. Älkääpäs nyt vaan antako vanhoollisille kommareille periksi Jos nyt ne meinaavat kuitenkin ottaa teiltä sivut pois niin siirtäkää se jonnekin muualle missä eivät jälkeenjääneet vanhukset enää jaksa yrittää pitää suomea peräkylänä Suomi muun euroopan tasolle.

Juuri nyt soi Cityltä biisi "juodaan, juodaan, juodaan Se on ollut muutama vuosikymmen sitten aivan yhtä laitonta ja paheksuttua kuin kannabis on tällä hetkellä. Ja mikä olikaan kieltolain kohtalo? Päättäjät tajusivat että minkään maailman lait, olivat ne sitten kuinka dragoniaanisia tahansa, eivät vaikuta ihmisten päihteidenkäyttöön.

Niinpä alkoholin kieltolaki kumottiin Yrtti, joka on ollut ihmiskunnan käytössä yli vuotta niin kuitukasvina kuin nautintoaineenakin. Noitavainot ja pelottelut jatkuvat yhä edelleen, pelkkä kannabiksen käyttö ja muutaman kasvin kotikasvatus ovat vieläkin rangaistavia tekoja!!!

Pilviveikkoja on jokaisessa sosiaaliluokassa, ammattiryhmässä etc. Minä tunnen henkilökohtaisesti monia huippulukioissa ym. Heille pilvi on nautintoaine siinä missä muutkin. It's no big deal. Se rentouttaa ja pistää mielikuvituksen mukavaan liitoon. Sitä on mukava nauttia silloin tällöin. Liika on toki liikaa. Isokenkäisten niin Suomessa kuin koko maailmassa on jo aika tulla järkiinsä ja dekriminalisoida kannabis. Kannabislait tuhoavat ihmisiä, ei kannabis itsessään!!!

.

Vuotiaan pillu ts sex

Naiset toivovat omien sanojensakin mukaan yleensä miestä, jonka sosiaaliluokka, koulutus ja ansiotaso ovat vähintään naisen veroiset. Henkilökohtaisesti jokainen voi odottaa mitä haluaa. Isossa kuvassa käy niin, että korkeasti koulutetut naiset, joita esim. Suomessa on väestöstä jatkuvasti yhä suurempi osa, tavoittelevat pienenevää miesten joukkoa.

Jos ylöspäin pariutuminen ei onnistu ja tässä pariutuminen sisältää seksisuhteet , nainen on mieluummin ilman kuin alemman tason miehen kanssa. Jos nainen ei löydä korkeatasoista miestä parisuhteeseen, hän hankkii lapsia mieluummin ns. Tämän mahdollistaa paitsi naisten oma ansiotaso myös nykymallinen valtio aviomiehen korvikkeena, johon liittyvät yksinhuoltajuuden myönteisiä puolia korostavat asenteet ja yleinen feministinen eetos.

Teoria ennustaa, että tällaisessa yhteiskunnassa yksin muttei halutessaan lapsettomiksi jäävät monet korkeasti koulutetut naiset. Toisaalta yksin ja usein lapsettomiksi jäävät monet alemman sosiaaliluokan miehet. Onko meillä Suomessa tämä tilanne, vai onko meillä Suomessa tämä tilanne?

Viisitoista vuotta sitten eräs suomalainen herratuttavani tuli käymään Tallinnassa. Esittelin hänelle BMW-merkkisessä avoautossa ajavaa suomalaista miestä, jolla oli kaunis blondi etupenkillä. Olin juuri käynyt tätä suomalaisen pankin edustajaa haastattelemassa Kauppalehteen Hän karjui, että saatanan, perkelen, helvetti. Suomalaisen miehen ei tarvitse tulla kuin lahden toiselle puolelle töihin niin hänelle maksetaan heti sellaista palkkaa, että mies pystyy hankkimaan kunnon kinkunkaatovälineet Edellisen viestin kursivointi meni pilalle.

Vain ensimmäinen kappale oli lainaus Henryltä. Mielenkiintoinen länsimainen yhteisö, jossa on erittäin voimakkaasti miehiä suosiva sukupuolijakauma, on USA: Nuoret miehet kuolevat nuorina tai ovat lusimassa. The Economistissa oli äskettäin asiasta kirjoitus:. Jutussa kiinnitetään huomiota avioliittojen määrän romahtamiseen mustien keskuudessa. Kun vapailla miehillä on valinnanvaraa, he eivät sitoudu yhteen naiseen. Asian toinen puoli, joka jää jutussa varsinaisesti käsittelemättä, on naisten hypergamiataipumuksen vastaava vaikutus.

Sopii epäillä, että seksiä ei tipu kaikille miehille tuollaisessakaan yhteisössä. Vielä jokunen vuosi sitten olin itse sellainen retku joka vei mukavien ja kunnollisten miesten naiset. Tolkutonta on se, että näistä asioista ei juurikaan voi puhua. Yksinäisten naisten ongelmia nostetaan enemmän framille ja niitä pidetään ongelmina, yksinäisten miesten taas ei niinkään. On pidetty jopa ongelmallisena jos mies ei esim.

Sitä ei käsitellä niinkään valinnanvapauden ja periaatteiden piiriin kuuluvana ilmiönä, vaan miehestä tulee jollain tavalla "paha" jos hän sanoo että lapset ovat este. Se on muuten jännää miten "hyvä seksi" määritellään aina naisnäkökulmasta. Siihen kuuluu "läheisyyttä, hellyyttä" ym. Miehen ja naisen kokemus seksuaalisesta nautinnosta on aivan eri planeetalta jo fysiologisten eroavaisuuksienkin johdosta.

Parasta seksiä miehelle tarjoaa mahdollisimman hyväkroppainen nainen, hellyyksistä ja muusta viis. Voin kokemuksesta kertoa että nautinnon intensiivisyys korreloi suoraan naisen ulkonäköön. Miehen tärkein sukupuolielin on silmät jos näin ei olisi, naiseteivät olisi esim. Se miksi asiaa ei voida myöntää ja se on niin suuri tabu on se surullinen tosiseikka että tämä on maailman epädemokraattisin asia: Tällaisilla naisilla on siis mieletön valttikortti käytössään ja etulyöntiasema parinvalinnassa muihin naisiin nähden.

Te ette tiedä siitä mitään. Minusta puolestaan on ihan tolkutonta ajatella toista sukupuolta tässä tapauksessa naista kuin karjana tai massana josta pohditaan miten sitä riittäisi toisen sukupuolen yksilöiden seksuaalisten tarpeiden tyydyttämiseksi.

Haluan avautua ja kertoa omista elämänmittaisista kokemuksistani Suurena Rakastajana lyhytmäärittely tekniikalla, jos sopii. Jep naiset on sit raakoja, on ne Huh! Mut tehkää hyvä Offeri niin myyn sen! Ilmeet on sanoinkuvaavan monenlaisia Kateellisia, onnellisia, pettyneitä vaikka mitä. Kyllä monet naiset pitävät ajoittain myös suoraviivaisesta coituksesta ilman hellyyttä ja muuta läpinää.

Loistavaa, ulkonäkökeskeiset miehet ja naiset voivat ihan hyvin muodostaa pareja keskenään. Siihen väliin tavallisilla, ajattelevilla ihmisillä tuskin on haluakaan. Tunnen muuan kaverin jolla luottotiedot pyllyllään, alkoholistin poikanen, ulkonäössä ei järin kehumista mutta naisia riittää joka sormelle.

Tyyppi on niin helkatin hyvä puhumaan. Puhuu muorit pökerryksiin, nämä uskoo mitä vaan. Mitä se meistä naisista kertoo Pohjoismaisten tutkimusten mukaan Suomessa elää prosentuaalisesti suurin määrä homoseksuaaleja miehiä ja että suomalaisten homofobinen käyttäytyminenkin voidaan tulkita taipumukseksi homoseksuaalisuuteen ja sen kieltämisyrityksiin.

Suomessa tuo luku on kuitenkin korkeampi. Monien suomalaisten miesten suhde naisiin on vaikea siksi että he todellisuudessa haluaisivat suhdetta toiseen mieheen mutta homofobisessa ympäristössä tai pienellä paikkakunnalla he yrittävät sopeutua ympäristön vaatimuksiin ja epäonnistuvat. Monissa Uuden Suomen kirjoittajissakin nämä homoseksuaaliset taipumukset tulevat vahvasti esille vaikka ne piiloitetaankin homofobiaksi.

Kävin lukemassa edellä olevan Timo Anttilan kirjoittelua Kai Keskumäen kanssa edellisessä kirjoituksessaan ja uskallan väittää, että Timon olevan rakastunut Kaihin alitajuisella tasolla ehkä vain Kain kuvan perusteella. Kun menee taaksepäin Timon aiempaan kirjoitukseen sen huomaa pyörivän vain ja ainoastaan Kai Keskumäen ympärillä. Huomaan myös Timon ehdottavan face-to-face tapaamista Kaille. Samanlainen rakkaustarina Timolla on sitten taas tänään Pekka "Pietu" Sivosen kanssa jolle hän on tänään omistanut blogi-kirjoituksensa.

Varsinaista asiaa Timolla ei siis ole mutta jatkuvasti puhtaasti tunneperäisiä kirjoituksia toisista miehistä ja heidän tavoistaan ajatella ja toimia. Timo kutsuu Pietu Herra Äksäksi eli salaperäinen Mr. X joka teki häneen lähtemättömän vaikutuksen Oulussa ja jota Timo selvästikin salaisesti ihaili miehekkäänä aitona humalassa olevana perussuomalaisena joka ei kumartanut ketään.

Eivätkö nämä Timo Anttilan kirjoitukset ole aivan selviä flirttailuita muille miehille joiden huomiota hän kaipaa. Pohjimmiltaan voisi puhua homoseksuaalisesta teerinpelistä netissä miesten kesken.

Entä jos homoseksuaalejen miesten määrä nousee Suomessa prosenttiin? Näinhän on jo käynyt joidenkin naisten mielestä ja he siksi haluavat lisätä ulkomaalaisten tummaveristen ja afrikkalaisten miesten maahanmuuttoa Suomeen seksuaalisten tarpeittensa tyydyttämiseksi. Seksin puute - ongelma vai epäongelma? Jos naiset pihtaavat jossain yhteiskunnassa luonnollisena seurauksena on homoseksuaalisuuden kasvu.

Jos suomalaismiesten homoseksuaalisuus on korkein Pohjoismaissessa tilastossa niin se kertoo suomalaisnaisten olevan pihtareita. Tämä voi johtaa yhteiskunnallisiin ongelmiin kuten syntyvyyden laskuun ja tarpeeseen hankkia ulkomailta viriileitä maahanmuuttajamiehiä tyydyttämään yhteiskunnalliset tarpeet. Kuten kirjoitit aiemmassa blogissasi, kaikilla kirjoittajilla ei ole tarvetta tulla tunnetuiksi julkisuudessa. Muuten hyvä kirjoitus, mutta unohdit suuren väestönosan eli homoseksuaalit keskittyen vain heteroiden ongelmiin.

Kaikki miehet ovat ulkonäkökeskeisiä, sitä on vain naisten ilmeisesti mahdotonta tajuta. Taas tuputat sitä naisten näkemystä parinmuodostuksen "oikeista preferensseistä" tuolla "ulkonäkökeskeisyyden" käsitteelläsi. Ulkonäkökeskeisyys vaan on miehillä pajon hallitsevampi piirre parinvalinnassa kuin naisilla. Ikävää ehkä mutta tämä on fakta. Luuletko että miehet pystyvät esimerkiksi kontrolloimaan kiihottuneisuuttaan ja erektiotaan päättämällä että "nyt minua panettaa mukava ihminen koska se on poliittisesti korrektia".

Kylläpä nykyihmiset ovat todellakin vieraantuneet seksistä ja omasta ruumiillisuudestaan, huh huh! Näinhän se menee, että ensin katsotaan kuori ja mikäli se miellyttää niin otetaan sisuskin. Mutta sinun kirjoituksestasi saa sellaisen käsityksen, että muulla kuin kuorella ei olekaan mitään väliä.

Näinhän se varmaan yhdenillan suhteissa onkin mutta siinä vaiheessa kun puhutaan "parin muodostuksesta" niin luulisi muullakin olevan jokin merkitys kuin pelkällä ulkonäöllä. Kiinassa seksin puute on suuri ongelma, koska siellä on tyttösikiöiden abortoinnin takia huikea miesylijäämä nuoremmissa ikäluokissa. Arabimaissa puute on taas siitä syystä, että rikkailla on monta muijaa ja köyhillä ei yhtään, eikä ole pubeja, joista napata yhden yön kiertopalkinto.

Kyllähän se tosiasia on, että reppananainen saa halutessaan, mutta reppanmiehellä onkin sitten jo vähän vaikeampaa. Mitä näistä kiistelemään, kaikkihan tämän tietää. Kyllä moni mieskin pitää jotain tasorajaa ja pärjää vaikka vähän vähemmällä seksillä, varsinkin kun tulee pikkaisen ikää niin ei jaksa vouhottaa sen naisen perässä kuin mielipuoli. Itsellä oli niin kamalia yhdenillan juttuja, että kyllä sitä niiden jälkeen vähän mietti mitä tässä oikein touhuaa, meinaan hävetti aamulla sen verran pahasti.

Pitää jaksaa nähdä vaivaa sen naisen eteen niin saa myös vähän parempaa, ehkäpä ei niin usein, mutta kyllä laatu voittaa määrän mielestäni aina. Tarkoittanet että "Näin ei sano ainaostaan postmodernit tieteelliset tutkimukset ja Seta vaan myös ViNa. En tarkoita että pelkällä ulkonäöllä on väliä parinmuodostuksessa vaan totean että sillä on isompi merkitys kuin yleensä myönnetään ja erityisesti miesten parinvalintapreferenssien kohdalla.

Miehen ja naisen yhteisolo on tietysti muutakin kuin seksiä. Kuitenkin jos parisuhteesta eristetään pelkkä seksi ja tarkastellaan ainoastaan sitä, silloin ikävä kyllä huomioni ovat tosia: Tietysti ne miehet jotka eivät saa tällaista naista selittävät sitten asiat parhain päin Tosia-asiassa me kaikki olemme homoseksuaaleja.

Siksi joka kolmas arabimies elää homoseksuaalisesti. Arabikulttuurissa homoja eivät kuitenkaan ole ne omasta mielestään ne jotka panevat vaan ainoastaan ne joita pannaan. Mutta ainiin, naisiahan on nykyään niin vähän seksinpuutteesta kärsiville miehille, että ei riitä enää rumiakaan. Kauneus on kuitenkin aina onneksi katsojan silmässä.

Kaikille ei välttämättä uppoa perinteisesti hyvännäköisenä pidetty nainen. Eroottisuus ei kaikille tarkoita kiinteitä tissejä tai takamusta. Välillä kun sitä touhua katselee baarissa niin joku voisi ottaa videolle ja näyttää aamulla niin ei varmasti ihmettele sen jälkeen miksi ei oikein naiset innostuneet. Voisin melkein lyödä vetoa, että jos olet kaikinpuolin mukava ja hyväkäytöksinen ihminen, etkä 5 promillen humalassa niin mahdollisuutesi saada naista moninkertaistuvat.

Anni, olet ihan oikeassa. Kyllä miehen sekä naisen pitää olla sen verran terveesti "narsisti" että ulkonäöstään huolehtii. Välillä ihmetyttää ihmiset jotka antavat itsensä täysin "plösähtää". Noh, se on vähän temperamentti ja metabolismikysymyskin joten ei aleta miksikään terveysnatseiksi täällä ; Olennaisinta olisi ehkä saada kitkettyä jotenkin naisten kasvamisprosessista kaikki se kehittyneeksi väitetyn ihmislajin sivistynyttä hauskanpitoa estävä turha nunnatraumatisointi.

Meidän liike-energian ja kenties lämpösäteilynkin tämänhetkisten lähteiden taas on syytä hankkiutua nopeasti eroon kaikista rajoittavista uskomuksista. Sanot että "eroottisuus ei kaikille tarkoita kiinteitä tissejä tai takamusta". Tämä on totta mutta niin suurelle enemmistölle miehistä sillä on merkitystä että sitä voi pitää merkittävänä tekijänä tarkasteltaessa parinmuodostusta sekä yhteiskuntatieteellisessä että biologisessa mielessä.

Ilmiötä ei siis voi ohittaa jos on vakavissaan kiinnostunut esimerkiksi parinmuodostuksen mekanismeista. Tarkoitukseni ei ole olla vittumainen, tunnen vaan aitoa surua siitä että ei uskalleta ns. Miksi naisen saa siis itkemään arvostelemalla tämän ulkonäköä ennemminkin kuin luonnetta?

Eikö ulkonäön pitäisi olla pelkkää "kuorta" ja täten täysin mitätön asia "oikeiden arvojen" kannalta? Ikävä kyllä näin ei vielä ainakaan ole Mitäs olette mieltä laillisista bordelleista, olisiko siinä ratkaisu. Kuitenkin maailmassa on niitä naisia mitkä pitävät seksiä samana asiana, kuin moni muu pitää hampaiden pesua ja näkevät tässä hyvän keinon ansaita fyrkkaa.

Omasta mielestäni on enemmänkin miestä halventavaa joutua maksamaan seksistä: Tuntuisi aika luonnottomalta mutta toisaalta voisi ehkä päästä kokasemaan sen näköistä naista mihin ei olisi muualla ikinä mahdollisuutta. Onneksi ei ole tarvetta, vaikea kysymys. Miesten seksinpuute ei ole yhteiskunnallinen ongelma ainakaan Suomessa, koska se ei manifestoidu väkivaltana tai muuna erityisen näkyvänä ilmiönä. Ilman kumppania jäävät kyyhöttävät yksin kotona tai tekevät pitkää työpäivää riehumisen sijaan.

Tilanne on toinen monessa muslimimaassa, joiden väestörakenne on vääristynyt ja joissa yleinen tekemisen puute aiheuttaa jatkuvaa levottomuutta.

Itse panostan kaiken aikani työhön, enkä ole oikeastaan edes vuosiin jaksanut miettiä, miksen menesty pariutumismarkkinoilla. Sen sijaan työelämässä minulla menee ihan mukavasti, ja usko omaan menestykseen on kova. En siltikään oikein ymmärrä Hännikäisen kaltaisia miehiä, jotka nolaavat itsensä puutevalituksellaan. Seksittömyys ei välttämättä ole edes oma vika, vaan osoitus siitä, ettei kykyne vastaamaan markkinoiden kysyntään.

Jos nyt sattuu saamaan paskat kortit jakajalta, onko se oma vika? Ei mies voi vaikuttaa siihen, minkälaista seuraa nainen kaipaa. Empiirisissä tutkimuksissa olen havainnut, ettei minulla ja monella muulla ole sellaisia ominaisuuksia, joilla menestystä olisi odotettavissa.

Ei ihminen voi muuttaa persoonallisuuttaan tai kasvattaa markkina-arvoaan rajattomasti. Siksi kannattaakin keskittyä niihin asioihin, joihin voi oikeasti vaikuttaa itsesäälissä kieriskelyn sijaan. Ei minulla ainakaan ole mitenkään huono itseluottamus, enkä jaksa menettää elämänhaluani sen takia, että en mahdu jonkun toisen asettamiin pariutumiskriteereihin.

Suomessa muuten edes korkea koulutus ja kohtuullinen ansiotaso ei takaa yhtään mitään. Omasta tuttavapiiristä löytyy useita korkeasti koulutettuja, lähinnä uraansa keskittyviä miehiä, joilla ei niin sanotusti käy flaksi. Olet ehkä oikeassa Inex, omakin suhtautumiseni kertonee siitä, että aika ei vielä kypsä. Roomalainen stoalainen filosofikeisari Marcus Aureliuskin sanoi mietelmissään että seksi on vain kiihkotila, laukeaminen ja liman purkautuminen ja kaikki tähtää vain lajin lisääntymiseen.

Nähdäkseni paras ratkaisu olisi kulttuurinmuutos jossa naiset ovat vähintään yhtä rohkeita tekemään aloitteen. Jos homoilla on elämänsä aikana selkeästi eniten seksikumppaneita, lesboilla selvästi vähiten ja heteroilla siinä välissä, niin se jo kertoo miesten naisten erilaisesta sekin tarpeesta. Tähän miesten seksin puutteen ilmiöön tarttumiselle oikea reitti on ehkä kuitenkin lääketiede. Se on kieltä jota suurin osa ihmisistä ymmärtää ja joka on myös "pyhä" asia eikä pelkästään "luusereiden ruikuttamista".

Ainahan puhutaan seksin positiivisista terveysvaikutuksista. Haluaisinkin tietää mitä mahdollisia fysiologisia- ja terveysvaikutuksia seksin puutteella voi olla? Älkää siis te miehet tulko neuvomaan "oikeasta hyvästä seksistä" naista. Lähtökohtaisesti naiset ja miehet tuntevat seksistä erilailla.

Yksilökohtaisesti eroja on varmaan enemmän. Eri asia on sitten harrastaako seksiä itsekkäästi vain omaa nautintoaan ajatellen vai haluaako ottaa kumppanin huomioon. Eri ihmisille kauneus on erilainen käsite. Mutta yhtä kaikki, siis kauneudella pärjää.

Samoin voisin sanoa, että varakkailla tai kuuluisilla miehillä on samanlainen etulyöntiasema naisten iskemisen suhteen. Olen kertonut tämän aiemminkin, kuinka tuttavani mies sanoi eräillä illallisilla,"että nainen on väärässä paikassa, jos ei ole keittiössä hellan ääressä tai menossa makuuhuoneeseen".

Vastasin, että "mies on väärässä paikassa ellei ole johtajan pöydän ääressä tai menossa pankkiin". Olisi mukava jos naiset joutuisivat edes kerran elämässään kokemaan mitä miehetkin, kun tekevät aloitteita ja pokailevat naista, voisi se kohtelukin monilla muuttua vähän miehiäkin ymmärtäväksi ja se nenä pystyssä touhukin vähän laantua.

Miehet ovat jo niin tottuneet näihin naisten pakkeihin ja mitä omituisempaan käytökseen, kun mies nyt kehtaa edes lähestyä. Ja jos joku nyt niin hölmö on, että kuvittelee omissa harhoissaan saavansa Kournikovan näköisiä naisia niin ihan ensimmäisenä kannatta käydä kallonkutistajalla.

Tokihan jotkut miehet niin onnekaita ovat, että saavat naisen kuin naisen, mutta mitäpä sitä sen enempää miettimään. Tietysti ne miehet jotka eivät saa tällaista naista selittävät sitten asiat parhain päin… ". Niin tosiaan selittelyähän on valitettavasti molemmilla sukupuolilla. Selittäväthän monet naisetkin miehilleen, että "ei sillä koolla oikeasti ole väliä Tästäkin pitäisi nostaa kissa pöydälle.

Pienellä pippelillä ei tee kerrassaan mitään ja sekin pitäisi uskaltaa sanoa ihan suoraan. Ai me lähdimme tälle linjalle, itse asiassa me voisimme miesten peniksen mittaamisen oheen ottaa naisten emättimen väljyysmittaukset, niin mekin pääsisimme naureskelemaan naisille näissä merkeissä.

Nollaa voi kertoa kuinka paljon tahansa, se ei siitä kasva piirun vertaa. Mukava, hyväkäytöksinen mies on tasan yhtä kiinnostava, kuin hikinen sukka. Itsevarma, aggressiivinen alfamies on se, mikä naisia kiinnostaa. On toki totta, että naisilla saattaa olla monta hyväkäytöksistä nössömiestä ystävänä, mutta seksuaalisessa mielessä kiinnostuminen näihin yksilöihin on marginaalista. Miesten maailma on aivan totaalisen erilainen. Urosyksilö on aina suorittaja ja se uhrattavissa oleva puolisko.

Mistään tasa-arvosta on turha puhua, sillä nainen on aina oletusarvoisesti ylempänä markkina-arvoltaan. Luonto säätelee niin, että heikoille miehille ts. Hyödytöntähän tämä ei ole, vaan sen tarkoitus on vahvistaa alfojen asemaa parisuhdemarkkinoilla vertailukohteena. Luonto on armoton, mutta lajille kehitys on mahdollinen vain äärimmäisissä olosuhteissa. Mikä siinä biologiassa on - etenkin naisille - niin vaikeaa myöntää? Ihminen on eläin, joka osaa ajatella, mutta elää silti - poikkeuksetta - viettiensä varassa.

Kommentit miehen luontaisesta taipumuksesta homoseksuaalisuuteen ovat niin absurdeja, ettei niitä kannata edes kommentoida. Biologia vie, yksilöt vikisevät.

Mitenkä me vasta tässä vaiheessa muka lähdimme tälle linjalle? Emmekös me lähteneet tälle linjalle jo paljon aiemmin? Hyvin ennalta-arvattavaa myös tuo viittauksesi naisen emättimen kokoon. Itse satun tuntemaan näitä miehiä mitkä eivät saa ikinä kännissä naista, mutta selvinpäin onnistuu tai pienessä hiprakassa paljon paremmin.

Nainen haluaa itseään sekä älyllisesti, että fyysisesti vahvemman miehen. Nainen haluaa itsevarman miehen josta huokuu turvallisuus ja se, että hän pystyy puolustamaan naista tilanteessa kuin tilanteessa sekä sanoillaan, että fyysisesti.

Miehen tulee olla turvallinen mutta otteissaan tarpeeksi raju ja sopivasti aggressiivinen. Miehen tulee olla yhtä aikaa hellä ja jämäkkä. Miehen tulee olla älykäs, nokkela mutta silti ymmärtää olevansa tasavertainen naisen kanssa.

Miehen pitää pitää huolta naisesta myös taloudellisesti. VeliSynkkä Ei kyllä luulis et se olis isomunasten miesten ongelma mutta ompahan pukannu kuiteskii, että tiiän mistä puhun!

Myös esim vihreiden Pentti Linkola on ajanut aika samaa linjaa ilotaloja terveyskeskusten yhteyteen:. Hännikäinen ehdottaa, että naisille säädettäisiin asevelvollisuuden kaltainen pakollinen seksipalvelus valtion ylläpitämissä ilotaloissa.

Kun tuota netin tarjontaa tarkastelee, minulle tulee kyllä vaikutelma, että kaiken kokoisille ja muotoisille naisille löytyy kyllä palvojansa. Sen sijaan plösöjä ukkoja vähissä vaatteissa löytyy lähinnä huumorisivuilta, joten kyllä naiset ovat selvästi krantumpia näissä asioissa. Yhdysvaltalainen kansanviisaus käskee juoksemaan karkuun ja kovaa, jos joku ilmestyy paikalla ilmoittaen olevansa hallituksen asialla ja tulleensa auttamaan.

Tästä syystä toivon, että miesten seksinpuute ei nouse poliittiseksi ratkaistavaksi ongelmaksi. Kauhukuvissani p-poliittinen ministerivaliokunta päätyy kuitenkin esittämään jotakin katastrofiratkaisua johon sisältyy kielto, haittavero tai Stokkanvessapakko.

Jos karkea talouselämän termi sallitaan näinkin herkällä inhimillisen kanssakäymisen osa-alueella, kyseessä on sittenkin volyymibisnes. Eräs, nyttemmin jo tuonilmaisiin siirtynyt tuttava, lähti aina sen ajan tullessa kylän jompaan kumpaan baariin.

Kävi suoralla kysymyksellä systemaattisesti, ekshaustiivisesti, mutta kohteliaasti läpi kaikki naispuoliset asiakkaat, saaden tosin useasti juomat naamalleen, mutta harvemmin hän sieltä tyhjin käsin lähti. Jos suotuisan lopputuloksen todennäköisyys on luojan armosta pieni, täytyy toiminnan volyymi pitää suurena.

Kyllä minä ainakin myönnän itselleni että en tule sosioekonomisen statukseni takia ikinä saamaan ns. Maailma on kova paikka. Saara Pasanen toi rehellisesti nykysuomen naisten yleisen mielipiteen esiin. Jos te kaikki miehet nyt vaan oisitte tällaisia niin jo lohkeis pesää aina. Ei suoranaisesti, mutta miesten oikeuksien ajamisella olisi positiivinen vaikutus asiaan. Nimittäin, koska nainen haluaa itseään parempistatuksisen miehen niin nykytilanne, jossa verovaroista, joista leijonanosan maksavat miehet, tuetaan sinkkuäitiyttä ja toisaalta erotilanteissa jätetään miesten oikeudet huomiotta on johtanut siihen, että naisten status on parantunut merkittävästi verrattuna miehiin.

Lisäksi ovat vielä huomioon, että koulujärjestelmä on rakennettu tyttöjä varten, jolloin jatkuvasti suurempi osa pojista syrjäytyy, sekä miesvaltaisten alojen suurempi työttömyys, jotka entisestään pahentavat tilannetta.

Tämän vuoksi sitten, koska miehillä on yhä vähemmän mahdollisuuksia perinteiseen, rakentavaan statuksen paranteluun, niin voittajia ovat ne alfamiehet, jotka rakentavat statustaan nyrkein. Siksi, jos miesten tasa-arvo-ongelmiin puututaan, johtaa tämä miesten keskimääräisen statuksen kasvuun, jolloin useampi nainen alkaisi pitää useampaa miestä puoleensavetävänä.

Valitettavan epätasa-arvoista on tietysti se, että naiset eivät niin sitä seksiä taida tarvita niin usein kuin miehet, joten hieman vähemmän laadukkaillakin fyysisillä ominaisuuksilla on aina pariutumisseuraa saatavilla. Miesten tietysti pitäisi toimia reippaasti ja jättää nainen, jos tällä ei ole miestä tyydyttävää laitteistoa käytettävissään.

Asiaan tietysti löytyy sivistyneitä kiertoilmaisujakin, "olemme kasvaneet erilleen" tms. Tämähän on hyvin kätevää, en ole yhtään hämmästynyt jos nainen ottaa avosylin vastaan kaiken tämän hyvän, kysymys kuuluukin miksi me olemme niin herrasmiehiä, että annamme kaiken tuosta noin vaan. D suosittelen itsekin blogistille tämän kommenttini poistamista. Suo anteeksi mutta tämä on mielestäni erittäin yksinkertaista semipsykologista hömpän pömppää. Jopa näistä huippunaaraista ihmiset ovat eri mieltä, kuka pitää Anna Kournikovaa hyvännäköisenä, kuka Kate Winsletiä kuka Marilyn Monroeta.

Kauneus todella on katsojan silmässä. Miten ihmeessä suurin osa ihmisistä on pariutunut mikäli näitä huippuyksilöitä on vain muutamia? Ovatko loput vain tyytyneet huonompaan? Että miehenkin pitäisi kiihottaa naista. Joku piti saada, fiilis oli sellainen". Loput todellakin ovat joutuneet tyytymään "huonompaan". Jokainen poika koulussa olisi halunnut sen luokan kauneimman tytön. Ne jotka eivät sitä saa, keksivät valinnalleen erilaisia pehmeitä selityksiä "sukulaissieluisuudesta" tms. Naisten pitäisi nimenomaan tietää mitä tuosta "huonompaan tyytymisestä" seuraa sillä hehän tekevät leijonanosan avioeroaloitteista Asia todellakin on näin.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että rakastunut mies vaihtaisi partnerinsa huippunaaraaseen, vaikkakin kävisi tätä mielellään huitaisemassa. Rakkauden huumassa partneri saattaa tuntua maailman parhaalta, mutta järjellä ajatellen mies aina tietää, että paremmankin näköisiä naisia on, mutta hän ei vaan sellaiseen yltänyt.

Kyllä mies voi olla hyvin onnellinen suhteessa vaikka tiedostaa parempien naaraiden olemassaolon. Suomessa naiset kyllä uskaltavat tehdä aloitteita jos kohteena on julkisuuden henkilö ja ennen kaikkea taloudellisesti menestyvä mies. Eräs syy naisten aloitekyvyttömyyteen saattaa olla myös pelko huoraksi leimautumisesta. Näin ollen puheet miesten puhumattomuudesta ovat naurettavia, koska sosiaalisesti ulospäin suuntautuneet asiakkaat baareissa tai ravintoloissa koostuvat po.

Yhteiskunta missä naimaikäisiä miehiä on huomattavast naisia enemmän on hyödyllistä vain silloin, kun tämä käy sotaa toista, vierasta yhteiskuntaa vastaan. Muulloin siitä tulee rasite, joka ilmenee mm. Muistaakseni Suomessa vuotiaiden joukossa, miehiä olisi naisia enemmän yli 36 Huomattavasti enemmän mitä Talvisodassa sai surmansa. Vielä huonommaksi asian tekee sen, että vanhemmat miehet naivat nuorempia naisia enemmän, kuin vanhemmat naiset nuorempia miehiä ja turvapaikanhakijat uutiskuvien perusteella koostuvat po.

Mikäli tilanne jatkuu saman suuntaisena ei tarvitse pelätä väkivallan tai rasismin vähenemistä. Tällä logiikalla miesten pitäisi tehdä leijonanosa avioeroaloitteista. Hehän ovat tyytyneet huonompaan ja tietävät sen jo suhteeseen ryhtyessään.

Miksi miehet tyytyvät huonompaan? Miten sellainen suhde voisi onnistua? Eihän nuorikko-parka välttämättä todellakaan tiedä, että ylkä ei ole tosissaan puhuessaan "sukulaissielusuudesta" tai muusta mukavasta. Miesten ei pidä tyytytyä huonompaan - aina voi olla poikamiehenä ja poimia elämän puusta vain sen kauniimmat hedelmät rahaa tietysti siihenkin sitten täytyy käyttää. Pari avaavaa tutkimusta asian tiimoilta ja näitä tutkimuksia siis riittäisi vaikka kuinka paljon:. Amerikkalaisprofessoreiden mukaan naiset harrastavat seksiä enemmän käytännön syistä kuin intohimon vieminä:.

Sitä vastoin suurin osa naisista ei pidä suurinta osaa miehistä yhtään seksikkäänä, kirjailija-professoreiden yhteenveto aiheesta kuuluu. Jopa 84 prosenttia naisista myönsi harrastavansa seksiä, jotta rauha kodissa säilyisi tai vastineeksi kotitöistä.

Kirjoitin aiheeseen liittyen mm. Työmarkkinat ja parisuhdemarkkinat muistuttavat toisiaan. Sekä työmarkkinoilla että parisuhdemarkkinoilla valta on sillä osapuolella, johon kohdistuu enemmän kysyntää. Toisin sanoen, yleensä valta on työnantajilla ja naisilla.

Tarkastellaan aluksi seuraavaa tilannetta: Kummassa tilanteessa olisit mieluummin töitä hakiessasi? Vastaus on tietenkin b, koska silloin sinulla on suurempi valta päättää niistä ehdoista, joita työnantajien on sinulle tarjottava sinut töihin saadakseen. Lisäksi, sinulla on mahdollisuus valita parhaiten sinulle sopiva työpaikka. Naiset ovat nettideittimarkkinoilla tuossa työnantajan asemaa vastaavassa asemassa. He tietävät, että monella tavismiehellä on tavisnainen ja moni tusinamaisteri on koulutustaan vastaavassa työssä.

Ongelma heidän kannaltaan on kuitenkin markkinatilanteessa, jossa tavismiehiä ja tusinamaistereita on liikaa kysyntään nähden. Tusinamaisteri tietää, että vaikka hän periaatteessa olisi pätevä johonkin koulutustaan vastaavaan työhön, niin löytyy kymmeniä yhtä päteviä maistereita hakemaan samaa virkaa.

Siitä joukosta on vaikea erottua edukseen ja huonolla tuurilla koulutusta vastaavaa työpaikkaa ei vai löydy yrittämisestä huolimatta. Jos tavismies ei saa tasoaan vastaavaa naista tai tusinamaisteri koulutustaan vastaavaa työtä, niin mitä sitten?

Eräs vaihtoehto on laskea rimaa. Ei enää pyritäkään omalle tasolle, vaan tyydytään siihen, mitä satutaan saamaan. Se ei ole optimaalinen vaihtoehto, mutta usein kuitenkin paras tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tusinamaisterilla on rahat lopussa ja hänen on vain hyväksyttävä osa-aikatyö, joka ei vastaa hänen koulutustaan, josta hän ei pidä ja jossa hän ei luultavasti tule pitkään olemaan.

Samankaltainen tilanne on tavismiehen kohdalla. Jos naisenkaipuu ja epätoivo kasvaa liian suureksi, niin on otettava se nainen, jonka pystyy saamaan. On hyväksyttävä markkina-tilanne, jossa kilpailu on kovaa. Tavisnaisten ja työnantajien asema on samankaltainen deittinetissä.

Hakemuksia tulee paljon, osa työpaikan hakijoista on liian koulutettuja ja päteviä ja pelkona on, että he vaihtavat helposti työpaikan toiseen. Naisille vastaavista osa on naista paljon tasokkaampia miehiä ja vaarana, on että he häipyvät seksiä saatuaan. Tuoreen tutkimuksen mukaan naisen seksuaalisen nautinnon määrä on suoraan verrannollinen miehen varallisuuteen. Täytyy nyt erottaa "naisen kaipuu" puhtaasta seksin halusta ja valheiden kertomisesta toiselle parisuhteen toivossa.

Siinä ei tarvitse laskea luikuria jollekin liikaa harlekiineja lukeneelle marimekko-marjatalle. Hyviä kommentteja Laasaselta ja Velvollisuuksien tasa-arvoliikkeeltä, pisti ihan tosissaan miettimään näitä juttuja, joutuu vähän sulattelemaan. Jos tosiaan näin on niin mitä ihmeen pahaa esim. Rupesin jotenkin paremmin ymmärtämään niitä jotka näitä palveluja käyttävät.

Homma tietysti toimii toisinkinpäin - naisen ei tarvitse maksaa seksistä miehelle joten lopullisena taloudellisena hävijänä on tässäkin skenessä mies. Ongelmallisinta on "parisuhde", sitä kannattaa välttää ja tietysti lasten saamista koska viimeistään siinä kohtaa kanssakäyminen latistuu tai tulee mahdottomaksi.

Silläkin kun on biologinen perustansa Meinaako kadota mystiikka ja rakkauden selittämättömyys? Kun puhutaan parisuhdemarkkinoista, ylöspäin avioitumisesta, kysynnästä, tarjonnasta ym. Pariutumisessa on myös asioita jotka jäävät vaihtoteoreettisen näkökannan ulkopuolelle kuten nenän kautta aistittava immunogeeninen täydentävyys joka voi tuottaa huumaavan rakastumisen ensi silmäyksellä nuuhkauksella?

Millaiseen henkilöön haluaisit rakastua? Jos pystyt vastaamaan tähän kysymykseen tulet samalla vastanneeksi alkuperäiseen kysymykseen kielteisesti. Itse ymmärrän rakastumisen kemiallisena reaktiona kun sopiva ihminen sattuu kohdalle.

Kuka kellekin on sopivin, en usko selittyvän millään teorioilla ylöspäin naimisesta tai kysynnästä ja tarjonnasta. Mikäli henkilö kuvittelee millaiseen henkilöön haluaisi rakastua ja rakastuukin sitten toisenlaiseen ihmiseen, niin sehän vasta todistaakin rakkauden olemassa olon. Ne nimenomaan selittyvät kyseisillä teorioilla. Yksilötasolla voi olla toisin johon varmaan vetoat mutta isojen populaatioiden kyseessä ollessa nämä mekanismit todella toimivat ja ovat tilastollisesti varteenotettavia selittäjiä pariutumista ja sen mekanismeja tutkittaessa.

Kyllä nämä Laasasen ja Velvollisuuksien tasa-arvoliikkeen kertomat asiat asettavat naisten rakkauden kyllä aika omituiseen valoon, jos näin tosiaan on mitä noissa esitettiin, onhan noita poikkeuksia, mutta suurin osa aika kylmää porukkaa. Itse vietän ja tulen viettämäänkin elämäni aika onnellisena verrattuna suurimpaan osaan porukasta.

D Nainen kun on synnyttänyt niin akka mäkeen ja nuorempi tilalle: En luule vaan epäilin koska Laasasen lähes matemaattinen malli pariutumisesta tuntuu aiheuttavan "mutta mitä tapahtui rakastumiselle? Anteeksi jos olin väärässä. Kemiallisesta reaktiosta puhuin itsekkin, yhdestä monista ja kaikkia rakastumisen "mekanismeja" ei varmasti tiedetäkkään.

Lopputulos on kuitenkin se että isoilla ihmisryhmillä mitattuna vaihtoteoreettinen malli ennustaa seksuaali- ja pariutumiskäyttäytymistä tehokkaasti. Mites ne erotilastot nyt menikään ja ketä sitä eroa hakikaan lähes aina. Eli tokihan poikkeuksia löytyy, mutta suurin osa aika kylmää porukkaa näköjään. Pari huomioitavaa faktaa vielä ja näitäkin tutkimuksia riittäisi vaikka kuinka paljon siitä "naistenlehtien lupailemasta orgasmitaivaasta, jota kiihtyvään tahtiin sitten vaaditaan Suomen miehiltä" Miehet tekevät sitä 11 kertaa kuussa, naiset 2.

Eli miesten ja naisten seksuaalisuuden perustarve on todellisuudessa täysin erilainen. Muu on feminististä julkista propagandaa, jotta miehet eivät tiedostaisi tätä tilannetta ja heidän kasvavaa törkeää vallankäyttöään. Ja kärsivät paljon, paljon enemmän puutteesta joka päivä. Tunnetustihan siis kysyntä nostaa palvelun tai tuotteen arvoa. Pääsääntöisesti tästä syystä yhtäkkiä erolukemamme ovatkin näin järkyttävät avioliitoissa n. Miehet tyytyvät huonompaan naiseen jotta saisivat seksiä?

Missä kohtaa he sitten päätävät pariutua pysyvästi tämän huonompilaatuisen naisen kanssa ja vielä menevät tämän kanssa avioon? Ei kukaan pakota menemään avioon huonompilaatuisen ihmisen kanssa. Ei edes seksin vuoksi. Avioerotilastoihin päätymisen estää pysymällä naimattomana.

Ei pariutumalla huonolaatuisten naisten kanssa joka tietysti johtaa eroon. Mitähän iloa naimisiin menostakin kenellekkään sitten on, sitä voidaan miettiä. Valitettavasti näitä oikeita rakkaustarinoita tuntuu olevan aika harvassa. Sen sijaan avioliitosta pitäisi miettiä että miten se olisi paras tapa purkaa. Naimisiin ei mennä nykyään rakkaudesta vaan järkisyistä. Ihmisten keskinäisten suhteiden ei pitäisi kuulua valtiolle ensinkään vaan nuo perimis-, huoltajuus-, yhteistalous- ym.

Sitten yksi juttu, on paljon naisia myös parisuhteissa, joiden ukkoa ei hotsita. Ja emännät ovat puutteessa. Muistan yhden upean raamikkaan naisen, joka sanoi joskus katsovansa peilistä ja ajattelevansa, että menee koko komeus hukkaan, kun ukkoa ei kiinnosta.

Naiset puhuvat näistä keskenään, vaikka eivät kerro siitä kumppanilleen. Jos miehet tietäisivät, kuinka paljon ystävättäret ja naistyökaverit jne.. Työpaikoilla oli myös hyvin tiedossa ne rouvat, joilla ei kestänyt kahta minuuttia laivaseminaarin tauolla baaritiskillä, kun oli mies isketty. Ja lapsia ja isäntä kotona. Televisiosta tuli muutama vuosi sitten tieteellinen sarja, jossa käsiteltiin "romanttisen rakkauden syntyä" ja sen leviämistä kansan pariin.

Sarjan mukaan "romanttisen rakkauden" käsitteen synnytti lähinnä keski-ajan turhautuneet uskonnolliset aatelisnaiset, jotka alkoivat vaatimaan muusikoita ja taitelijoita palvomaan itseään päiviensä ratoksi. Ja tätä kautta tämä "uskonnonkaltainen kulttuurihömpötys" levisi koko kansan pariin. Katsokaapa nyt miten se "ikuinen rakkaus" on kadonnut yhtäkkia taivaan tuuliin, kun naisilla ei ole sille enää mitään käyttöä yhteiskunnan rikastuttua. Samoin on käynyt avioliitto instituutiolle yhtäkkiä:.

Uusi tutkimus osoittaa myös, että nämä palvelukset muistetaan pitkään Tutkijoiden mukaan vaihtokauppa seksin ja lihan välillä ei tapahtunut heti, vaan ehkä vasta päivien päästä. Kaikkihan tämän tietää, naiset ovat paljon härskimpiä kuin miehet, ei monet miehet välitä puhua seksielämästään ulkopuolisille. Ja laivalla olen käynyt aika monta kertaa ja voin allekirjoittaa tuon juttusi, ei sitä turhaan kutsuta porauslautaksi. Jaha, täytyy vaan munkin hyväksyä että mieheni ovat mun "pitkin hampain huolineet" kun eivät prinsessa Madeleiniä ole voineet saada: Epäongelma, tavallaan koska kaikenlaista puutetta monella ihmisellä.

Entäs naisten seksin puute? Naisiakin taitaa olla vähän enemmän Suomessa kuin miehiä. Lähiaikoina paljon muuten puhuttu esim. Miten tämä korreloi sitten tuon taloudellisen väittämän ja Laasasen teorian kanssa?

Jos kerran naiset antavat laivalla yhden illan tuttavalle sen kummempaa taloudellista etua tai turvaa heiltä haluamatta, niin ketkä ovat nämä ihmeelliset varakkaat miehet jotka laivoilla saavat? Onko heitä siis sielläkin kymmenittäin irtosuhteita noukkimassa ja tavallinen perttiperusinsinööri jää ilman?

Sitten lopuksi imetään ja kuunnellaan mistä vinkuu parhaiten! Yleensä irtoaa jo siinä kolmen minuutin kieppeillä ekat! Voi tulla silloinkin jos vähän samalla paijailee ja supattaa korvaan juttuja.

Minusta on hieman huolestuttavaa että tiedät mitä valtaosa 10 vuotiaista tytöistä osaa tehdä seksuaalisessa mielessä Tunnen naisen joka on avioitunut alaspäin joten mikään mitä Laasanen sanoo ei pidä paikkaansa!!! Naisilla se käykin noin nopeasti koska keskinkertainenkin nainen saa seksiä itseään tasokkaammalta mieheltä vain pyytämällä. Itsensä tasoiselta luultavasti lähes joka kerta. Jos mies ei ole sairaalloisen lihava ja todella ruma sekä pystyy muodostamaan järkeviä lauseita niin kyllä sen pitäisi onnistua.

Se on tietysti mukavaa romanttista fantasiaa ajatella että juuri itse on kaikista ihanteellisin mahdollinen kumppani sille omalle kullalleen. On kuitenkin aika käsittämättömän epätodennäköistä että se olisi totta. Mun mielestä sun on turha ottaa tuollainen "tyytyy minuun"-uhriajattelu.

Pidän itsekkin parisuhteessa olosta. Varsinkin kun olen onnella ja taidolla saanut hyvän partnerin. Luultavasti sinun miehesi on tyytyväinen parisuhteesta kanssasi täsmälleen samasta syystä. Naisten seksin puute on huomattavasti pienempi ongelma koska tutkimuksen mukaan nainen saa itseään korkeamman tason partnerilta seksiä vain pyytämällä useammin kuin kahdella yrityksellä kolmesta.

Henkilökohtaisen arvioni mukaan seksin saaminen ei olisi sulle ongelma ennen vuotta Mies taas joutuu laskemaan rimaa huomattavasti joten mahdollisten partnerien määrä on huomattavasti pienempi ja siltikään ei ole takeita mistään. Nyt jääkin vain määrittämättä se "keskinkertainen nainen" Ja ihan yleinen elämänkokemus kertoo, että ei ihan jokainen mies nyt pelkästään pyytämällä keskinkertaisen naisen mukaan lähde.

Useimmat tuntemani miehet eivät ole elämässään ihan noin seksisentrisiä, monet ovat parisuhteissa ja eivät hekään ihan pyytämällä keskinkertaisen kanssa lähde pettämään. Nille, jotka lähtevät, suosittelen tietysti avioeroa - jos liitto on tuossa kunnossa, on parempi lähteä valheesta pois. Tuo on totta vain osittain. En usko, että tälläkään palstalla on ketään normaalia miestä, joka ei pitäisi sinua todella kauniina.

Tapahtui tänä aamuna puoli kymmenen aikaan hotelli Vaakunan aamiaishuoneessa Helsingissä: Ikkunapöydässä istui noin 30 vuotias nainen, hiukan ylipainoinen, valtavan itsetietoinen pystynenäinen lady, jonka tukka oli jäänyt siltä aamulta harjaamatta. Hänen aviomiehensä ilmeisesti toi hänelle lautasen täynnä leikkeleitä ja muita herkkuja.

Mies asetteli pöydälle myös aterimet ja servietin. Nainen vilkaisi lautasta ja sanoi kohtalaisen kovalla, käreällä äänellä: Enkeli lensi äänettömästi ohi. Pari pöydän päässä olevan pariskunnan kauniimpi Todella kaunis parempi puolisko nousi ylös, taputti miestään hellästi olkapäälle ja sanoi pehmeällä äänellä: Moni lakkasi syömästäkin ja vain katsoi tuota ihmettä.

Hänen korviaan myöten punastunut miehensä seurasi perässä. Laasanen viittasi tuohon tutkimukseen kirjassaan Naisten seksuaalinen valta.

En ole tutkinut miten "keskinkertainen vai pitäisikö sanoa keskiverto nainen" on määritelty. Nimimerkkisi todenperäisyys asettuu kyseenalaiseksi tuollaisella kommentilla. Ei poikkeustilanteilla ja yksitäistapauksilla tieteellisiä faktoja ja laajoja yhtälöitä kaadeta. Naisten kulttuuriseen vallankäyttöön kuuluukin erottamattomasti manipulointi ja suoranainen valehtelukin Saara Pasanen oli kyllä rehellinen viestissä Lisäksi olen varma, että jopa humalassa ruotsinlaivalla miehet tekevät enemmän aloitteita ja ottavat enemmän pakkeja.

Tiedemiesten mukaan G-pisteen olemassaolosta ei ole mitään tieteellisiä todisteita vaan se on täysin naistenlehtien ja seksiterapeuttien mielikuvituksen tuote. Kuinkahan monta sataa miljoonaa miestä tuotakin ollaan laitettu etsimään syytellen ja eroillen? Samoin kuin naisen orgasmia? Ja laitetaan taas tänään, huomenna ja ensi vuonna? G pistekin on siis vähän samanlainen feministien kulttuuriimme syöttämä voimakas propagandistinen vale, kuin joku miehiä suurempi aivokurkiainen naisten pienempien aivopuoliskojen välillä.

Siis tämähän on ajatuksenakin jo aivan mahdotonta ja absurdia, nykynaiset eivät suostuisi edes yhden kohdan toteutumiseen noista ilman poliittista konfliktia -näin kuitenkin ovat asiat feministisuomessa miesten kohdalla v.

Mainitse 5 suomalaista julkkisnaista ja 5 ulkomaalaista julkkisnaista jotka ovat mielestäsi huippunaaraita.

Haluan tietää, koska puhut niin paljon tuosta ulkonäöstä No, en nyt toki ole exel-taulukoita tehnyt. Mutta kun on elänyt tyttöporukoissa ja koulussa ja tyttönä tyttöjen kanssa jumpassa ja leireillä ja tansseissa ja koulussa ja opiskeluissa ja ollut naisvaltaisilla työpaikoilla, niin aika paljon tarttuu vaatteisiin. Se on ihan normaalia tyttö-naiselämää. Kyllä ne nuorten bestisten ja muiden tyttöjen kanssa käydyt jutut koskettelivat myös seksuaalisia seikkoja sivuavia asioitakin kasvuvuosien aikana ja naiskirjallisuus koskettelee monella tapaa jne..

Tytöt puhuvat paljon myös kaikenlaista, koska heidän täytyy jo vuotiaina alkaa pelata menkkojen kanssa ja kyselevät toisiltaan tietoja jne.. Enempi näistä kaverien kanssa puhutaan, kuin äitien.. Parempi olisi toki, jos äiti juttelisi tytöille ja isä pojille, mutta kuinka moni juttelee. Ostaisi edes jälkikasvulle asioita käsittelevän kirjan ja antaisi lahjaksi, jos ei pysty puhumaan.

Minä en sinänsä usko kovin paljon tilastoihin, mitä tulee seksuaalitutkimuksiin. Miehet liioittelevat kokemuksiaan ja naiset vähättelevät. Itse kunnioitan erittäin paljon pitkää parisuhdetta, arvostan sitä, että olen äiti ja arvostan myös puolisoani.

Pitkä parisuhde on harkitun sitoutumisen tulos ja lahja. Rakkaudessa on kysymys myös tahdosta. Ei se pappikaan kysy: Ja sitä tahtomistakin välillä tarvitaan. Nainen ei ole mikään objektin raami, joka hylätään heti, kun vähän rypistyy.

Hän on ihminen ja arvokas sinällään. Onko se käsittämättömän epätodennäköistä ajatella niin.. Nämä asiat eivät kyllä ole näinkään mustavalkoisia. Oletko kohdannut useita seksiä kaipaavia naisia? Mutta ei jälkimmäinenkään huono vaihtoehto ole Mitäs sanot VeliSynkän kommenteista? Ei millään pahalla, mutta aika harmaita löpinöitä ovat kirjoituksesi VeliSynkän kirjoituksien rinnalla, mutta ainakin yksi hyvä puoli sinussa on, olet hyvännäköinen mies, komein blogisti tähän asti: Ei vaan se on molempiin suuntiin epätodennäköistä.

Et pysty millään toteamaan että elon miehesi ovat olleet parhaita mahdollisia vaihtoehtoja. Et varmasti ole edes tavannut prosenttiakaan vaihtoehdoista saatikka tutustunut.

Miehet saavat kiksejä uusista partnereista joten parisuhteeseen lähtiessä uutuuden viehätykselle saa heittää hyvästit vaikka muuten seksielämä luistaisikin mainiosti. Olen kohdannut mutta kuten sanottua, yksittäistapauksilla ei voi argumentoida. Jos voisit osoittaa jonkun tilaston tai tutkimuksen joka näyttää että naiset yleisesti ottaen haluavat enemmän tai yhtä paljon seksiä kuin miehet tai että miehen resursseilla ei ole naisille merkitystä niin olisin kiitollinen. Kyllä se selittyy, jos puhutaan yleisellä ja hyvinkin yleisellä tasolla.

Mutta poikkeamien suhteen olet oikeassa: Minulle ei myöskään ole vaikea myöntää, tai ymmärtää, että pitkäaikainen seksi ja yhteiselämä kokonaisvaltaisesti melkoisen kauniin ja järkevän naisen kanssa on jotain, mitä miehen kannattaa tavoitella.

Minulle se kun ei ole ollut aikoihin vain haave, olen päässyt läträämään rankoilla seksifantasioillani monen naisihmisen parissa ja tehnyt sitä vuosikausia, tinkimättä. Yleisiltä markkinoilta naisen saaminen on erittäin vaikeaa, siksi ettei järkeviä naisia siellä ylipäätään ole. Suomalaisia naisia voidaan yleisesti verrata lumehuoriin, joille oma seksuaalisuus on bisnes, ja oma napa tai ego ainoa painopiste maailmassa.

Vaikka naisen saisikin jostain seuraksi on hyvin epätodennäköistä, että tämä nainen ei ala päättää miehen puolesta ja määritellä miehen asioita, miten asiat menevät jne. Tässä tulemmekin herrasmiehuuden ytimeen: Puhutaan siitä, että nainen antaa, mutta mitä on annettavaa? Pieni egoistinen pyöritys maailmassa, jossa hameella ja sukkahousuilla on kymmenkertainen arvo muuhun nähden. Naiselle pitää osata esittää halunsa ja fantasiansa. Naisen edessä ei tarvitse esittää yliopistofiksua.

Sosiaalista voitokkuutta kalastavat ikipissikset eivät ole ansainneet edes veneenmelaa eteensä. Kunpa tämän apinatkin ymmärtäisi, -tana. No, kun täällä nyt naisten suulla on muutamaan otteeseen painotettu, että nainen ei ole mikään esine jne, niin miksi se on ihan okei kun naiset pitävät miestä jonain esineenä, millä pitää olla statusta, rahaa sun muuta.

Eikös se rakkaus pitänytkään olla se ykkösjuttu eli voitaisiinko lopetella tämä hurskastelu. Kuinka moni mies on törmännyt siihen, että naista ei aluksi kiinnosta, mutta kun hän saa tietää että on fyrkkaa tai muuta mammonaa niin johan rupeaa kiinnostamaan.

Naiset kasvatetaan hyvin siveiksi, mutta taustalle kehittyy hillitön veto kaikkeen tuhmailuun ja sikailuun sillointällöin. Miehelle tuhmuus on luontevampaa. Naisen härskiys erottuu sen takia räikeästi, että naisen elämäntapa on muuten niin siveä. Naisia kannustetaan tekemään kaikkea pikkutuhmaa siinä missä miehet voivat olla härskejä ihan tuosta vaan ilman, että sillä on painoarvoa.

Naisia kuitenkin varotetaan liiallisen tuhmuuden vaaroista, koska liiallinen tuhmuus voi tuhota heistä siveyden. Siveyteen kuuluvat esimerkiksi normaalit pöytätavat, hillityt parinvalintapreferenssit ja haaveet kypsän ja ymmärtävän miehen löytämisestä. Kun nainen kokeaa olevansa tarpeeksi tuhma, hän tuntee syyllisyyttä, hän joskus jopa pyytääkin seksissä mieheltä piiskaa rangaistukseksi, jotta voisi olla taas siveämpi.

Harvemmalla naisella on intressejä piiskata tuhmia miehiä, koska tuhmia miehiä ei olla ajateltu koskaan palauttaa naisen ruotuun. Se on se savolainen ympäristöongelma - "iliman pilluu" - näköjään kestoaihe. Jollain tavoin tässä rivien välistä tulee kuitenkin sellainen tunne, että asiasta kirjoitetaan vähän siihen tyyliin, että naiset ovat julmia ja on naisten vika, että mies ei saa seksiä. Mutta yrittäkää nyt ymmärtää, ettei heitä ole siihen velvoitettu kaikkien halukkaiden miesten kanssa.

Turha sellaisesta on ruikuttaa. Aivan samoin kuin naisten on tyydyttävä luojan luomaan maailmaan miesten "moniaviollisine taipumuksineen", niin myös miesten on tyydyttävä niihin pelisääntöihin, jotka on hallittava saadakseen seksipartnereita osakseen. Raha ja valta voivat toki olla yksi tekijä, mutta ei välttämätön tekijä. Ei myöskään tarvitse pistää turpaan Muhammed Alia nakkikioskijonossa. Sopiva persoonallisuus, hyvä supliikki ja tilannetaju riittävät mainiosti. Jep Kilttejä miehiä jotka puristaa koko elämänsä kättä nyrkkiin taskussa ja hokeee Oi Miksi?

Vatsaoireitakin, kuten Ulkus Mulkus sanoo vaimo joka on lääkäri. Älykkyys, Pyrky, Suorituskyky, Narsismi ja Psykopaattisuuden taso. Koska edustan entisenä sovinistina mielipidettä että: VeliSynkkä Itse olen isokokoinen, leppoisa, lapsirakas, myhäilevä , sisäsiisti, avulias, romanttinen, keskusteleva, kuunteleva, ymmärtävä, humourintajuinen ja ainahyväntuulinen.!

Sä ajattelet tätä liian tietoisena toimintana. Ikäänkuin Laasanen väittäisi että naiset päivät pitkät miettisivät että miten saada mahdollisimman rikas mies koukkuun. En tiedä naisten aivoituksista mutta epäilisin että he eivät tällaisia mieti.

Tilastollinen lopputulos kuitenkin on että statuksella ja varallisuudella on väliä. Ei se tarkoita että naiset pitäisi miehiä esineinä. Jotkut ovat tutkineet mitä asioita pidetään viehättävinä ja kertoneet että tällaisia asioita ovat mm. Jos en olisi niistä lukenut niin en osaisi kovinkaan tarkasti kertoa mikä viehättävissä naisissa on viehättävää.

Se vaan tulee luonnostaan. Epäilen että naisilla homma toimii samalla tavalla tiedostamatta. Jos rakkaus olisi ykkösjuttu ihmiset olisivat varmaankin yleisesti varsin toisenlaisia. Syntyisi hedelmällisiä yhteistyösuhteita ja jokaisella olisi kourallinen ystäviä ympäri lähiseutuja ja kauempanakin. Nykyisin voidaan puhua statuskaveripiireistä tai ompeluseuroista, niissä ei mitään sen syvempää vaihdeta, kuin kuulumiset ja hintatiedot.

Perinteistä parisuhdetta voidaan verrata miehen ja naisen väliseen puuhanurkkaan, jossa yksityisyys on sitä, että örähdellään televisioruudun edessä ja pyydetään mahdollisia vieraita tuomaan lisää kaljaa. Filosofisempaa keskustelua ei juurikaan synny. Jos tasa-arvo toimisi ei keskivertonörttimiehen tarvitsisi kuin kävellä ravintolaan sisään niin olisi naisia jututtamassa ja kertomassa kalaratkistä, karateharrastuksista ja seksifantasioista.

Tällaisessa maailmassa emme kuitenkaan elä. Kylmä harmaa arki jatkuu ja kuten massamurhaaja Auvinen manifestissa totesi, ihmiset ovat enimmäkseen kuin robotteja, joita tulee liukuhihnalta loputtomiin.

Hän oli sen suhteen oikeassa. Kunhan nyt ei vedä ihan övereiksi. Yleistäisin kuitenkin tärkeimmäksi tekijäksi itsevarmuuden. Joillain se kyllä valitettavasti ilmenee kusipäisyytenä Monilla on erikseen nämä kaksi ystäväpiiriä, toinen on se pinallinen diipa daapa kerho ja toinen se missä puhutaan jotain oikeata asiaakin eikä jauheta vain pelkkää paskaa.

Itse epäilen, etteivät naisten parinvalintapreferenssit ole yhtä biologisia. Omat kokemukseni joidenkin naisten kanssa viittaavat siihen, että naisissa olisi yleisemmin potentiaalia muuhunkin.

Naiset haluavat rahan ja vallan miehen sen takia, että heiltä itseltä usein puuttuu tuon tyyppistä valtaa ja ymmärrystä. Vaikka nainen rikastuisikin tai kouluttautuisi ja menisi töihin, hän ei yleensä saavuta sitä mitä mies.

Se on vain miehen kopiointia: Jos naisten parinvalintapreferenssejä halutaan järkeistää ja saada tasa-arvo politiikkaa paremmin tukeviksi on opetettava naisille enemmän sellaisia asioita, joita miehet osaavat.

Tukahduttavasta ja järjenkäytön tappavasta tyttökasvatuksesta on päästävä eroon. Tytöt ja pojat on saatava jo lastenvaunuiässä samalle viivalle. Ei täällä sellaisesta ole ruikutettu. Varmaan kuitenkin olisi oikeudenmukaisempaa kaikkia kohtaan, jos jokainen nörttikin pääsisi joskus kokeilemaan hyvännäköistä naista sängyssä ilman käteismaksua. On älytöntä vaatia, laillasi, että mallitytöt pitää jakaa vain statusuroiden kesken, tiukasti ja tarkkaan.

Kyllä sukupuolet on sisäisiä energioita myöskin; ei ole hyväksi olla liikaa mies tai nainenm kuten ihmiset yleensä nykyään. Naisten tulisi oppia miehiltä käytännön asioita ja selkeämpää ajattelua.

Miesten tulisi oppia naisilta herkkyyttä, sensijaan että vain kuolaisivat sen perään. Jos naisissa olisi enemmän puuseppiä he tekisivät varmasti mieluummin niitä käsitöitäkin, joita onnensa kadottaneet, harhailleet hyväksikäyttäjämiehet pikku liisoilta kehtaavatkin vaatia kaiken päätteeksi Tältä osin maailmaa ei ole luotu oikeudenmukaiseksi. Ehkäpä silläkin on tarkoituksensa. Vaikea kuvitella lakia, jonka mukaan kauniiden naisten tulisi rangaistuksen uhalla suostua seksiin kenen kanssa tahansa.

Olen harrastanut kauniiden naisten kanssa seksiä, joten se ei ole minulle juttu, vaikka nörtti olenkin. Maslowin tarvehierarkiassakin seksi on alimmalla tasolla veden, ruoan ja nukkumisen kanssa. Ajatelkaapa jos vaikka ravinnonsaantia ja ruokaa hallitsisi toinen sukupuoli suvereenisti. Toisella olisi valtavasti suurempi jatkuva biologinen halu tähän toisen sukupuolen hallitsemaan ravintoon.

Asiaa voi verrata myös huumeriippuvaisten ja diilerien suhteeseen? Minkälaisessa maailmassa oikein elät? Tai pikemminkin, minkälaisessa maailmassa minä oikein elän koska en tunnista tuommoista pätkääkään? Tältä pohjalta saatte alkaa miättimään, miten uskottavilta tiejjän jutut kuulostaa muiden korvissa, kuten hepon käyttäjien jutut teijjän korvissa!!! Istun tässä sienipäisessä syysillassa ja ajattelen, että olettepa te hassuja vanhoja partoja varovaisine kannabispolitiikkoinenne.

Minun mielestäni kannabista VARSINKIN nuorille, niin että jäävät sille tielleen, eivätkä äidy miksikään yhteisk untaan ehkäpä jopa tärkeisiin paikkoihin pyrkiviksi ja muutenkin kunnon kansalaisiksi. Ei tästä tule mitään jos me ruvetaan niitä leikkejä leikkimään. Kannabista vaan ei mitään hyssyttelyä! Ja nuorena ja sieniä!

Mutta kuten jo sanoin olen erittäin rakastunut teihin kaikkiin Ja kai te ymmärrätte, että täällä minä istun ja nauran ja vähät välitän Hyvää ja sateista syksyä teille kaikille toivoo nuori mutta kukkaan ja sieniin sekaantunut nuori miespuolinen sanonko jopa että hulttio Suomen pääkaupungista!

Itse käytän kannabista kohtuulliseti, joten kannabis lailliseksi. Minkä takia te tuutte tänne puhumaan asiasta, josta ette tiiä?? Onko mitään järkee puhua asiasta, josta ei oo mitään hajua??? Onko oikein ryypätä ihan sikana, lähtee rihumaan ja putkaan, vai ottaa kotona tai kavereiden kanssa paukut ja pitää hauskaa?? Marina von Weissenber on täysin ERI mieltä kannabiksen sallimisesta!!! Ei samaa -- katsokaa itse haravasta. Marina korjasi kantansa kun kiitin häntä vastauksesta. Nyt äänet ovat menossa aivan väärälle ehdokkaalle.

Jos Matti Wuori ei sovi äänestäjälle, niin antaa toiseksi vaihtoehdoksi Eeropekka Rislakki nusu -- hän on TÄYSIN samaa mieltä kannabiksen vapauttamisesta, mutta ei ole onnistunut uploadaamaan vastauksiaan haravaan teknisten ongelmien vuoksi. Sivunne on erinomainen ja varsin asiallinen paikka saada oikeaa tietoa kannabiksesta. Joka puolella toitotetaan vain kuinka pahaksi kannabis on, mutta missään ei näe kunnollisia perusteita miksi näin on.

Jatkakaa hyvää työtä ja olkaa aktiivisempia julkisuudessa. Se veisi rikollisuudelta tärkeän tulonlähteen, kertoo Bonino Le Parisien -päivälehdessä, ja sanoo että Hollannin malli on tuottanut hyviä tuloksia.

Rikollisia ja rikoksia on melko vähän. Tietoa Boninosta saa osoitteesta http: Olenpa tässä viime päivien aikana lueskellut jos jonkinmoista propagandaa mm.

On surullista nähdä kuinka valistetulle ja varjellulle Suomen kansalle menee läpi tuo vanha peruskouluviisaus; huumeet on huumeita, ja ne tappavat. Heroiinista ja ganjasta puhutaan samassa hengenvedossa, "kevyiden" ja "kovien" aineiden välille ei tehdä mitään jakoa. Otit sitten mitä muuta kuin viinaa tai rauhoittavia olet paatunut rikollinen ja nisti.

Tämä ajattelutapahan tunnetusti ei rajoitu vain päättäjiin, vaan myös ns. Itse olen jo tuttavapiirissäni noitavainojen kohteeksi joutunut, tosin vain pari heistä jaksoivat valittaa. Näin puhuvat "toverit", joiden aatos hyvästä viikonlopusta sisältää autovarkauksia, tappelua ja örmykuntoon itsensä ryyppäämistä.

Kumpi sitten onkaan pahempi rikollinen, rauhassa piipua poltteleva, koti-illasta nauttiva nuorimies, vai kadulla pillerihumalassa riitaa haastava nuorikko? Tupakki ja alkoholi nuorison 1. Että siinä se portti. Ja näiden käyttö on sosiaalisesti hyväksyttyä. Tosi epäilyttävä yhteiskuntamoraali kun tapana on että saa anteeksi mitä vaan jos teko on tehty humalassa. Täälläpäin on siis sosiaalisesti hyväksyttyä ajaa humalassa,tapella ihan kenen kanssa huvittaa ,olla noin suurin piirtein täys kyrpä,kunhan vain muistaa olla humalassa.

Ja tupakkahan tappaa mutta tappakoon kun se on sosiaalisesti hyväksyttyä. Eikö työnteko pitäisi kieltää jos työttömyydestä aiheutuu niin suuria vieroitusoireita mitä olemme saaneet nähdä joka puolella kyllästymiseen asti.

Do you wonna get high? Kannabis lailliseksi,niinku jo anaaliseksi!!!! Hienoa että joku uskaltaa informoida asiasta Way to go, SKY. Tarkemmin kun ajattelee, niin hasis on kuitenkin parempi vaihtoehto, kuin jos ottais kunnon torvet viinasta. Kannabiksen käyttöä ei kuitenkaan pystytä valvomaan.

Eli kannabis vapaaksi ja vaikkapa verolle, niin sais valtiokin osansa niinkuin t ällähetkellä tupakasta ja viinasta. Kuitenkin uskon, ett ä tämä on aika mahdoton tehtävä. Haluaisin kuitenkin sanoa, että kaikki veetuileva käytös tälläkin palstalla on ala-arvoista käytöstä.

Joka asiasta pitää pystyä neuvottelemaan ja ymmärtämään myös muiden mielipiteitä. Olisiko mitenkään mahdollista, että järjestäisitte ihan täyspäisille keskustelutilaa.

Eikä pelkästään tolloille, jotka eivät saa kirjoitettua mitään järkevää. Voisitte myös pistää jonkin näköisen vertailun törön hyvistä ja huonoista puolista. Teidän lukijat eivät taida olla ihan järkeviä, sillä kun lukee kommentteja sivuiltanne niin huomaa, miten lapsellisia suuri osa heistä on. Vastatkaa kommenttiin ja SKY voisi vastata laittamalla pyytämäni jutut, niin kaikki voivat sitten miettiä tykönään n iiden totuudellisuutta. Oletteko ajatelleet miten rikollisuus kasvaisi, jos kannabis laillistettaisiin?

Näissä lukijakommenteissa on havaittavissa, että huumeiden kannattajat iloitsevat juuri niistä lukijakommenteista, joissa on käytetty erilaisia kirosanoja ja nimittelyjä.

Tällä pyritään osoittamaan, että kannabiksen käyttäjät olisivat jotenkin fiksumpia kuin vastustajat. Ehkä teille ei tule mieleen, että tällaiset tunnereaktiot ovat jopa oikeutettuja. Luulen, että ainakin osa teistä reagoisi samalla tavalla tilanteessa, kun pedofiilit yrittävät selitellä omien paheidensa oikeutusta todistelemalla, että "he ovat itse asiassa hyviä ihmisiä ja pitävät lapsista, eivätkä pakota lapsia mihinkään vaan lapset jopa pitävät siitä". Nykyajalle tuntuu olevan tyypillistä, että kaikenlaisista paheista ja epänormaalista käyttäytymisestä yritetään väkisin tehdä normaalia ja rikollisuudesta laillista.

On veikeää lueskella teidän selityksiänne hampusta ikivanhana hyötykasvina, jota voidaan käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin mm. Jos MTK tai maamiesseura vaatisivat hampun kasvattamisen sallimista, asia olisi yksinkertainen.

Hampusta löytyy vähän huumeita sisältäviä jalosteita, jotka voitaisiin hyvinkin sallia kuitukasvina. Valitettavasti teidän tarkoituksenne on saada ainoastaan kannabis lailliseksi, tuskin teitä maanviljely kiinnostaa; eikä se pilvissä leijumalla edes onnistuisi. Laillistaminen antaisi vain oikeutuksen omille paheillenne. Teitä ei kiinnosta se, minkälaisia kauaskantoisa seurauksia vapauttamisesta olisi koko yhteiskunnalle.

Miksi yhteiskunnan pitäisi suostua vaatimuksiinne varsinkin, kun te ette edes itse tiedä miksi teidän pitää käyttää huumeita. Olette vain jääneet yksinkertaisesti nalkkiin, kun joku houkutteli teidät käyttämään. Yhtä huvittavilta tuntuvat väitteenne, että ette houkuttele ketään käyttämään kannabista. Väite ei taatusti pidä paikkaansa.

Jos se pitäisi, tässä maassa ei olisi yhtään huumeiden käyttäjää. Joku on taatusti houkutellut teidätkin käyttämään ja todennäköisesti suurin osa teistä on houkutellut jonkun muun, tuttavan tai kaverin käyttämään. Olisi hauska kuulla Timo Larmelalta, kuka houkutteli hänet käyttämään ja kuinka monta ihmistä hän on houkutellut käyttämään. Samalla olisi hauska kuulla millä järkisyyllä hän perustelee oman käyttönsä.

Yksinkertaisesti ajattalemalla tekin ymmärrätte oman toimintanne älyttömyyden. Jumalauta haluan kokeilla perkele eikö kukaan voi kertoa mistä saisi. Henkilökohtaiseen tarinaani kuuluu paljon viinaa enemmän viinaa vielä vähan ja yhdet vielä ja toisellekin jalalle ja maustettuna millä tahansa päänsekoitteella.

Olen siis alkoholisti sekakäyttäja ja tähan kuului aikanaan kaikenlaisia sivuvaikutuksia erittäin ikävää kun omallekohdalle sattuu,moraalinvartioillehan ei varmaan koskaan. No nyt tulee se asian ydin. Jos tuntuu että haluaa moisen pahan eläman tilalle jotain mielekkäämpää pahaa, kannattaa kokeilla tätä paljon parjattua pökerrrystä tiedättehän Rauhoittaa levotonta mieltä,saa taas langan päästä kiinni.

Koettu hyvä ohje kuuluu Sauhuttele rauhassa vaan ja unohda kaikki höyryäminen ja meuhkaaminen. Asiat sujuvat paljon paremmin. Raittiina olo tuntuu hyvältä. Se joka on läheisesti kokenut nämä alkoholi-kannabis-"muu kama" jutut tietää kyllä kuka puhuu asiaa. Näin on,elämä jatkuu ja hamppu kasvaa.

Ja miten töykeita ovat niiden mielipiteet jotka asiasta eivat tiedä. Kannattaisi hankkia kokemusta ennenkuin sanoo mitaan. Itse pidan alkoholia erittäin vahvana huumausaineena enkä pida sen juomisesta.

Ja tupakointia vastustan yli kaiken. Mutta silti pidän kannabiksen antamista vaikutuksista, niin mukava olo. Ja terveisiä vaan näille fiksuille hysteerikoille: Tämä on sellainen pointti, joka kannattaisi muistaa asiasta keskusteltaessa. Huumeetonta yhteiskuntaa ei ole, huumeettomia yksilöitä toki on. Älkääpäs nyt vaan antako vanhoollisille kommareille periksi Jos nyt ne meinaavat kuitenkin ottaa teiltä sivut pois niin siirtäkää se jonnekin muualle missä eivät jälkeenjääneet vanhukset enää jaksa yrittää pitää suomea peräkylänä Suomi muun euroopan tasolle.

Juuri nyt soi Cityltä biisi "juodaan, juodaan, juodaan Se on ollut muutama vuosikymmen sitten aivan yhtä laitonta ja paheksuttua kuin kannabis on tällä hetkellä.

Ja mikä olikaan kieltolain kohtalo? Päättäjät tajusivat että minkään maailman lait, olivat ne sitten kuinka dragoniaanisia tahansa, eivät vaikuta ihmisten päihteidenkäyttöön. Niinpä alkoholin kieltolaki kumottiin Yrtti, joka on ollut ihmiskunnan käytössä yli vuotta niin kuitukasvina kuin nautintoaineenakin.

Noitavainot ja pelottelut jatkuvat yhä edelleen, pelkkä kannabiksen käyttö ja muutaman kasvin kotikasvatus ovat vieläkin rangaistavia tekoja!!! Pilviveikkoja on jokaisessa sosiaaliluokassa, ammattiryhmässä etc. Minä tunnen henkilökohtaisesti monia huippulukioissa ym. Heille pilvi on nautintoaine siinä missä muutkin. It's no big deal. Se rentouttaa ja pistää mielikuvituksen mukavaan liitoon. Sitä on mukava nauttia silloin tällöin. Liika on toki liikaa.

Isokenkäisten niin Suomessa kuin koko maailmassa on jo aika tulla järkiinsä ja dekriminalisoida kannabis. Kannabislait tuhoavat ihmisiä, ei kannabis itsessään!!! Ei jumalauta mitä klovneja te narkkarit ootte. Verratkaapa vaikka viinaa,tupakkaa,kahvia, liikakayttajia on paljon vahemman kuin "kohtuu"kayttajia! Kannabis-yhdistyksen ansioksi luettakoon se, että sain linkin myös huumeiden käyttöä vastustavan Sininauha-yhdistyksen sivuille.

He jos ketkä tuntevat kannabiksen vaarat, kun joutuvat päihdehuoltotyössään tekemisiin arkitodellisuuden kanssa. Olisi teidänkin hyvä tutustua sekä kotimaisiin että ulkomaisiin tutkimuksiin, joissa kannabis ei olekaan niin vaaratonta, kuin yhdistys pyrkii väittämään.

Toivoisin Sininauha-yhdistykseltä ja muiltakin nettiin tulevilta huumeiden vastustajilta konkreettisia kuvauksia ihmiskohtaloista, joihon kannabiksen käyttö on johtanut. Toivoisin myös, että Torsti Koskinen tulisi mukaan keskusteluun, jolloin saisimme luotettavaa tietoa huumepoliisin näkökulmasta. Tämä hamppuporukka on nyt keskustelussa vähän liian dominoiva. Olisi kiva tietää yhdistyksen hallituksen jäsenten omakohtaisia kokemuksia omasta käyttäjäpiiristään, esim kuinka monta itsemurhan tekijää sieltä löytyy.

Minä tunnen sellaisia,onko sitten syy kannabiksessa vai jossain muussa. Jos asiat ei oo hyvin, kannabiksen käyttö ei niitä ratkase!! Voi nauttia elämästä ja pitää hauskaa ilman huumeita huomattavasti kauemmin, huumeiden käytös ei oo mitää järkee!!

Nää sivut on törkeetä mainostusta vois pistää valistavampia juttuja eikä mitää mainostusta! Se uus Torsti on aloittanu jonku vitun tehokampanjan. Tosi hyvät ja mielenkiintoset sivut!!

Paitsi etten tajuu noita huumeidenvastustajaskitsoja. Kai jokainen saa tehdä elämällään mitä haluaa!!? Terveisin just mä Helsingistä. Lopetetaan salailu ja jaetaan tietoa niille keiltä sitä puuttuu.

On todella hienoa etta sky on mahdollistanut kotikasvatuksen, eipahan tarvii tunkea rahojaan enaa piria kayttaville huumekauppiaille ja ostaa aasinpaskalla plandattua hassia vaan paase nauttimaan puhtaasta ganjasta. Törkeetä, että joku edes kehtaa vaatia jotain kannabista lailliseksi. Eikö teillä ole sen vertaa tietoa, että se on älyttömän vaarallinen huume, ei mikään kevyt niinkuin te väitätte. Siihenhän jää psyykkisesti täysin riippuvaiseksi. Olen seurannut vierestä hasiksen polttajan vieroitusoireita ja ne ovat olleet hirveitä, ja kuinka ne vaikuttavat vuosia käytön jälkeenkin ja muuttavat ihmisen henkisen olemuksen.

Kuinka edes kehtaatte pitää tällästä roskayhdistystä pystyssä! Ne ei hyodyta ketaan Kannabis-tuotteiden kayttajia ei mielestani voi lask ea nisti ym.

Se auttaa rentoutumaan pitkankin tyorupeaman jalkeen huomattavasti paremmin kuin "muutama kepu" paikallisessa. Ja onpa muuten n. Olisin toivonut teidan ottamaan kantaa Radio mafiassa pidettyyn huumausaine valistukseen jota uusi pressiclubin juontaja piti ja paasasi koko suomen alueelle suorassa lahetyksessa. Naikkonen haukkui heti suoralta kadelta kaikki nisteiksi ja paskaaivoiksi.

Ote "Taitaa olla oma elamankerrallinen biisi tama Insane in the brain Cypress Hill kun kovasti tykkaavat hamppua poltella. Eraan kaupunkin perustamaa coffee shoppia pidettiin moraalittomana VAIKKA se perustettiin jotta kaupunki voisi valistaa kannabiksen kayttajia "pilven vaaroista". Tipi hei, eiks tää nyt oo vähän naurettavaa, et niinku iso mies itkee ja möykkää jonkun saatanan pilven perään, joo ei tarttis poltella kakkaa jos vois vähän Skyyttalaisittain tota ni vähän kasvatella jotain pieniä "sinsemillan pähkylöitä".

Eikö elämä ole parasta huumetta!!!!! Ihminen on henkisesti kehittymätön jos hänen täytyy turvautua johonkin huumeisiin. Eikö elämä anna kaiken nautinnon jos vain sen osaa oikein elää!!!! Suomeen sama tyyli kuin Amsterdamiin, kiitos! Hyvä kun tällainen yhdistys on perustettu! No ei missään tapauksessa ole tarpeen kieltää SKY: Eikö internetin perusajatuskin ole, että tietoa löytyy joka asiasta.

Ja suomen lain mukaankin jokaisella ihmisellä on sananvapaus. Minusta on hienoa, että ihmiset saa tietoa kannabiksesta. Mutta luettuani aiemmin kirjoitettuja tekstejä sekä luettuani Katto-Menyn "moraalista" keskustelua, näyttää siltä, että ihmiset unohtavat, että käyttävät huumeita joka päivä. Ja yksi asia rehellisesti sanottuna raitis ilmakin on huumetta. Miksi siis kaikki haukkuvat kannabiksen käyttäjiä? Itse käytän kannabista, enkä ole huomannut minkäänlaista terroria tai hylkäämistä ystäväpiirissäni.

Se on jokaisen oma asia käyttääkö huumeita vai ei. Itse käytän omasta mielestä sopivasti, enkä ole huomannut että siitä olisi muille haittaa. En ole myöskään väkisin sitä tarjonnut kenellekkään. Miettikää ihmiset kuinka te käytätte "laillisia" huumeita. Voisitteko ystävällisesti kertoa, mitä sellaista elämässään saavuttaa kannabistuotteita käyttävä henkilö, jota raitis ei saavuta. Olisi myös mukava lukea tutkimustuloksia siitä, ovatko kannabista käyttäneet ja käytön lopettaneet tyytyväisiä käyttökokemukseensa.

Was it worth of it? Mita helvetin huumeveikkoja te ootte??? Siella saatte vapaasti tappaa ittenne senkin mafioosot! Ootte aika sairaan tyhmia Te ootte sairaan heikkoja ihmisia.

Syokaa kapyja, se auttaa. Kannabis on rentouttavampaa kuin viina. Kannabiksesta ei tule moraalista krapulaa. Kannabis on taattu rentoutus aine. Naurettavia runoja huumeista, sivistystäkö? Vai vielä huumeet pitäisi saada vapaaseen levitykseen, eipä taida kirjoittajalla olla ainakaan omia lapsia. Minulla on, ja tiedän että niiden vanhempien tuska nähdä omat lapset menossa täyttä tuhoa kohti on sanoin kuvaamaton!

Etsikää jotain muuta tilalle jos ei elämä muuten maistu. Elämä on ihana asia miksi se pitäisi tuhota? Jumala voi antaa sille tarkoituksen miksi ei sitä voi edes kokeilla? Miljoonat ihmiset ovat löytäneet ilon elämäänsä, enää ei tarvitse käyttää korvikkeita. Mun mielestä on tosi cool, kun tällasii sivui löytyy. Jos huolii poltella, niin se on oma asia, joten painukaa te moralisti hinttarit pikkuhiljaa Jordaniin.

Mä olen pilvessä, mullon lävistys kielessä, ja pitkä ruisku perseessä, ovat huoleni tiehessä. Kyllähän tästäkin asiasta löytyy monenlaista mielipidettä, mutta kyllä se on vitun asiallista että tämmösiäki sivuja vielä tänä päivänä saa jostaki lukia.

Mielenkiintoisia kommentteja teiltä viisailta viinanjuojilta. Samalla kun te kirjottelette perusteettomia väitteitänne kannabiksen vaaroista kuolee viinaan useita kaltaisianne ahdasmielisiä juoppoja Ennenkuin kirjoittelette tänne kommenttejanne, ottakaa selvää siitä mistä näillä SKY: Terveisin Alien 4 PS. SKY, keep up the good work. Te huumeiden käyttäjät yritätte perustella käyttöä mm siten, että se laajentaa tajuntaa.

Mihin ihmeessä te sitä laajentu-- nutta tajuntaanne oikein tarvitsette? Mitä vikaa on normaa- lissa tajunnassa? Samalla kun laajennatte omaa tajuntaanne levitätte huume- mafioiden kukkaroa ja siihen liittyvää muuta rikollisuutta. Kuinkahan moni teistä kannabiksenkin käyttäjistä on jo huumediilereitä eli välitätte kamaa esim.

Olette rikollisten lypsylehmiä, ensin ehkä kannabiksen käyttäjiä, sitten kun se ei enää laajenna riittävästi tajuntaanne, siirrytte kovempiin aineisiin.

Teitä lypsävät rikolliset koventavat otteitaan, kun busineksessa liikkuva raha kasvaa. Ihmiset saavat lukea lehdista, kun joku diilerinne on taas sullottu auton takakonttiin silmät puhkottuina ja takaraivoon ammuttuna.

Huumekartellien palatsit ja yksityisarmeijat kasvavat. Talonpoikia sorretaan ja alistetaan maaorjiksi. Teidän tajunnan laajentamistarpeenne ylläpitää tätä rulettia.

Ryhtykää huumeiden vastustajiksi niin maailma saattaisi näyttää kauniimmalta. Kuinkahan laaja on betonimyllyyn heitetyn toverinne tajunta käsittelyn ja betonin kovettumisen jälkeen? Te Kannabis-yhdistyksen hallituksen jäsenetkin ostatte kamanne näiltä "betonimiehiltä" siis rikollisilta. Olette myös vastuussa, vai mitä Kimmo Vilska. Perkele mitä kakkaa, sujuuko kaikki paremmin kun leijuu 5cm korkeudella koko ajan??

Pilvessä ei oo kivaa vaan vituttaa. Narkkarit seinää vasten ja nappi otsaan!! Tosi hyvä homma tää teidän www-sivusystemationi Mulle on ihan sama kuoletteko tylsiin jointteihinne, jotkut pärjää ilmaa niitä, viinaa, tai tupakkaaa On se niin hienoa että teillä on oikein kotisivu.. Vittu tajutkaa jo mitä teette.. Turha mun varmaan mitään on kirjottaa mitään kun ootte niin vitun riippuvaisita että ette tajua jos joku jotain sanoo..

Pidätte mua kusipäänä koska en polta ja oon vastaan, ja oon vastaan muka siks että "ei se tiedä siiä mitään niin sen on huono sanoo" ja paskat. Olette aivan liian nakymattomia. Jos ette nay ette voi vaikuttaa.

Muistakaa myos, etta kannabiksen laillistamisen tukemisen vaittaminen huh! Yhteiskunnassa, jossa on mielipiteen vapaus tulee myos olla vapaus olla muutakin kuin yleisesti hyvaksyttya mielta. Onko mielestanne parempi etta valtio saa tuloja ja ihmiset voivat nauttia totsyista rauhassa vai etta rikolliset saavat tuloja, lapset ja aikuiset joutuvat alttiiksi koville huumeille ja muuten taysin esimerkillisista kansalaisista tulee rikollisia?

Jeaah on tosi kova juttu että kannabis vehkeistä saa jostain tarkempaa tietoa. Eiks se oo kaikkien oma asia jos ne vetää "slagia". Aloitetaan massiivinen väärien "huumevihjeiden" antaminen ja kohteiksi poliitikot ja suuryritysten ylemmät toimihlöt ja johtajat.

Idean perusta on siinä, että jos ihmistä pitää hallussaan vain YHTÄ annosta on syyttäjän rahkeet vähissä.

Ja kun ajatellaan ko. Eikö se vieläkään ole laillista? Tää lista on aivan liian pitkä, pätkikää pois vanhimmat. Ja hommatkaa psycedeelisiä kuvia ja jotain muuta graafista näille sivuille. Kannabis ja kovat huumeet on ihan eri kaliiperia. Kannabis pitäis laillistaa mutta huumeisiin ottaa paljon jyrkempi kanta. Tää SKYn kotisivu on ihan hyvä juttu. Mutta olkaa äänekkäämpiä uskomanne asian puolesta. Mun mielestä jokaisella pitäis olla oma kasvi kasvamassa. Terveisin Veltto Täältä jostain.

No moi vaan sinne pain!!! Kirjoittelen taalta seinajoelta, ja lueskelin oita teidan lukijoiden kommentteja, ja rupesi huvittamaan juuri tama kun kaikki jotka haluaisivat hampun vapaaksi Kuten hollannissa ja sveitsissa niin heidan suustaan paasee paljon vahemman V-sanoja yms. Taytynee sanoa etta jos jollakin niin juuri heilla on varmaan alkoholi tai tupakka vienyt ne aivosolut, joita he haukkuvat menneen SKY: Mutta todellakin voisitte ottaa itseanne niskasta kiinni ja kayttakaa hyvaksenne esim.

Mediaa, radiota ja TV: Mutta toistaiseksi valitettavasti suomen lainsaadannon mukaan pysyn alkoholissa ja tupakassa jonka Clinton jo luokitteli huumeeksi virallisesti Kaipaisin sivuillenne kirjallisuusluetteloa teoksista joita lukemalla ja luetuttamalla voisi lievittää fiksujenkin ihmisten patologista narkofobiaa.

Kiitti jätkät kun vielä jaksatte pitää lippua korkeella, vaikka joskus tuntuu turhauttavalta. Onko muuten teijät pistetty uutissulkuun vai miksei teistä kuulu mitään esim.

Ja se tyhmä rekkalespo Yaskakin jaksaa uhitella ja oikein nyrkkiä näyttää, hui hui on se vaan tyly vosu Ei mutta kaikkea hyvää ja koittakaa jaksaa ja muistakaa polttaa paljon hyvää sensiä ja eurorokko poikottiin. Näiden kommenttien kirjoitusvihreisyydestäkin jo havaitsee kannabiksen vaikutuksen aivotoimintaan. Järjestönne ja järjestönne ajama asia vaikuttaa ihan mukavalta, mutta on siinä hieman saamattomuuden makua.

Ehkä se johtuu kannabiksen aiheuttamasta passivoitumisesta. Eihän se sovi meidän ns. Eihän nyky yhteiskunassa saa olla moraalisesti poikkeavia yksilöitä, paitsi jos yksilö on rikas. Teidan www palsta on hyva ja yhdistyksennekin ajaa todella hyvaa asiaa, silla minun mielestani kannabiksen polttamisessa ja kasvattamisessa ei ole mitaan muita haittapuolia kuin sellaiset pikku nilkit jotka polttavat yhden jointin ja luulevat olevansa Bob Marleyn veroisia jannuja ja se, etta jos sen polttamista ei itse kontroloi voi polttajasta tulla "tyhma", mutta siitäkin paasee ohi pienella paussilla.

Joten ajakaa vain hyvää asiaa ja yrittakaa uudelleen laillistaa kannabis. Nuori kohtuukayttaja ei Bobi. Suomen kannabisyhdistys ajaa muuten ihan oikeaa asiaa ja itsekin olen kannabiksen laillistamisen kannalla mutta voisitte kertoa enemmän myös aineen negatiivisista puolista kuten kannabispsykoosista ja siitä että pilvi on noin 20 kertaa vahingollisempaa keuhkoille kuin esim.

I Want Cannabis Hemp Legal. Damn cool, smoke it real high. The Man Bob Marley showed the way and we shall walk it. Ganja lailliseksi ja sassiin T: Sisäministerikin sanoi että huumeet ovat suurin uhka Suomelle. Heti seuraavana päivänä lehdissä olikin suuri juttu suuresta huumetakavarikosta! Tampereelta Pyynikin rinteiltä löytyi kasvamasta ämpärillinen hamppua.

Onko jätkät ollut vähän tutkalla? Nyt on sellanen juttu, että voitte työntää hamppukasan persiiseen. Tehkää asiallinen flyer kotisivullenne, niin jengi voi sitten printata ja jakaa sitä kaikkialla! Parasta näissä kommenteissa on alkoholisoituvien nuorten antihuume kommentit.

Voi vitsi mitä hulluja te kannabiksen kannattajat ootte. Tollanen huumeiden mainostaminen pitäis olla rangaistava teko. Lueskelin tässä ekaa Hamppu-lehteä, ja sanoisin vain, että täytyy olla aikamoinen toleranssi, jossei usea piipullinen hedekukintoa toimi.

Minusta se on hyvää, vähän miedompaa, mutta hyvää. Minkä takia nää jotka puhuu kannabiksen puolesta tuntuu jotenkin järkevämmiltä kun ne, jotka ovat vastaan? Mulle henkilökohtasesti on ihan sama mitä jengi vetää, joten kannbis lailliseks vaan, jos ei viinalla saa itteään tarpeeks sekasin.

Mutta sitä sais vetää omin avuin: Jos jää koukkuun ni oma moka, tukikeskuksiin ei pääsyä ois. Eikö tällä yhteiskunnalla oo jo tarpeeks ongelmia? Ensin on nautinto, sitten riippuvuus. Kuitenkin se, että tuleeko riippuvaisek- si vai ei, on itsestä kiinni! Itse olin juopotteleva 17vuotias lukiolaisnulikka. Mutta nyt viikolloppuviinat on korvannut hamppu! Myös kaverini ovat ottaneet asian omakseen! Kannabis on huume siina missa alkoholi ja tupakkakin. Jos ne ovat laillisia niin kannabiksenkin pitaisin olla.

Yleensakkin kaiken maailman rajoittaat ja lait ovat tyhmia On tainnut liika kannabis tuhota sen ainoakin aivosolun yhdistyksen perustajalta Nämä lukijakommentit tuntuvat olevan sitä pahinta huumemyönteistä propangandaa onkos SKY: Suomen valtaapitävien ja heidän ennakkoluuloisten tukijoittensa oikeustaju ei näytä riittävän huumelain kumoamiseen, vaan he haluavat faktoista huolimatta pitää esim. On selvää, että huumausaineiden laittomuus ei ole mitään muuta kuin ennakkoluuloisten vallanpitäjien ja heidän ajattelemattomien tukijoittensa tyranniaa, joka mitä epäoikeudenmukaisimmalla tavalla sortaa vähemmistöä.

Ilmeisesti he eivät tiedosta yksilönvapauden periaatetta: Koska järkipuhe ei näytä näihin tyranneihin uppoavan, niin olisi ehkä aika siirtyä suoraan, avoimeen toimintaan järjestelmän väkivaltakoineistoa vastaan.

Massiiviset joukkotunnustukset ja väärät vihjeet olisivat tehokkaita tapoja taistella heitä vastaan, kun massat kääntyvät aktiiviseen vastarintaan järjestelmää vastaan, niin "oikeus"järjestelmä ylikuormittuu ja selviytyäkseen lain on otettava myös ihmisten yksilönvapaus huomioon, eivät he tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä voi linnaankaan laittaa.

On koottava tukijoita, etsittävä aktivisteja, luotava tehokas liike, jonka tukijoiden kertaiskulla voidaan kertaiskulla lyödä tyrannia matalaksi. Olette todella hyvällä asialla. Olettekos huomanneet että kannabiksen puolestapuhujat puhuvat asiasta rauhallisesti ja kiroilematta, mutta vastaan olevat huutavat ja kiroavat minkä kerkiävät.

Siitä ehkä voidaan päätellä jotain! Missä teidä moraalinne on! On lähes käsittämätöntä, että teidänlainen huumeyhdistys voi toimia Suomessa!

Suoraa toimintaa vuodesta Pistäkää lisää uusia juttuja. Esim olen kuullut myös muista kasveista joilla on ns psykoaktiivisia vaikutuksia kertokaa niistä jotakin. Kasvattajilla voisi olla myös oma keskustelusivu. God made grass,man made booze;which will you choose? En ole koskaan edes yhtä kokonaista tupakkaa polttanut. Pelkkä maistaminen saa mut voimaan pahoin.

Viinaa juon vain ruokajuomana. Viinan aiheuttama humalatila ei jaksa kiinnostaa. Kuka haluaa herätä aamulla omasta oksennuksestaan päänsäryn kera? Kannabista polttelen silloin tällöin. Se on ainoa huumausaine jota käytän. Näin talven tullen muistakaa nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja kylmissänne sisälle saapuessanne nautiskelkaa rentout- tavaa hampputeetä. Rauhoittaa mieltä ja kylmyys katoaa! Viimeinen jäsenkirje "motkotti" Suomen "leijonien" osallis- tumisesta oluen myyntiin ja kuitenkin muiden huumeiden "ennaltaehkäisevään toimintaan".

Mielestäni kannabisyhdistyksen rajattuja voimavaroja tulisi käyttää asiamme kannalta kes- keisempiin toimiin. Muuten kyllä erinomaista työtä. Mielenkiintoista nahda tallaista yhdistysta WWW: Satuin juuri ostamaan maapalstan Humboldt Countyssa, Kaliforniassa, missa takalaisten tietojen mukaan viljellaan erittain korkealaatuista cannabista.

Tossa poikain kanssa funtsittiin Suomen Lain logiikkaa. Etta jos kerta tarpeeksi vahva viina luokitellaan huumeeksi, niin miksei riittavasti laimennettua huumetta luokitella ei-huumeeksi? Miksi en koskaan löydä unohtunutta SKY: Miksi en ole koskaan löytänyt ravintolan pöydästä SKY: Miksi ensimmäinen konkreettinen mahdollisuus liityä SKY: Olen aktiiviharrastaja kolmatta vuott a, enkä kolmeen vuoteen ole törmännyt SKY: Hullun Puutarhurin avulla olemme kasvattaneet jo suuret määrät ihanaa dullaa.

Keep up tha good work!! Älkää käyttäkö niitä VITUN tötteröitä vaan kunnon kamaa niinkuin neljä päivää vanhaa piltti kakkkaaa ja "kortsuja" Juo Mut ällös käytä mustalaisen henkireikää eli ruskeaa raita reikää. Parempihan asioista on puhua kuin pitää lärvi jumissa. Luin artikkelin mielenkiinnolla ja totean ettei monikaan sitä tekisi omalla nimellään. On synti ja häpeä sotkeutua asioihin jotka ei itselle kuulu. Missä menee päihteiden kohtuukäytön raja?

Jatkakaa samaan tahtiin ja lisää tapahtumatietoja sivuille. Uskomatonta, tämähän on ihanaa Uskomatonta, että tällainen yhdistys saa toimia Suomessa. Kaikki huumeet pidettävä laittomina jatkossakin. Olen samaa mieltä tuosta kannabiksen laillistamisesta. Hyvän asian puolesta työskentelette. Lehtenne ja yhdistyksenne toiminta on Timo Larmela on Carlos Santana. Lets have a fuck with a peeping sinsemilla Kapteeni Happo. Pidättekö te ihmisiä aivan pelleinä. Tätäkö tämä suomalainen hamppukulttuuri teidän mielestänne on.

Kuinka kauan saa Timo Larmelan nörtti porukka terrorisoida ja olla hamppuklttuurin edustajana Suomessa. Eikö nyt mitään muuta kuin tätä teidän tökeröä, ivaa kidutusta ja ikuista kuoleman pelkoa. Kaikki tätmä teidän turhuutenne, vielä joku päivä teidän jumalaiset kasvonne nousevat takaa Elämän vuoren, nostatte veriset kilpenne läpi tätmän ikuisen taistekun. Asiallista tiedon julkaisemista,eikä mitään poliisien ja muiden holhoavien tahojen vääristelyä T.

Ihan hienoa etta on olemassa ihmia joitten suhtautuminen erilaisiin asioihin on Vittu että teillä onkin fiksua asiaa täällä Sillä ei oo mitään merkitystä mitä huumetta porukka vetää, se on takuuvarma juttu että ne kuitenki päätyy kovan kaman käyttäjiks, rikollisiks ja sosiaalipummeiks. Ainoo hyvä puoli siinä on että ne kuolee onneks kuitenki kohta, yliannostukseen tai harhoihin tai tauteihin.

Ja sit on tässä maailmassa taas yks idiootti narkkis vähemmän. Hauskaa kun voi tosiaan pitää ihan selvinpäinkin, tai vaikka viinan kanssa lutraten. Vaikka mä lapsia rakastankin, ni kyllä mua pelottaa tehä kersoja tällaseen maailmaan, jossa yhet sekopäät ampuu tarhaikäsiä automaattiaseella ja toiset vakuuttaa KIRKKAIN silmin että huumeet on kivoja, huumeet on turvallisia, huumeista ei oo mitään haittaa.

Vitun kiva kun tollaset valehtelijat saa juosta vapaana levittämässä "ilosanomaansa". Pistäkää helpommin löydettäväksi tämä palautteen anto tätä saa jo etsimällä etsiä. Tai no ei väliksi nythän jo tiedänkin. Joo mun mielipide on että voisitte tehdä SVIH: Sky vastustaa kovia huumeita äänekkäämmin ja SVIH jättää asiaankuulumattomat peloittelut kannabiksesta peloittelematta kuten riippuvuus ja portti-teoria.

Pankaa asia hatun alle ja kyselkää siitä SVIHin mielipidettä. Land of fear and destiny. Entässitten miten ja mihin hintaan teiltä siemeniä saa kukkasiin? Mieluiten semmosenlaista sorttia, että kasvas ihan tossa pihamaalla ja ois ihan alkajan kannalta helppo tosihelppojooJAH! Laittakaas kukintoo rasvaiseen juustoon ja juusto syökää.

On helpompaa jos sen juuston sulattaa. Tiukkoja savuja kaikilla pilvien huimapäille!!!! Jos ei viinalla saa päätänsä sekaisin niin nyrkillä sitte! Todella asiallista, että joku viitsii kertoa myös asia tekstiä eikä vain "irti huumeista" probaganjaa. Se on tosi kiva ku lapset ja pässit voivat tänne tulla lukemaat teidän kivoja tarinoita Saatanan haivenleukahipit lopettakaa se dullan jauhaminen, eihän tossa oo mitään järkee Yrittäkää saada hamppu lailliseksi itsenne ja meidän monien muiden odottavien sielujen takia.

Onham se naurettavaa, että suomi on jälkijunassa kaikessa, mitä EU: Oletteko muuten tulleet ajatelleeksi laittaa omaa ehdokastanne euro-vaaleihin? Se saattaisi mennä läpi hienosti, ja vot! Silloin olisi Suomellakin mahdollisuus päästä osallisiksi EU: Toivotan onnea teille ja itselleni.

Hamppu lailliseksi nautintoaineeksi suomessa! Miten on mahollista että saatte pitää tollasta sivuu? Terveisia Hollannista, oli mielenkiintoista lukea tuota palautepalstaa.

Jengi siella Suomessa nayttaa olevan todella tietoisia kannabiksesta. Taalla oli viime viikolla yleiseurooppalainen kongressi huumeita vastaan huom huumeet: Huumeeksi taalla ei kasiteta kannabistuotteita soft-drugs. Anyway,Jacques Chirac kieltaytyi tulemasta, boikotoiden nain Hollannin sallivaa politiikkaa.

Ulkoministeri Hans Van Mierlo ja sisaministeri Hans Wyers ovat sita mielta, etta parempiin tuloksiin paastaan sallivalla ja suvaitsevalla politiikalla! En ota kantaa kannabiksen laillistamiseen siella pain, mutta nyt koen sen nautintoaineena siina kuin kahvin tai teen. En usko etta pelkalla kannabiksen kaytolla paastaan hesperiaan, kylla siina on paljon muutakin mukana. Ja lisaksi,kannabiksen siemenia saa taallla pain erillisista grow-shopeista, joista saa kaikkea alaan liittyvaa.

Haluaisin viela korostaa, etta en itse kayta kannabista, mutta suvaitsen sita. Jokaisella on oikeus valita. Vetäkää te vain huumeita, jos luulette sillä viisastuvan. Tiedätte kyllä varsin hyvin itsekin mitä tämä aine tekee aivoille ja muille sisäelimille esim. Joo täälä on sellanen poloinen liimahippi joka käyttää huumeita. Tehkää Hamppu lehden rinnalle toinen, ns. Selkeästi lehti joka on tarkoitettu antamaan tietoa niille, jotka eivät ole ainee seen tutustuneet. Tutkimustuloksia, kuinka Hollannissa eletään, kuinka Tanskassa, M.

Ammattina prostituutio jyväskylä

: Vuotiaan pillu ts sex

Vuotiaan pillu ts sex Miten ne brittinaiset sen oikein tekevät? Näin voi käydä, kun ystävien neuvoja noudattaa! Se oli niin rankkaa luettavaa, että Hännikäinen vaikuttaa sen rinnalla pikku Heidiltä. Pariskunta istuu penkillä ja yhtäkkiä heidän eteensä pelmahtaa nainen yläosattomissa. Usein miestyyppejä vaihdetaan vuoronperään.
Seksi palvelut viru hinnat 266
WWW SEXWORK FI KYRPÄÄ VITTUUN Internetin keskustelupalstoilla nudistien ja nudistiksi tekeytyvien keskinäinen riitely heikentää rannan mainetta. Olen kirjoitellut kerran kuussa palstalle jo vuosien ajan. Rikoksia tehdään että saadaan rahaa ja tapetaan porukkaa siinä sivussa. Karvojen poistaminen Kuvittele käteesi pinsetit. Minusta sellainen on tosi epä-älyllistä. No, kun täällä nyt naisten suulla on muutamaan otteeseen painotettu, että nainen ei ole mikään esine jne, niin miksi se on ihan okei kun naiset pitävät miestä jonain esineenä, millä pitää olla statusta, rahaa sun muuta. Suosittelen kuitenkin mittauttamaan oikean koon hyvässä alusvaateliikkeessä.
Jotenkin kuitenkin parisuhteeseen pääsit, joten on se siinä mielessä tullut testattua että kelpasit miehelle. Te Kannabis-yhdistyksen hallituksen jäsenetkin ostatte kamanne näiltä "betonimiehiltä" siis rikollisilta. Ja lisäksi Päätalon lähisukulaiset lukevat kirjoja. Oletko nyt sitten 10 kk ollut omasta tahdostasi yksin vai etkö kelpaa enää miehille niin kuin nuorena? Tässähän tämä on pähkinänkuoressa. Nämä kaksi sanaa eivät voi kuvata samaa tuotetta.

Porstar escort k porno